statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Either you're incredibly smart, or incredibly stupid.Нишо класика муабет, ее сеа ти текна после толку време на мене хахах дури и ја љут испаднав хаха
Either you're incredibly smart, or incredibly stupid.Нишо класика муабет, ее сеа ти текна после толку време на мене хахах дури и ја љут испаднав хаха
Абе глуп паметен тоа е, она фатена е на јадицата ептен ќе немаше смисла да не и пишам нишо. Греота е лолEither you're incredibly smart, or incredibly stupid.
Ружна е?Греота е лол
Како може да сум ја мувал а да е ружна, сеа не е ни врх лепоте али солидноРужна е?
Open relationship шо викаат Америте, така ти е нај коректно (спрема нејзе) и спрема тебе (you got a sex buddy, uh yeah !), по опуштено така да си уживате и по некое време дај и предлог да си останете секс другарчета.Како може да сум ја мувал а да е ружна, сеа не е ни врх лепоте али солидно
Си има некоја мака човекот остај го малку ништо не те кошта.Ако те сака нема никаков проблем ако не тогаш кога тогаш ке раскинете.Ништо страшно.Можеби стварно си има некоја мака пробај да откриеш женско си.Другари негови ке испиташ некои, ке си играш малце шпиун, ако се потрудиш ке можеш да дојдеш до нешто ама не го нервирај повеќе и не го прашивај многу многу него зашто ако ти рекол така значи не му е до муабет многу.Не верувам дека ти си проблемот нешто друго го мачи и пробај да не бидеш дополнителна грижа за него сега, остај го нека реши тоа а ти биди одстрана малце и почекај да видиш што ке се деси.Ако у случај е некоја друга женска и ако тоа го мачи тогаш сеедно е зошто не верувам дека можеш нешто да направиш.Остај го бе ке најдеш некој друг..Lol, sea ja razgleduvav temava i svativ deka sum za tuka..... Problemot mi e sleden: Idev so deckovo 3 meseci i onaka sve bese od ubavo , poubavo... Eden den mu pisuvam poraka, cel den ne mi vraka! I aj si vikam sigurno uci, a ova prv pat mi se desava da ne mi vrati na poraka. Sledniot den , pa mu pisam ne mi vraka. I vecerta se naogame na fb . I si praime muabet i mi vika: "Srce mnogu sakam da bidam so tebe, ama imam premnogu problemi u posledno vreme i ne mozam da odvojam tolku vreme za da se gledame"..... "Aj da staime stvari na pauza nekoj period, pa da vidime sto kako ke bide".... E tuka vise so muabetov me utepa........ I sea mu pisuem poraki onaka , ne mi vraka...... A, stvarno mi znaci.... Ne znam so da praam
Епа ако не бешее ружна, ти ќе трчаше по неа, а не она по тебе, па да изиграваш мангуп, јас мислам дека е ружна:wink:Како може да сум ја мувал а да е ружна, сеа не е ни врх лепоте али солидно
Џабе му пишуваш пораки и го замараш типот.....тој не сака да биде со тебе.Lol, sea ja razgleduvav temava i svativ deka sum za tuka..... Problemot mi e sleden: Idev so deckovo 3 meseci i onaka sve bese od ubavo , poubavo... Eden den mu pisuvam poraka, cel den ne mi vraka! I aj si vikam sigurno uci, a ova prv pat mi se desava da ne mi vrati na poraka. Sledniot den , pa mu pisam ne mi vraka. I vecerta se naogame na fb . I si praime muabet i mi vika: "Srce mnogu sakam da bidam so tebe, ama imam premnogu problemi u posledno vreme i ne mozam da odvojam tolku vreme za da se gledame"..... "Aj da staime stvari na pauza nekoj period, pa da vidime sto kako ke bide".... E tuka vise so muabetov me utepa........ I sea mu pisuem poraki onaka , ne mi vraka...... A, stvarno mi znaci.... Ne znam so da praam
Неам време за тоа. Љубовта ми е моментално на 3то место. Апрвите 2 ми го окупираат целото време Не дека е ружнаЕпа ако не бешее ружна, ти ќе трчаше по неа, а не она по тебе, па да изиграваш мангуп, јас мислам дека е ружна:wink:
Кхмм,имам проблеми,ајде мала пауза...Стандард начин за откачување на некого.Lol, sea ja razgleduvav temava i svativ deka sum za tuka..... Problemot mi e sleden: Idev so deckovo 3 meseci i onaka sve bese od ubavo , poubavo... Eden den mu pisuvam poraka, cel den ne mi vraka! I aj si vikam sigurno uci, a ova prv pat mi se desava da ne mi vrati na poraka. Sledniot den , pa mu pisam ne mi vraka. I vecerta se naogame na fb . I si praime muabet i mi vika: "Srce mnogu sakam da bidam so tebe, ama imam premnogu problemi u posledno vreme i ne mozam da odvojam tolku vreme za da se gledame"..... "Aj da staime stvari na pauza nekoj period, pa da vidime sto kako ke bide".... E tuka vise so muabetov me utepa........ I sea mu pisuem poraki onaka , ne mi vraka...... A, stvarno mi znaci.... Ne znam so da praam
Najdobro e da i kazes na tvojata najdobra drugarka kako stojat rabotite,pa ako taa e nesebicna,i ako e vistinska drugarka,nema zosto da se luti,toj te odbral tebe,a i plus taa ne e so nego,pa ne gledam zosto bi go odbila)))))Pozziеве го и мојот проблем:веќе 3 години сум заљубена во еден другар,али до сеа немало ништо меѓу нас освен другарство..али мојата најдобра другарка пред година ипол го засака и уште го сака,како и јас...пред некое време он ми понуди да се муваме и уште не сум му дала одговор,му реков дека ке размислам и он ми даде време(бај д веј не знае дека другарками го сака)..е сега стварно незнам што да правам... од една страна премногу го сакам и најголем сон ми е да бидам со него,а од друга страна ако се смуваме најверојатно ќе си ја изгубам најдобрата другарка,знам дека никогаш нема да ми прости ако и го направам тоа...ова ми е до сега најголемата дилема во живот...помагајтее ве молаам
Прашај го што е навистина проблемот, оти тоа пауза за доручек е многу сомнително, можеби нешто друго се готви за ручек...Lol, sea ja razgleduvav temava i svativ deka sum za tuka..... Problemot mi e sleden: Idev so deckovo 3 meseci i onaka sve bese od ubavo , poubavo... Eden den mu pisuvam poraka, cel den ne mi vraka! I aj si vikam sigurno uci, a ova prv pat mi se desava da ne mi vrati na poraka. Sledniot den , pa mu pisam ne mi vraka. I vecerta se naogame na fb . I si praime muabet i mi vika: "Srce mnogu sakam da bidam so tebe, ama imam premnogu problemi u posledno vreme i ne mozam da odvojam tolku vreme za da se gledame"..... "Aj da staime stvari na pauza nekoj period, pa da vidime sto kako ke bide".... E tuka vise so muabetov me utepa........ I sea mu pisuem poraki onaka , ne mi vraka...... A, stvarno mi znaci.... Ne znam so da praam
Прво:еве го и мојот проблем:веќе 3 години сум заљубена во еден другар,али до сеа немало ништо меѓу нас освен другарство..али мојата најдобра другарка пред година ипол го засака и уште го сака,како и јас...пред некое време он ми понуди да се муваме и уште не сум му дала одговор,му реков дека ке размислам и он ми даде време(бај д веј не знае дека другарками го сака)..е сега стварно незнам што да правам... од една страна премногу го сакам и најголем сон ми е да бидам со него,а од друга страна ако се смуваме најверојатно ќе си ја изгубам најдобрата другарка,знам дека никогаш нема да ми прости ако и го направам тоа...ова ми е до сега најголемата дилема во живот...помагајтее ве молаам