KAKO STO RAZBRAV TIE SE PREKU AMBASADA STO BILEMore sto sakate kazete, lugevo od januar 2016 na intervju eve septemvri se na finalna----mene toa mi lici relativno pobrzo od porano !
Jas sum od februari na intervju seuste mi e zadolzitelno, cim pocnale so finalni statusi na ovie od januari znaci uste nekolku nedeli dali edna dve!!!![]()
a jas slusnav deka se do avgust 2015 treba da gi se smeni statusot cekaat vece 3 meseci i nesto pa uste nema nisto a zamisli tie bile preku ambasada ..KAKO STO RAZBRAV TIE SE PREKU AMBASADA STO BILE
незнам стварно но ако го следиш форумов от поодамна ке заприметиш дека обично таквите работи од нешто почнуваат и се на крајот се точни,битно овие два три месеци слушам от мајка балгарија убави вести,имало расположение...БАЈ БОЖЕ да е точно..muabetov po selo ti e dobara vest !
Daj molimte izvestine ako stvarno napravat promeni na datumot za intervju, vazno e za siteВчера мојот посредник објави информација на фб дека има промени во дамтумите за интервјуа, и денес кога проверив околу 14:30 немаше ништо никакви промени во мојот датум. Сега кога пробав повторно да проверам, бидејќи јас сум со уште двајца луѓе што сме еден по друг ми дава error page кога пробувам на http://publicbg.mjs.bg/BgInfo да ги проверам датумите за интервјуата за нас тројца. Или од сите што проверуваат серверот им има паднато (што не верувам поради тоа што страната си работи нормално), или пак прават некои измени во датумите. Сите што имате закажано датум за интервју и уште не сте биле, а особено тие што би требало да одите за 2-3-4 месеци од сега, обавезно проверете си утре дали уште ви стои оригиналниот датум или ви е променет.![]()