Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Ајде некој нека ми даде совет што да правам имавме со женсками однос ама кондомот се скинал и јас касно осетив ама мислам дека не свршив во нејзе пошто го извадив надвор и свршив ама нејзе сега 4 дена има кај што и касни и вчера направивме тест и покажува негативен што можи да е??????

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Здраво, јас сум нов на форумов,имам 17 години и имам еден проблем. Со девојками одиме 6 месеци и имаме нормална врска.досега сме немале односи, но јас имам проблем бидејќи многу брзо свршувам, ми се има случено додека се лапаме и се допираме да свршам и тоа многу пати,еднаш лежевме на кревет еден врз друг но не направивме ништо,таа е поголема од мене две години и мислам дека е спремна,но јас ете поради тоа неможам да започнам.Што ако свршам одма а ние ништо не направиме? шо ќе правам тогаш? :nesum:
И секој пат кога треба да останеме сами,јас измислувам нешто и избегнувам затоа што незнам што да правам, не сакам да се смеете или да пишувате несериозно,ако сака некој поискусен да ми помогне нека пише. :icon_redf:icon_redf:icon_redf
Уживај брале како шо ти кажаа со тек на време ќе можеш поише да веслаш. Ја на пример коа дркам побрзо свршувам, одколку кога иам однос незнам зашо така.. :( Цепај си немај гајле, ако цурата сака поише заврши работа еднаш и после одма дај и 2ра тура рафално :) Али пази ако си работиш без презерватив меѓу партии обавезно да се измочаш зашо у каналите можно е да има останато секрет(сперма) па да дојде до нешто несакано :DПозз

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Здраво, јас сум нов на форумов,имам 17 години и имам еден проблем. Со девојками одиме 6 месеци и имаме нормална врска.досега сме немале односи, но јас имам проблем бидејќи многу брзо свршувам, ми се има случено додека се лапаме и се допираме да свршам и тоа многу пати,еднаш лежевме на кревет еден врз друг но не направивме ништо,таа е поголема од мене две години и мислам дека е спремна,но јас ете поради тоа неможам да започнам.Што ако свршам одма а ние ништо не направиме? шо ќе правам тогаш? :nesum:
И секој пат кога треба да останеме сами,јас измислувам нешто и избегнувам затоа што незнам што да правам, не сакам да се смеете или да пишувате несериозно,ако сака некој поискусен да ми помогне нека пише. :icon_redf:icon_redf:icon_redf
Само уживај и немај гајле за ништо. Нормално е да ти се случува вакво нешто првите неколку пати, нема потреба од ништо да се срамиш.

И веднаш да свршиш додека имаш секс - големото чудо, немој да си набиваш такви коплекси и да си наталожуваш непотребни проблеми во потсвеста. После ејакулацијата среди го малку малку пријателот, одмори го колку му е потребно за да се врати во форма (за тоа време можеш да си ја задоволуваш партнерката на други начини) и продолжи си со нова тура, гарант ќе ти трае барем 3-4 пати подолго од првата :) Подоцна со тек на време, како што ти кажаа и други, се ќе си дојде на свое место, ќе ти создаде организмот одреден степен на рутина и на навика и ќе можеш да си функционираш како поголемиот свет од машката популација во светов :smir:

T

Tetro

Гостин
Ајде некој нека ми даде совет што да правам имавме со женсками однос ама кондомот се скинал и јас касно осетив ама мислам дека не свршив во нејзе пошто го извадив надвор и свршив ама нејзе сега 4 дена има кај што и касни и вчера направивме тест и покажува негативен што можи да е??????
што може да е?
Психологијата е причина за доцнење на циклусот кај жените. Може да доцни и недела-две и кога најмалку ќе се очекува тогаш ќе дојде.
Причината кај твојата девојка е стрес кој го доживува од стравот дека е забременета.

Мисли позитивно, не е ништо страшно. :)

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Брате фала на одговорот ке мислам позитивно... :D

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Шо да праам соеднашо се мував ја неам видено некои 2-3 недели и мипишува Ми фалиш.. И сеа шо да и пишам незнам а нејќам да ја одјебам нека си стоил лагерче... ПОМОШ???

T

Tetro

Гостин
Шо да праам соеднашо се мував ја неам видено некои 2-3 недели и мипишува Ми фалиш.. И сеа шо да и пишам незнам а нејќам да ја одјебам нека си стоил лагерче... ПОМОШ???
Ах-ха. Добар сум, баш сакав да се видиме, кога си слободна? Не е толку тешко, нели? :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Другар..додека не си заљубен ШО САКАШ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ...после е лошото..

V

Viktor g

Гостин
Ех па каде си ти? Па јас таман мислев да ти пишам ми се изгуби нешто. ајде кога можеш да се видиме ако сакаш

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Другар..додека не си заљубен ШО САКАШ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ...после е лошото..
Ех па каде си ти? Па јас таман мислев да ти пишам ми се изгуби нешто. ајде кога можеш да се видиме ако сакаш
Абе тоа да, али сакам некако да и дадам дознаење дека ја сакам само за секс-бади, али како да иго кажам тоа индиректно, нејчам директно со мен на факултет е нема смисла :D

G

GucciMane

Гостин
Абе тоа да, али сакам некако да и дадам дознаење дека ја сакам само за секс-бади, али како да иго кажам тоа индиректно, нејчам директно со мен на факултет е нема смисла :D
Па нели сте на факс заедно, како ја немаш видено? или не идеш? :pos2:

V

Viktor g

Гостин
Кажи и вака ако на пример сака врска дека не си подготвен за сериозна врска оти неодамна си излегол од некоја лоша врска која многу те повредилаљ , ако сака да бидете заедно тоа да небиде забележливо за околина или такви некој филмови ајде бе пушти фантазија малку

Kajgana Shop

На врв Bottom