Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи вака, прво, ти ја немаш уште преболено, не затоа што неможеш туку затоа што несакаш. Прво што треба да направиш е да ја преболиш, не пробувај веднаш со други девојки, секоја ќе те потсеќа на неа, стагнирај малце со љубовта(месец,два) и прави ги работите кои си ги правел пред да се фатиш со неа, прави го она што те исполнува, што те прави среќен, дружи се повеќе со другари/ки, зголемувај го кругот на пријатели, но никако ама никако не мисли на неа, не дозволувај да те измачуваат прашања од тип: зошто, како, кога од чиста причина што ќе те вртат во круг и ќе те прават несреќен.Имам проблем после долга врска, откако раскинав со девојчето мојата самодоверба нагло опадна, сум бил со други после неа ама некако не ми иде муабетот со ниедна, пробав врски со други али исто не ми успеаа, главно заради недостаток на самодоверба (барем јас така мислам), незнам дали сеуште ја немам преболено или што е, ми треба помош. секој совет е добредојден, како да ја вратам самодовербата, порано немав никакви проблеми барем околу жените, знаев и добар муабет да напраам и добро да флертувам , да заведувам... се тоа додека не раскинав со неаедноставно неможам да се вратам во нормала
Имам проблем после долга врска, откако раскинав со девојчето мојата самодоверба нагло опадна, сум бил со други после неа ама некако не ми иде муабетот со ниедна, пробав врски со други али исто не ми успеаа, главно заради недостаток на самодоверба (барем јас така мислам), незнам дали сеуште ја немам преболено или што е, ми треба помош. секој совет е добредојден, како да ја вратам самодовербата, порано немав никакви проблеми барем околу жените, знаев и добар муабет да напраам и добро да флертувам , да заведувам... се тоа додека не раскинав со неаедноставно неможам да се вратам во нормала
Aј едно прашање до тебе:Од кај си толку сигурен дека му се пуштала?кој ти го кажа тоа?
pa on mi kazha...posleto ona mi prizna
Имам проблем после долга врска, откако раскинав со девојчето мојата самодоверба нагло опадна, сум бил со други после неа ама некако не ми иде муабетот со ниедна, пробав врски со други али исто не ми успеаа, главно заради недостаток на самодоверба (барем јас така мислам), незнам дали сеуште ја немам преболено или што е, ми треба помош. секој совет е добредојден, како да ја вратам самодовербата, порано немав никакви проблеми барем околу жените, знаев и добар муабет да напраам и добро да флертувам , да заведувам... се тоа додека не раскинав со неаедноставно неможам да се вратам во нормала
До неодамна имав една муачка што ја многу сакав а и сеуште ја сакам!Но разбрав дека таа си пишувала со мој братуцед “му се пуштала“, јас разбрав, се скаравме... незнам сега дали да и јас звонам или да чекам таа да ми звони, од таа ден поминаа веќе две недели?? некој совет
Прашај го братучед ти дали контактира тој со неа. Ако да, прашај го дали има некои намери кон неа. Ако да, повлечи се - не вреди да си расипуваш семејни односи поради девојка. А девојки ќе има на тон во твојот живот.До неодамна имав една муачка што ја многу сакав а и сеуште ја сакам!Но разбрав дека таа си пишувала со мој братуцед “му се пуштала“, јас разбрав, се скаравме... незнам сега дали да и јас звонам или да чекам таа да ми звони, од таа ден поминаа веќе две недели?? некој совет
имам еден проблем,
момчето со кое раскинав,сеуште го саакам... и сега сите мои другарки зборуваат за тоа како ќе имаат односи со своите момчиња,а јас се чуствувам заостането.
имам желба да ја изгубам и јас својата невиност,ама со него..не со било кој.
ми доаѓа да му кажам. ај да се .. хахаха
помош ?[/QUOTE
Желба..ебате желбата ако те искористи..а ќе те искористи..ај седиси мирна на газето и чувај си ја невиноста за некој шо ќе ја заслужи..башка..зашо да бидеш како другарките твои? уживај!
Најдобра солуција ти е да разговараш си момчето, разговарајте искрено, можеби и ќе се смирите, но тоа имање односи, размисли дали си спремна, дали си сигурна дека е тој вистинскиот, немој ради чувство на запоставеност да направиш глупост ради која ќе се каеш, значи поголемиот дел од решението е во твојот ум, размисли добро.имам еден проблем,
момчето со кое раскинав,сеуште го саакам... и сега сите мои другарки зборуваат за тоа како ќе имаат односи со своите момчиња,а јас се чуствувам заостането.
помош ?
имам еден проблем,
помош ?