Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 септември 2016
Мислења
28
Поени од реакции
31
Dali znajt nekoj za kolku vreme se ceka poptpisuvanje na ukaz?

Последно уредено:
Член од
8 февруари 2016
Мислења
400
Поени од реакции
396
More sto sakate kazete, lugevo od januar 2016 na intervju eve septemvri se na finalna----mene toa mi lici relativno pobrzo od porano !

D

Drexel

Гостин
Jas sum od februari na intervju seuste mi e zadolzitelno, cim pocnale so finalni statusi na ovie od januari znaci uste nekolku nedeli dali edna dve!!! :vozbud::vozbud::aplauz::oleee:

Член од
16 февруари 2016
Мислења
85
Поени од реакции
56
ja sum od dekemvri 2015, so dokument tatko bg pasos na zadolzitelna i istovo sto go vikas ti go vikav pred 2 meseci. Taka da ne se raduvaj mnogu nema nikakvi pravila :) :) :) :) :)

Jas sum od februari na intervju seuste mi e zadolzitelno, cim pocnale so finalni statusi na ovie od januari znaci uste nekolku nedeli dali edna dve!!! :vozbud::vozbud::aplauz::oleee:

Член од
21 октомври 2015
Мислења
405
Поени од реакции
369
razbrav deka vicepresidentot ce potpisuval ukazi za nova godina,odnosno mislete dal
i se zafrkavam ili ozbilno

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
KAKO STO RAZBRAV TIE SE PREKU AMBASADA STO BILE
a jas slusnav deka se do avgust 2015 treba da gi se smeni statusot cekaat vece 3 meseci i nesto pa uste nema nisto a zamisli tie bile preku ambasada ..
toa noemvri dekemvri 2015 mozat da bidat samo finalna do tuka ....2016 na finalna nekoj ne mi se veruva iskreno .....kaj niv nema pravila ama nekoj da dojde do finalna od 2016 sekoja cest

Член од
7 мај 2014
Мислења
307
Поени од реакции
399
Аман веќе ние со бројчиња од 2014-та да не кажам од 2013 кога повеќето сме аплицирале, ќе пукнеме чекајќи...

Нит 2013 не собира нит 2014 ќе дојде на ред....

Член од
24 мај 2015
Мислења
400
Поени од реакции
281
Вчера мојот посредник објави информација на фб дека има промени во дамтумите за интервјуа, и денес кога проверив околу 14:30 немаше ништо никакви промени во мојот датум. Сега кога пробав повторно да проверам, бидејќи јас сум со уште двајца луѓе што сме еден по друг ми дава error page кога пробувам на http://publicbg.mjs.bg/BgInfo да ги проверам датумите за интервјуата за нас тројца. Или од сите што проверуваат серверот им има паднато (што не верувам поради тоа што страната си работи нормално), или пак прават некои измени во датумите. Сите што имате закажано датум за интервју и уште не сте биле, а особено тие што би требало да одите за 2-3-4 месеци од сега, обавезно проверете си утре дали уште ви стои оригиналниот датум или ви е променет. :)

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
muabetov po selo ti e dobara vest !
незнам стварно но ако го следиш форумов от поодамна ке заприметиш дека обично таквите работи од нешто почнуваат и се на крајот се точни,битно овие два три месеци слушам от мајка балгарија убави вести,имало расположение...БАЈ БОЖЕ да е точно..

Член од
21 јуни 2016
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.068
Вчера мојот посредник објави информација на фб дека има промени во дамтумите за интервјуа, и денес кога проверив околу 14:30 немаше ништо никакви промени во мојот датум. Сега кога пробав повторно да проверам, бидејќи јас сум со уште двајца луѓе што сме еден по друг ми дава error page кога пробувам на http://publicbg.mjs.bg/BgInfo да ги проверам датумите за интервјуата за нас тројца. Или од сите што проверуваат серверот им има паднато (што не верувам поради тоа што страната си работи нормално), или пак прават некои измени во датумите. Сите што имате закажано датум за интервју и уште не сте биле, а особено тие што би требало да одите за 2-3-4 месеци од сега, обавезно проверете си утре дали уште ви стои оригиналниот датум или ви е променет. :)
Daj molimte izvestine ako stvarno napravat promeni na datumot za intervju, vazno e za site

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom