Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Т-Клуб во центар + евтино е и имаш Wi-Fi конекција ако не ви оди муабетот.
Кафе Венециа накај буњаковец трговскиот
Cafe-Caffe
Или ако си штедлив шетајте низ центар и извајте по едно кафе од кафемат
хахаха не бре каков кафемат :)
Кај е поточно ова Т клуб?

A

Antigona

Гостин
Т-Клуб во центар + евтино е и имаш Wi-Fi конекција ако не ви оди муабетот.
Кафе Венециа накај буњаковец трговскиот
Cafe-Caffe
Или ако си штедлив шетајте низ центар и извајте по едно кафе од кафемат

хахахаха, ама го кажа она ако не ви оди муабетот :D

Спази ситуација : ти се допаѓа некоја девојка , се договараш да излезеж со неа , идете у кафич и оп не ви иде муабетот

решение ???? Фејсбук ???? :coffee:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
хахахаха, ама го кажа она ако не ви оди муабетот :D

Спази ситуација : ти се допаѓа некоја девојка , се договараш да излезеж со неа , идете у кафич и оп не ви иде муабетот

решение ?
...и двата ќе застанат на чет и ќе муабетат виртуелно... по можност да не се гледаат за да доловат ефект.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Незнам дали погрешив..и пишав на фб дека ми се свиѓа и дека сакам да бидеме нешто повеќе од другари. и ми врати дека и е мило што сум и кажал и дека цени искреност.:smir:

A

Antigona

Гостин
Незнам дали погрешив..и пишав на фб дека ми се свиѓа и дека сакам да бидеме нешто повеќе од другари. и ми врати дека и е мило што сум и кажал и дека цени искреност.:smir:
Не требало толку да избрзуваш со кажувањето дека ти се допаѓа

Тоа можело да и го кажеш и кога ќе се видите лично

Вака испаѓа ко ти очајно да бараш девојка на нет , хммм

Но, ок, сепак зависи на каква женска си налетал

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Не требало толку да избрзуваш со кажувањето дека ти се допаѓа

Тоа можело да и го кажеш и кога ќе се видите лично

Вака испаѓа ко ти очајно да бараш девојка на нет , хммм

Но, ок, сепак зависи на каква женска си налетал
Почувствував дека треба да и кажам, осетив дека и ја и се свиѓам..иначе се знаеме веќе 2-3 месеци али ете едвај собрав храброст да ја викнам да искочиме :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Почувствував дека треба да и кажам, осетив дека и ја и се свиѓам..иначе се знаеме веќе 2-3 месеци али ете едвај собрав храброст да ја викнам да искочиме :)
Дали си ја викнал или само си ѝ кажал дека ја бендисуваш?

Ако не си употребил зборови од типот „Ајде да се најдеме таму и таму“ не си ја викнал. Само си ѝ дал комплимент.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Дали си ја викнал или само си ѝ кажал дека ја бендисуваш?

Ако не си употребил зборови од типот „Ајде да се најдеме таму и таму“ не си ја викнал. Само си ѝ дал комплимент.
И пишав да идеме некој ден на кафе и дека ми се свиѓа и сакам да бидеме нешто повеќе од другари..

A

Antigona

Гостин
Браво за храброста. Чекор по чекор и ќе стигнеш до нејзиното срце , само напред :wink:

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
И уште едно прашање...
од коа ке искочиме од кафичот да ја фатам за рака, или пред да ја залапам?

S

Shellshock nam67

Гостин
е вака сега мојот проблем:kesa: има една девојка, всушност и не е девојка туку е жена со детенце пред две години се запознавме после еден период не се имавме видено па скоро пред едно 6 месеци испадна да се видиме поразговаравме ми кажа дека се мажила и дека има детенце, е сега тука е проблемот таа е мажена ама голем ќејф(задоволство) ми прави ептен ми е мерак да ја легнам од една страна, не е морално ама пуста душа ја сака :back:, има ли решени за проблемов :vozbud:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.835
Поени од реакции
20.288
е вака сега мојот проблем:kesa: има една девојка, всушност и не е девојка туку е жена со детенце пред две години се запознавме после еден период не се имавме видено па скоро пред едно 6 месеци испадна да се видиме поразговаравме ми кажа дека се мажила и дека има детенце, е сега тука е проблемот таа е мажена ама голем ќејф(задоволство) ми прави ептен ми е мерак да ја легнам од една страна, не е морално ама пуста душа ја сака :back:, има ли решени за проблемов :vozbud:

Леле мори мајко, зошто секогаш забранетото овошје е најслатко? Остави ја женичката не и ја ставај душата во грев, е сеа ако и е шарено газето тогаш што да ти кажам и така можеш грев да сториш и ако не и удоволиш, трипати измери види дали се исплати па пресечи.

S

Shellshock nam67

Гостин
Леле мори мајко, зошто секогаш забранетото овошје е најслатко? Остави ја женичката не и ја ставај душата во грев, е сеа ако и е шарено газето тогаш што да ти кажам и така можеш грев да сториш и ако не и удоволиш, трипати измери види дали се исплати па пресечи.
е тоа е проблемот христијанин сум тешко ми е ама многу ја сакам ми ја сака срцето осејќам дека и таа сака, добро викаш грев е и да не и угодиш, долго време се мислам дали да го направам потегот ептен ме привлекуват штом е до мене многу ме возбудуват до сега не сум имал толку силни чуства како спрема неа.
Мислам дека ќе го направам тоа колку повеќе мислам на неа поќе се измачувам поубо да ја имам не е грев ако се прави од лубов нели :back:, само ми е да не си има после проблеми со мажот да не и се растури бракот тоа ме плаши :kesa:

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
е тоа е проблемот христијанин сум тешко ми е ама многу ја сакам ми ја сака срцето осејќам дека и таа сака, добро викаш грев е и да не и угодиш, долго време се мислам дали да го направам потегот ептен ме привлекуват штом е до мене многу ме возбудуват до сега не сум имал толку силни чуства како спрема неа.
Мислам дека ќе го направам тоа колку повеќе мислам на неа поќе се измачувам поубо да ја имам не е грев ако се прави од лубов нели :back:, само ми е да не си има после проблеми со мажот да не и се растури бракот тоа ме плаши :kesa:
Дискреција загарантирана ако толку и се сака за да нема проблеми со мажот, туку кажуваш дека имаш силни чуства а што ако потоа станат уште посилни, мислеш ли дека тогаш ќе можеш да ги контролираш чуствата. Може да стане позаебано отколку што е сега, ама ти си знаеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom