Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
За да излеземе не... :S туку работа е во тоа што таа вели дека најдобро е да си слободен и дека не мерка никоој ама баш никој што ми е малку чудно и така да знаеш дека нема да излезе и без да прашаш..
Јас ќе ти кажам да ја прашаш да излезете на кафе, преку ден, онака на муабет, па сега ако те одбие живот иде даље, ти барем си пробал, си се потрудил.

R

Roten 96

Гостин
немам видено толку тврдо нешто но кога сакаш некој...фала иначе ке се порудам максимално...не е само она животот оде понатаму добро велиш :wink:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
немам видено толку тврдо нешто но кога сакаш некој...фала иначе ке се порудам максимално...не е само она животот оде понатаму добро велиш :wink:
Хех, тек ќе гледаш, има време :).

Инаку така вика за да се спаси да не ја замараат константно па да мора нон стоп да мава корпи но чим го сретне типот што ќе ја заинтересира него нема така да му рече.

Пробај па и да добиеш корпа ќе имаш едно искуство повеќе а и ќе знаеш дали да пробаш пак или скроз да ја баталиш и да си бркнеш друга :).

K

kalimer0

Гостин
Како да и се приближам на девојката што ми се допаѓа ? Се познаваме само онака од гледање во ходник во школо а не правиме ни здраво :jaj:.
И да ќе заборавев, јас сум сраме... :kesa:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Како да и се приближам на девојката што ми се допаѓа ? Се познаваме само онака од гледање во ходник во школо а не правиме ни здраво :jaj:.
Прво запознај се со неа, ако имаш некои другари/ки што се познаваат со неа нека те запознаат, ако не оди сам (немај страв) :) Откако ќе се запознаете некој ден поканија на кафе, (може на почеток таа да земе некоја другарка а ти некој другар, па ќе бидеш малку поупуштен за потоа да излегувате сами). Ај, со среќа :smir:

S

Shellshock nam67

Гостин
Пробај, ништо не губиш ако се обидеш може само да добиеш :) И јас пред да се фатам со дечкото, сите претходни ги одбивав, не знам и како му реков нему да ( судбина- сум го чекала вистинскиот:) ) може ти си вистинскиот за неа. Ти посакувам се најдобро и не се откажувај:smir:
некогаш се исплати некогаш не зависи по очите можеш да и видиш дали девојката е заинтересирана или пак не али вреди нека проба Батката ако е залубен треба да проба :)

--- надополнето ---

За да излеземе не... :S туку работа е во тоа што таа вели дека најдобро е да си слободен и дека не мерка никоој ама баш никој што ми е малку чудно и така да знаеш дека нема да излезе и без да прашаш..
Пробај бе шо се плашиш колку корпи сум добил во животот секој ден требаше главата да ме боли пробај ништо не губиш а можеш да добиеш со срејка нека ти е :)

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Се откажа а? :Ѕ проби оше еднш

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Најголем чекор со кој ќе испаднеш џентлмен,е ти да отидеш и онака (неочекувано од нејзина страна) да и подадеш рака и да се запознаеш со неа.Женските ја ценат храброста на машките да знаеш,па затоа не прај работа преку други започни си малце твој стил.Откако ќе се запознаете нешто како си,што има ново,како денов..прво збори во твое лице па после прашај ја нејзе така е поинтересно.Немој првите 2-3 дена да ја покануваш на кафе,онака прај си нормално муабет па после покани ја на кафе,и ако отидете степајте некој така безвезе муабет и се знае после изнеси ја и разлапај ја мушки.Ај со среќа:tv:

P

PewDiePie

Гостин
Најголем чекор со кој ќе испаднеш џентлмен,е ти да отидеш и онака (неочекувано од нејзина страна) да и подадеш рака и да се запознаеш со неа.
Мхм и кога ќе го испука со базука у чело има 4 месеци глава да го боли. Немој не испаѓај петарда се си има начин,пробај преку другарки ова она..........мене така некоја да ми дојде да ми пружи рака а благе везе немам која е ќе си помислам што му е на девојчево? не е добро нешто.
Така да цената е висока на такво испукување не можеш да предвидиш како ќе ти изреагира,така пробај прво нека ве упознаат па после ти терај си.

H

HITCH

Гостин
Мхм и кога ќе го испука со базука у чело има 4 месеци глава да го боли. Немој не испаѓај петарда се си има начин,пробај преку другарки ова она..........мене така некоја да ми дојде да ми пружи рака а благе везе немам која е ќе си помислам што му е на девојчево? не е добро нешто.
Така да цената е висока на такво испукување не можеш да предвидиш како ќе ти изреагира,така пробај прво нека ве упознаат па после ти терај си.
Бре, ние жените испаднавме човекојадци! :pos: Баш би било супер да појде к`о гром од ведро небо и да и се претстави, на пр: здраво, јас сум Сасуке. Те видов па дојдов само да се претставам и да те поздравам, намигни и` и замини си! Ако ова нема позитивен ефект кај девојката не знам што ќе има. Сама ќе си дојде после! Жените сакаат природни работи. Кога некој ми глуми тогаш мене ми станува одбивен, колку е поприроден толку повеќе ми се допаѓа. :toe:
Советов е од женски аспекАт! :smir:

П

Пепси_

Гостин
Бре, ние жените испаднавме човекојадци! :pos: Баш би било супер да појде к`о гром од ведро небо и да и се претстави, на пр: здраво, јас сум Сасуке. Те видов па дојдов само да се претставам и да те поздравам, намигни и` и замини си! Ако ова нема позитивен ефект кај девојката не знам што ќе има. Сама ќе си дојде после! Жените сакаат природни работи. Кога некој ми глуми тогаш мене ми станува одбивен, колку е поприроден толку повеќе ми се допаѓа. :toe:
Едно зборувате друго правите....сигурен сум сега момакот што побара совет ако го направи ова што му го кажавте дека нема добро да си помине убаво кажа сасуке....

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Тоа беше мој совет другар,објасни му ти ако знаеш поубаво :smir:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949

Ништо брат, ќе си поминуваш до крајот,
ќе завршите школо нема да се видите некое време,
ќе се сретнете после матура,
ќе се напиете заедно,
ќе бидеш похрабар тогаш,
ќе се најдете некаде случајно,
ќе и кажеш за порано во школо што се дешавало,
ако си фин, паметен и згоден,
и не заборавај силен на уста со зборови,
твоја ќе биде.
Онака за стари добри времиња.

Сега само замиши очи, отидни до Малта употребија Десанка и твоја ќе биде.

P

PewDiePie

Гостин
Тоа беше мој совет другар,објасни му ти ако знаеш поубаво :smir:
Ама тоа си ти Хич :) Да е некоја друга па уште убавка да се погоди па уште да има некој одоколу да види како го испукава типот охоо има да го крене носот дури и будала ќе го направи,вака на само кој знае може и да се упознаат и се да биде по планот ама сепак мислам тешко,мене бар би ми било чудно. :toe: :smir:

Така е друже во право си,затоа и јас си пишав што мислев ама негово е да си одлучи како ќе постапи :)

H

HITCH

Гостин
Ама тоа си ти Хич :) Да е некоја друга па уште убавка да се погоди па уште да има некој одоколу да види како го испукава типот охоо има да го крене носот дури и будала ќе го направи,вака на само кој знае може и да се упознаат и се да биде по планот ама сепак мислам тешко,мене бар би ми било чудно. :toe: :smir:
Уф, демек јас ружна, па ова пали кај ружни женски? :vozbud: Не брат, НЕ! Ова пали кај сите женски! Додека смисли како да и пријде може и возот да замине. :toe: Можеби и таа го свиѓа, ама нема како да му каже, ТОЈ не и приоѓа!

Ме насмеа за болдот! :pos: Да, тоа сум јас, Хич! :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom