Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Отиде и Марсело, не само бодојте...

Тоа е, никаков пресинг. Само Бејл трча напред. Роналдо тотално незаинтересиран. Бензема класика, мува не го лази.
Тешко играмо без Касемиро. Без него, Крос и Модриќ/Ковачиќ се лимитирани пошто мора да внимаваат и на дефанзива. Ваѓај ги Роналдо и Бензема и ставај Мората и Васкез, иначе го лапавмо курот.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Цела среќа што не отидов да гледам со Виљарееал туку со Еибар у последен момент сменив... требаше да се убијам на стадион таму

Ќе престана ли некад да продаваа бодови на Бернабе бе?! Ама Барса киксна, сега треба онака лежерно да си играмо...
И ова копилево на све измене и толкумлегање дава само 2 минуте, до дома да не стигнеш све живо да ти ебем!!

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Штета а минатото коло ја заверивме титулата во Ла Лига :pos:

си го згрешил фанклубот, иди дркај на ќелавицата на Пеп место на на таа на Зидан. :kuracc:

Epten losi partii imame godinava. Voopsto nezadovolitelno. So Celta odvaj se spasija neznaea kaj se dobro sto tie promasuvaa pa ovie iskoristija. So Sevilla vo kupot paj glavata na Ramos ne vadese. So Sporting 2 gola vo 90+, e sega nemozi poveke. Nesto mora Zidan da prevzemi zosto ocigledno e deka nekoi ne se zainteresirani voopsto za igra ( citaj Ronaldo, Benzema ).

Како би го рашљакал копиљон Варан, поише ме изнервира неговиот потег отколку руката на Рамос.

знаев дека нерешно ќе играат терористите, шанса беше ова на домашаен ама тоа е..

Според играта шо ја покажаа задоволен од ремито. Зизу Многу се заигра со ротацииве, неспремен Бејл, Роналдо се замислуваше Ибра па не трчаше, али не се замарам толку со него. Единствено треба да престани да го игра Бензема.. Моментално Бензема нема ништо. Ни пас игра ни финиш ни па прај простор за другите.. Повеќе не ни се замараат со него противниците. За пофалба Данило, добра утакмица изигра.
Се на се на гној игра супер бодче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom