- Член од
- 2 јануари 2011
- Мислења
- 1.573
- Поени од реакции
- 1.043
pa toj natprevar osven na bet365 ne veruvam deka go imalo na nekoja druga online kladilnica, a i da go imalo sigurno nemalo golem limit za uplakanjeA ti mislis deka tie uplakaat na bet365?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa toj natprevar osven na bet365 ne veruvam deka go imalo na nekoja druga online kladilnica, a i da go imalo sigurno nemalo golem limit za uplakanjeA ti mislis deka tie uplakaat na bet365?
Не беше местена,едноставно играа Ќориот и Слепиот,тепа ЌориО.
Simple as that.
Иако реално Охрид заслужи да тепа.
Или перат тешка пара тие Работник,или навистина на знаат за шо фрлаат такви пари,ненормални пари земаат.
Утакмицата беше второлигашки квалитет,во најдобар случај.
Ај третиот пат ќе си дајшВтор пат земам пари на твој тип. Мора да те почастам нешто.
само земај ти.

Ај третиот пат ќе си дајшсамо земај ти.
![]()
Kakva korist da e namesten ovaj natprevar?[DOUBLEPOST=1474656548][/DOUBLEPOST]Na bet365 maximum live da kazemme mozno bilo 1000evra da se zemat na nikoja dr ja nemase za kladenje osven 2winОва ти е за да научиш лекција. Не постои концептпт за value на местени натпревари.
Kakva korist da e namesten ovaj natprevar?
Da pusten bese vo zivo i sigurno uplata limitirana na max 100evra. P.S ako zavrsese 2ka ili X ti ke se pojavese so drug stav, taka da posle utakmica lesno e da tropasСега мене ми продаваш мадиња за бубрези? Па јас од сабајле објаснував колку и каде моќе да се уплати.
Во живо беше пуштен, се правеа пари. Друга работа, и да не е местен, таков пад на коефициентот значи дека скоро сигурно ќе помине типот.

Da pusten bese vo zivo i sigurno uplata limitirana na max 100evra. P.S ako zavrsese 2ka ili X ti ke se pojavese so drug stav, taka da posle utakmica lesno e da tropas![]()
Sakas da si interesen a ? Ti si najpismen,najak kockar, najsilen internet vojnik. Cestitki.Тропаш ти, и тоа за работи за кои врска немаш. Кога е пуштена во живо, секое поместување на коефициентот е нов пазар со нов лимит. Ем си неписмен, ем сакаш ум да продаваш. Ме потсеќаш на еден друг лик тука, кој после секоја дискусија со мене си заминува како подмочан во гаќи.
Sakas da si interesen a ? Ti si najpismen,najak kockar, najsilen internet vojnik. Cestitki.
Dvaesetina iljadi evra na Ohrid mozelo na bet365 da se napravat, ama pod uslov lugjeto da bile veshti. Samo namali so vregjanje jas niednas ne te uvrediv ti mene 10x do sea. I prodolzi slobodno so pisuvanje filozofija interesen si za citanje.Не сакам да сум интересен, само кажувам како што е. Јас знам, ти не знаеш. Едноставно е. Јас ти укажувам дека врска немаш, ти јадеш говна, наместо да кажеш благодарам што ме научи нешто.
Во Битола велат, ти го крстиш, тој прди.
Инаку, вешти луѓе, од ваков натпревар со онакво поместување на коефициентите, на 4-5 акаунти без проблем би направиле двесетина илјади евра на Бет365, кога би имале 100% сигурна информација.
Dvaesetina iljadi evra na Ohrid mozelo na bet365 da se napravat, ama pod uslov lugjeto da bile veshti. Samo namali so vregjanje jas niednas ne te uvrediv ti mene 10x do sea. I prodolzi slobodno so pisuvanje filozofija interesen si za citanje.