Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
boki71 je iz Srbije a stavlja pas huso......:pos:

ja sam10 godine admin na raznoraznim forumima i niko mi jos nije probio pas niti je SF ikada hakovan za sve godine postojanja jer se pas sastoji iz cetrnaest slova,brojeva i karaktera.....a na exe net stavio boki200 ......
roll.gif

ulepsao si mi vece.......[DOUBLEPOST=1475272352][/DOUBLEPOST]

jel ti treba........evo poslacu ti na pp.....loguj se i uzmi sve sto ti treba imas tamo 2500 kanala.....
samo se ti smej kolko znam bio je pre neki mesec skoro 1 nedelju hakovan ali necu ti reci ko je to uradio a sto se tice bosanaca sta ti je losmij denis huso majstra monter itd mislis da ce ti neko poverovati

Boki71 imao sam ljepše mišljenje o tebi,ali ne zaboravi onu,gdje nečiji horizonti prestaju,drugima počinju....

nikome ne branim da misli o meni ovako ili onako....to je njegova stvar niti zelim da nametnem nekom misljenje bilo kako.....

samo reagujem na neistine i to je to....nikada nikog nisam opsovao,uvredio tako da nemam se cega ni stiditi......

slazem se ja da na mladjima svet ostaje.....

pre nego sto pocnes da vredjas i pljujes po ljudima razmisli,govorim o testerima a svaka lista koja ima ts je tester i traje oko 15 sekundi,sto se tica placanja i ove liste nisu legalna pa je normalno da ce se naci neko ko ce razbiti kod,to sto sam iznela svoje misljenje u prethodnom postu neznaci da ti mozes da me nazivas glupom malo kulture nije na odmetu od toliko clanova samo si se ti nasao pametan da prokometarises ali vidim da inace komentarises svaciji post i da mislis da si najpametniji

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha znaci Boze!
rofl-4c.gif

ts = tester? traje 15 sekundi?

Idi bre bezi.

Da te edukujem u 10 sekundi:

ts = MPEG transport stream

15 sekundi traje segment jer se izvorni strim konvertuje u m3u8 strim koji ima 5-6 segmenata koji traju po 8 do 10 sekundi, nekad vise.

samo se ti smej kolko znam bio je pre neki mesec skoro 1 nedelju hakovan ali necu ti reci ko je to uradio a sto se tice bosanaca sta ti je losmij denis huso majstra monter itd mislis da ce ti neko poverovati

sve si u pravu......:pos:.......oni su mi net prijatelji kao i 650000 jos ,a bio si i ti i valjda nisi bio dobar pa te neko od moderatora odstranio,ili sta vec.....nisam u toku,,,,,

moj jedini kontak sa tobom za sve ove godine je gde si me pitao za net tv addon i ovaj na slici gde si mi se zahvalio...

Ashampoo_Snap_2016.10.01_00h18m30s_010_.png

nemam ja vremena pricati sa tobom prazne price.....zelim ti sve najbolje.....pozzz

Последно уредено:
onda budi dostojanstven...poštivam sve tvoje skripte koje si napravio,i trud koji si uložio...ali...nemoj se ponašati,uzmimo"kao sportaš u zenitu dosega svoga",a,istine i neistine,doći će sam po sebi...kada ti se nešto dokaže,onda reagiraj,ovo,rekao netko da prodaješ liste,jebote,možda ih ja prodajem,ajde dokaži....?

Prodavati liste - pa sta ?!
Ali prodavati m..a za bubrege je vec neka druga prica ! :D

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha znaci Boze!
rofl-4c.gif

ts = tester? traje 15 sekundi?

Idi bre bezi.

Da te edukujem u 10 sekundi:

ts = MPEG transport stream

15 sekundi traje segment jer se izvorni strim konvertuje u m3u8 strim koji ima 5-6 segmenata koji traju po 8 do 10 sekundi, nekad vise.

dobro je da si pametan ja nisam ni rekla da se razumem,da znam kako se i kojim programom ili softverom to radi mozda bih probala i sama da sastavim neku listu,lepo sam pitala da li neko ima listu ako ima hvala ako ne ponovo hvala

Денес пишува само на македонски јазик[DOUBLEPOST=1475274707][/DOUBLEPOST]И 'давам на листата за бубрегvlcsnap-error968.png

Последно уредено:
a što si ti advokat,ako ga interesira,on će me pitati....?[DOUBLEPOST=1475275097][/DOUBLEPOST]a ti si dupli nick,kao ana....reci srce,što te zanima....?

a što si ti advokat,ako ga interesira,on će me pitati....?[DOUBLEPOST=1475275097][/DOUBLEPOST]a ti si dupli nick,kao ana....reci srce,što te zanima....?
Mrzim nedorečene ljude, kad jedeš govna jedi do kraja, ovako si običan svirač....
A da, ja nisam dupli nick nigde pa ni ovde, moronu.

Ubih se citajuci 10 stranica nazad E pa dosta je ! Odoh ja da spavam a vi mi javite na PM ko je pobedio! Noc svima:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom