Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Има листа на повикани играчи на утрешниот натпревар? И дали (не знам каква е ситуацијата) ќе играат Роналдо и/или Бејл?
Листата ќе искочи во текот на денешниот ден. Роналдо сам се пофали дека оздравел така да очекувам да игра, за Бејл не знам, Касемиро е повреден.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Касемиро со сигурност нема да игра..

Бејл и Роналдо се спремни.тренираа со тимот вчера.

На роналдо беше грип, така да ќе игра 100%, а со бејл може и да не се ризикува ако уште има болки,мада не верувам

Може и Ковачич место некој од 3ката сред да го игра прва..

Абе тоа да, ама Кова не изигра ништо лошо кога играше, за да не игра против таква екипа.

Пример, Кова- Модрик- Крос би било пореално решение за таква екипа во отсуство на Касемиро место Хамес- Модриќ - Крос

Хамес ќе игра 100%. Може еден од Крос или Модриќ да отпадне на сметка на Ковачиќ. Мислим дека Крос нема да игра, пошто требаше да одмора против Еспањол ама со повредата на Касемиро мораше да ја игра и таа.
Моја претпоставка:
- Кико -
- Данило - Варан - Рамос - Марсело -
- Ковачиќ - Модриќ - Хамес -
- Васкез - Мората - Роналдо -​

Кико
Данило - Варан - Рамос- Марсело
Крос - Ковачич - Хамес
Бејл - Мората - Роналдо​
[DOUBLEPOST=1474396201][/DOUBLEPOST]
14354990_1168452296580032_2961763271303299973_n.jpg

Последно уредено:
Abe a zaso deka e Modric

Паметно ги ротира по 1 утакмица со Кросс, баш така треба. Виљареал и лани им беше одбраната најдобар дел, мора офанзивно од старт и со нив. Ма да сезонава се уште невоиграни и мислам ќе биде лесна победа ова. :D

Резервирав лет за на 27 јануари ќе одам да ги гледам со Сосиедад. [emoji2] Како да се најде тикет за утакмица, некој да не има искуство?

Sent from my iPad using Tapatalk
преку пењата имаш 100%... јас одам за со Еибар сега. а и на страната можеш да земаш,ги пуштат некаде 2-3 дена пред утакмица,ама таму ти е едно 90%

Баш вчера гледав за со Виљареал имаше од 30 евра карти зад гол, и од 40 долж стадионот..

Резервирав лет за на 27 јануари ќе одам да ги гледам со Сосиедад. [emoji2] Како да се најде тикет за утакмица, некој да не има искуство?

Sent from my iPad using Tapatalk

Ima pravo @S_a_y_l_e_R , za protiv ekipi kako Villarreal , Sosiedad i sl. , ne bi trebalo da imas problem i na den-dva pred tekma da najdes karti.
Preska gledav, imase za po okolu 100 evra, 2-3 red da sedis do teren , kako sto bev jas vo mart na LS. Ima dosta i od 3-40 evra ostanuvaat karti za obicnive ligashki natprevari.

Najsigurno, preku oficijalniot sajt zemi si.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom