Аам вака.
Имам една другарка што многу ја сакам .. веке и понудив но таа не прифати .... >.< ( сум избрзал )
И сеа таа има дечко.. what should i do.
депресивен станувам али нема везе >.< !
Е тогаш претепај го, такви и мене ме нервираат се креваат ко кој знае што се....ја не се тепам ради тоа што он иде со неа туку ради тоа што ми се курчи
ке ми пукнел фаца ;*
ма ајде ^^
^^ Брале ја го преживеав истото но кај мене беше разлика што не бевме у врска али исто ко да бевме. Значи се знаевме некои неполни 4 месеци, се мувавме ова она имавме и односи и сето тоа доведе да се поврземе многу. Стварно добро се согласувавме, можев муабет да било што да направам со неа имаше разбирање и ни беше супер иако пак ќе ти напоменам дека не бевме у врска. Дојде времето некаде недела дена пред да замине, почна да станува свесна што се случи, дека ова толку да се заљуби и да се поврзе со некој за толку краток период и се немаше случено и уствари свати дека ќе загуби доста а и јаснормално зашо реално мене ми беше супер со неа. Е сеа и она ми викаше ќе се слушаме на скајп нема да те заборавам што ти е, те сакам итн итн. Дента пред да замине цел ден бевме заедно и стварно ми беше еден од најубавите денови но требаше да се поздравиме за последен пат. Е тука братче ќе ти биде многу тешко ако искрено ја сакаш и ти значи нешто, како и да е да не те давам многу со мојава ситуација да ти ја кажам поентата. Од кога замина и стигна таму првиот месец дена додека се адаптира ќе ти пишува цело време (барем со мојава така беше) е после од коа ќе се вклопи малце ќе почне да ти продава муда за бубрези(мене тоа ме нервира) како таму е боље, како Македонија е заостаната земја нема иднина итн. Ќе почне и хормони да работат(добро кај тебе е помала 16 год) ќе најде некој сигурно иако нема да ти каже и така ти ќе сфаќаш дека нема многу фајде од таа работа. Кај мене така азврши пошо неможев да трпам да ми подава толку филмови и поради тоа се скаравме малце и то Дај боже кај тебе да биде различно, ако искрено ја сакаш остани во врска па види како ќе се одвиваат работите. Секое добро!
Сума сумарум, се сакате, убаво ви е, зошто да не го искористиш максимално тоа? Ако не ме сфати, мислам зошто да раскинуваш, продолжи со неа во врската и коа ќе отиде, ќе комуницирате преко нет, камера ова она, барем сеа тоа е лесно, технологија курци-палци.
Со текот на времето ќе оладите и двајцата, а ако се навистина толку многу сакате ќе опстоите уште 2-3 години, некако, па тогаш фаќајте чаре, ако нејзините се добро парични потковани ќе фатиш и ти таму, ако не таа ќе дојде и тако то.
До тогаш, кај ти е машкоста, плачење за време и изолација нема, знам дека е тешко, и немој да се тешиш, наоѓај си алтернатива коа ќе замине, ташаците не ти се врзани, нит пак си ги изгубил, make your life fun again, па што биде биде.
Значи најдобро ќе биде да останам во врскава, па зависно од тоа како ќе се одвиваат работите да решиме за иднината на врската.Ентер4е, ако праиш ремет на форум барем прави го на ниво. Ова ти е веќе видено.
Andaluzijac
Што и да ти кажам сеа се само зборови.
Со тоа што веќе дигна раце и дека мислиш дека е крај - ја однесуваш врската на работ на егзистенција. Зошто не се потрудиш наместо тоа да разговарате? Ако имаш доверба во неа, нема зошто да се плашиш. Ако не - подобро сега завршете, за после да не боли повеќе.
4 месеци. хмммм... време кога уште истражувате во врската - сеуште е ново, неизвесноста (чувството за експериментирање) е тука. Болката тука може најголема да биде но последиците не се страшни - можно е во пократок временски интервал да ја преболиш.
Од друга страна потруди се да останете заедно. Нели тоа го посакуваш? Љубљана не е некое предалечно место. Можно е почесто гледање. Ако не, во поскоро време обиди се таму да отидеш - ако не гледаш тука просперитет.
Hahahaha,ova ti bese dobro,DALI DA GO ISTEPAM,AKO MI SE KURCI PAK,hahahaha.Inace,nemoj da si go cepnal,ne vredi da se tepas za zensko,mozes samo da ja oddalecis od tebe,niso poise,i da,ako sakas da mu vratis,vrati mu so ista mera,spusti go nekako na intelektualen nacin,no tepanje ne.Ako te iznervira nareden pat,ne se nerviraj,samo taka objasni mu 2-3 raboti i dovolno e,znaci vo samoodbrana,nikogas ne napagjaj prv,ako te napadne,togas soodvetno odgovori na napadot,ili isprovociraj go nego prv neka napadne,zoso lugjeto koi potkleknuvaat lesno na provokacii mi izgledaat na nedovolno psihi4ki stabilni,zatoa ne bidi ti eden od niv)))мислам веќе дека 2 месеци идат..
му се сипав пред некој ден на дечко и ми се курчеше..
ама жал ми падна и не го тепав..
незнам дали да го истепам ако ми се курчи е добро решение.
ти да не си тој шо и се упикуеше на женсками? скроз ист ваков проблем имав ко дечкито..( тоес ја у случајот бев дечкото на женската) и ко демек сум крекал..а уствари тој зорле си барал закачки за да се искурназија не се тепам ради тоа што он иде со неа туку ради тоа што ми се курчи
ке ми пукнел фаца ;*
ма ајде ^^
Опаааа си се најдовтети да не си тој шо и се упикуеше на женсками? скроз ист ваков проблем имав ко дечкито..( тоес ја у случајот бев дечкото на женската) и ко демек сум крекал..а уствари тој зорле си барал закачки за да се искурнази
а шо има толку лошо во тоа ако брзо свршиш? океј. види нормално е ако си немал ништо до сега со никоја да свршуваш. едно е кога дркаш друго е кога ебеш. немој да се плашиш да го направиш тој чекор па макар свршил и за 2 минути. со тек на време страстите опаѓаат па со тоа по автоматизам свршувањето може и да го одложишЗдраво, јас сум нов на форумов,имам 17 години и имам еден проблем. Со девојками одиме 6 месеци и имаме нормална врска.досега сме немале односи, но јас имам проблем бидејќи многу брзо свршувам, ми се има случено додека се лапаме и се допираме да свршам и тоа многу пати,еднаш лежевме на кревет еден врз друг но не направивме ништо,таа е поголема од мене две години и мислам дека е спремна,но јас ете поради тоа неможам да започнам.Што ако свршам одма а ние ништо не направиме? шо ќе правам тогаш? :nesum:
И секој пат кога треба да останеме сами,јас измислувам нешто и избегнувам затоа што незнам што да правам, не сакам да се смеете или да пишувате несериозно,ако сака некој поискусен да ми помогне нека пише. :icon_redf:icon_redf:icon_redf
Па мислам дека е погрешно ако тоа се случи многгу брзо, можеби таа сака подолго времеа шо има толку лошо во тоа ако брзо свршиш? океј. види нормално е ако си немал ништо до сега со никоја да свршуваш. едно е кога дркаш друго е кога ебеш. немој да се плашиш да го направиш тој чекор па макар свршил и за 2 минути. со тек на време страстите опаѓаат па со тоа по автоматизам свршувањето може и да го одложиш
епа ако сака таа подолго време ке се стрпи малце. - ти реков со тек на време ке ти се смират хормоните : ) П.С не се сите ебачишта а по 3 саата да имаат секс. остај ти муабети им и бајаги шо свршуваат за релативно кратко времеПа мислам дека е погрешно ако тоа се случи многгу брзо, можеби таа сака подолго време