statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Either you're incredibly smart, or incredibly stupid.Нишо класика муабет, ее сеа ти текна после толку време на мене хахах дури и ја љут испаднав хаха

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Either you're incredibly smart, or incredibly stupid.Нишо класика муабет, ее сеа ти текна после толку време на мене хахах дури и ја љут испаднав хаха
Either you're incredibly smart, or incredibly stupid.![]()
Греота е лол
Ружна е?
Како може да сум ја мувал а да е ружна, сеа не е ни врх лепоте али солидно![]()
Lol, sea ja razgleduvav temava i svativ deka sum za tuka..... Problemot mi e sleden: Idev so deckovo 3 meseci i onaka sve bese od ubavo , poubavo... Eden den mu pisuvam poraka, cel den ne mi vraka! I aj si vikam sigurno uci, a ova prv pat mi se desava da ne mi vrati na poraka. Sledniot den , pa mu pisam ne mi vraka. I vecerta se naogame na fb. I si praime muabet i mi vika: "Srce mnogu sakam da bidam so tebe, ama imam premnogu problemi u posledno vreme i ne mozam da odvojam tolku vreme za da se gledame"..... "Aj da staime stvari na pauza nekoj period, pa da vidime sto kako ke bide".... E tuka vise so muabetov me utepa........ I sea mu pisuem poraki onaka , ne mi vraka...... A, stvarno mi znaci.... Ne znam so da praam
![]()
Епа ако не бешее ружна, ти ќе трчаше по неа, а не она по тебе, па да изиграваш мангуп, јас мислам дека е ружна:wink:Како може да сум ја мувал а да е ружна, сеа не е ни врх лепоте али солидно![]()
Џабе му пишуваш пораки и го замараш типот.....тој не сака да биде со тебе.Lol, sea ja razgleduvav temava i svativ deka sum za tuka..... Problemot mi e sleden: Idev so deckovo 3 meseci i onaka sve bese od ubavo , poubavo... Eden den mu pisuvam poraka, cel den ne mi vraka! I aj si vikam sigurno uci, a ova prv pat mi se desava da ne mi vrati na poraka. Sledniot den , pa mu pisam ne mi vraka. I vecerta se naogame na fb. I si praime muabet i mi vika: "Srce mnogu sakam da bidam so tebe, ama imam premnogu problemi u posledno vreme i ne mozam da odvojam tolku vreme za da se gledame"..... "Aj da staime stvari na pauza nekoj period, pa da vidime sto kako ke bide".... E tuka vise so muabetov me utepa........ I sea mu pisuem poraki onaka , ne mi vraka...... A, stvarno mi znaci.... Ne znam so da praam
![]()
Епа ако не бешее ружна, ти ќе трчаше по неа, а не она по тебе, па да изиграваш мангуп, јас мислам дека е ружна:wink:
Lol, sea ja razgleduvav temava i svativ deka sum za tuka..... Problemot mi e sleden: Idev so deckovo 3 meseci i onaka sve bese od ubavo , poubavo... Eden den mu pisuvam poraka, cel den ne mi vraka! I aj si vikam sigurno uci, a ova prv pat mi se desava da ne mi vrati na poraka. Sledniot den , pa mu pisam ne mi vraka. I vecerta se naogame na fb. I si praime muabet i mi vika: "Srce mnogu sakam da bidam so tebe, ama imam premnogu problemi u posledno vreme i ne mozam da odvojam tolku vreme za da se gledame"..... "Aj da staime stvari na pauza nekoj period, pa da vidime sto kako ke bide".... E tuka vise so muabetov me utepa........ I sea mu pisuem poraki onaka , ne mi vraka...... A, stvarno mi znaci.... Ne znam so da praam
![]()
Najdobro e da i kazes na tvojata najdobra drugarka kako stojat rabotite,pa ako taa e nesebicna,i ako e vistinska drugarka,nema zosto da se luti,toj te odbral tebe,a i plus taa ne e so nego,pa ne gledam zosto bi go odbilaеве го и мојот проблем:веќе 3 години сум заљубена во еден другар,али до сеа немало ништо меѓу нас освен другарство..али мојата најдобра другарка пред година ипол го засака и уште го сака,како и јас...пред некое време он ми понуди да се муваме и уште не сум му дала одговор,му реков дека ке размислам и он ми даде време(бај д веј не знае дека другарками го сака)..е сега стварно незнам што да правам... од една страна премногу го сакам и најголем сон ми е да бидам со него,а од друга страна ако се смуваме најверојатно ќе си ја изгубам најдобрата другарка,знам дека никогаш нема да ми прости ако и го направам тоа...ова ми е до сега најголемата дилема во живот...помагајтее ве молаам
![]()
еве го и мојот проблем:веќе 3 години сум заљубена во еден другар,али до сеа немало ништо меѓу нас освен другарство..али мојата најдобра другарка пред година ипол го засака и уште го сака,како и јас...пред некое време он ми понуди да се муваме и уште не сум му дала одговор,му реков дека ке размислам и он ми даде време(бај д веј не знае дека другарками го сака)..е сега стварно незнам што да правам... од една страна премногу го сакам и најголем сон ми е да бидам со него,а од друга страна ако се смуваме најверојатно ќе си ја изгубам најдобрата другарка,знам дека никогаш нема да ми прости ако и го направам тоа...ова ми е до сега најголемата дилема во живот...помагајтее ве молаам