Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
samo se ti smej kolko znam bio je pre neki mesec skoro 1 nedelju hakovan ali necu ti reci ko je to uradio a sto se tice bosanaca sta ti je losmij denis huso majstra monter itd mislis da ce ti neko poverovatiboki71 je iz Srbije a stavlja pas huso......
ja sam10 godine admin na raznoraznim forumima i niko mi jos nije probio pas niti je SF ikada hakovan za sve godine postojanja jer se pas sastoji iz cetrnaest slova,brojeva i karaktera.....a na exe net stavio boki200 ......![]()
ulepsao si mi vece.......[DOUBLEPOST=1475272352][/DOUBLEPOST]
jel ti treba........evo poslacu ti na pp.....loguj se i uzmi sve sto ti treba imas tamo 2500 kanala.....
Boki71 imao sam ljepše mišljenje o tebi,ali ne zaboravi onu,gdje nečiji horizonti prestaju,drugima počinju....
pre nego sto pocnes da vredjas i pljujes po ljudima razmisli,govorim o testerima a svaka lista koja ima ts je tester i traje oko 15 sekundi,sto se tica placanja i ove liste nisu legalna pa je normalno da ce se naci neko ko ce razbiti kod,to sto sam iznela svoje misljenje u prethodnom postu neznaci da ti mozes da me nazivas glupom malo kulture nije na odmetu od toliko clanova samo si se ti nasao pametan da prokometarises ali vidim da inace komentarises svaciji post i da mislis da si najpametniji
samo se ti smej kolko znam bio je pre neki mesec skoro 1 nedelju hakovan ali necu ti reci ko je to uradio a sto se tice bosanaca sta ti je losmij denis huso majstra monter itd mislis da ce ti neko poverovati
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha znaci Boze!![]()
ts = tester? traje 15 sekundi?
Idi bre bezi.
Da te edukujem u 10 sekundi:
ts = MPEG transport stream
15 sekundi traje segment jer se izvorni strim konvertuje u m3u8 strim koji ima 5-6 segmenata koji traju po 8 do 10 sekundi, nekad vise.
A na osnovu čega sad imaš lošije mišljenje.Boki71 imao sam ljepše mišljenje o tebi,ali ne zaboravi onu,gdje nečiji horizonti prestaju,drugima počinju....
Mrzim nedorečene ljude, kad jedeš govna jedi do kraja, ovako si običan svirač....a što si ti advokat,ako ga interesira,on će me pitati....?[DOUBLEPOST=1475275097][/DOUBLEPOST]a ti si dupli nick,kao ana....reci srce,što te zanima....?
Ubih se citajuci 10 stranica nazad E pa dosta je ! Odoh ja da spavam a vi mi javite na PM ko je pobedio! Noc svima![]()