Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми се смени денес:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.

Бр. 79**/2015
So sreka! So sto dokumenti si ? Intervju si negde dekemvri 2015 ?

mene edno ne mie jasno.Cekam dve i pol godini od evropska drzava vo koja sum podnel nekakvo baranje za dobivanje drzavjanstvo bugarija i konecno mi odobruvaat i sega povece od eden mesec cekam cekam nekoj gospoda potpis da stavi???Pa picka li mu materina gospod potpis da mu stavi da dade gospod ova e igranje so nervi i psiha i pamet.Totalno ludilo.

Денеска разбрав дека кога се пријавуваш за сликање требало да се носи пак македонски извод оригинал и преведен на бугарски исто така. Тоа било последниве 15 -20 дена. Искуство на од некој од вас. да не фрлам бадијала пари
ne treba vcera proveriv so posrednikot[DOUBLEPOST=1474454206][/DOUBLEPOST]
пак не работи страната таман да резервирам датум
znaes li da mi kazes kako se rezervira za podiganje drzavjanstvo

Odkoga ke go vpises brojot i ke ti izleze statusot deka ukazot e potpisan gore imate kopce ZAPISVANE.
Pritisnete na nego,napisete gi site generalii kako i kopija od pasos vo elektronski format. Srekno
Blagodaram mnogu, celo vreme mi bilo pred nos.:aplauz:

Последно уредено:
Od 25.11.2015 bese vlezen vo sistem ?

Мене ми се смени денес:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.

Бр. 79**/2015

Мене ми се смени денес:

Бр. 79**/2015
Ne ti se smeni dennes samo tebe sigurno.pred edna nedela ti se ima smeneto ne si proveril

Ајде и јас да се пофалам од денес на финална, 79** број (вујко документи и интервју кон крајот на ноември). Да се надеваме на позитивен исход. За наредна промена ќе ве известам пак. Поздрав.

Ovoa veke e cudno.od 2014 april minav intervjuto i 3 pati podnesov potklo od tetka...prva bratuceda i seuste nema promeni vo statusot...amn veke od niv...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom