CF.REAL MADRID
ЦЕВКА
- Член од
- 9 септември 2009
- Мислења
- 335
- Поени од реакции
- 9
Ама и нај долг џеб изгледа
Не бе,го гледам лигуш вода у очите нема остава 2 години по ред женска за мерак има
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама и нај долг џеб изгледа
Не бе,го гледам лигуш вода у очите нема остава 2 години по ред женска за мерак има
Грд е, Нема пари - Има Јака женска = Има големможеби....
![]()
Гледам прееска у чаршијава и најкриво ми е најголемите клошари најубави женски имаат........
сакам да му пишам на фб на едно момече што ми се допаѓа, но тоа да не биде во стилот со хи, како си.. туку нешто интересно
имате некоја идеја???
сакам да му пишам на фб на едно момече што ми се допаѓа, но тоа да не биде во стилот со хи, како си.. туку нешто интересно
имате некоја идеја???
Вака луѓе имам мал проблем,еден од моите најдобри другари е поприлично затрескан во една од моите најдобри другарки,јако не ? Епа ќе беше јако ако девојкава си немаше дечко со кој си иде 4 години :jaj: . Е сеа како дојде до затрескувањево на другаров и ја незнам зошто он одсекогаш беше онака како повеќе со нас (другарите) одколку со женскиве,не во геј смисла туку беше повлечен и срамежлив,ама во врска со другаркава е тотално друг,онака отворено и се пушта кога е она тука збори мислиш не кажал збор во животот значи одма се сменува во нејзина близина. Другаркава пак,си е малце таква љуби да си флертне со сите по малце( зборам за овие што се сингл,со мене не пошто ние не се ни гледаме на тој начин а сме најблиски вака а и башка се другарки со женска ми)и така ќе го флертне два три пати и овој на небо лета а јас вака од страна кога гледам објективно од километар познавам дека девојчево си игра пенис со другаров тоест го врти како сака он не ни приметува нормално,плус знам колку е заљубена во дечко и и знам дека никогаш не би го изварала или остави значи ни на крај памет не би и дошло тоа,пример он сега да ја запроси она ќе каже да,али ете сака да им пушти водичка малце на другариве.
И сеа мене ми е глупо,го гледам другаров затрескан незнае главата кај му е,а реално нема шанси нешто повеќе да се деси другаркава може до кога сака да му пушта водичка и после ќе го кикне нормално пошто не ни има некои чувства за него и мене ми е мака,како да му помогнам да му кажам,пер дај освести се или незнам а глупо ми е да му скршам филм пошто како што спомнав ми е еден од најдобрите другари.
Ако може совет. Поздрав
Малце ми е глупо ова па затоа напраив нов профил за тие што ме познаваат да не ме ребраат.. :pos2:
Вака сеа...има едно девојче што ми се свиѓа(мислам дека и ја и се свиѓам:smir, се запознавме на фб пред 5-6 месеци (а иначе колеги сме на правен, али не сме заедно) и сеа сакам да ја викнам негде да искочиме али незнам како ни каде
мислам негде у дискотека да и речам да викне другарки ја другари и така..(и знам дека глупо звучи:kesa
И 100% сум сигурен дека ке сака, али после коа ке отидеме незнам како да и пријдам (да не дојде до заблуда до сеа сите што ги имам мувано ми ги местеле или сум бил камен па глупости сум им зборел, али оваа многу ми се свиѓа и несакам ко кретен некој да отидам камен напраен, контате нели:smir![]()
Се купуваатДеца, се купваат бе кондоми онака на парче???, не сакам цело паковање сега , туку ми треба онака 1 кондом.... ај не ме ремететене сум купувал на парче :kesa:
Се купуваат
Има во секоја продавничка, супермаркет, аптека (најдобро од аптека да си купуваш)
Се купуваат
Има во секоја продавничка, супермаркет, аптека (најдобро од аптека да си купуваш)
Бива на парче, ама не сите.Е во Аптекан а пачре не бива..Последниот пат коа купуев дурекс перформа и викам де 1 скини ми..и ми вика нема дечко цело пакетче одат...
Аа имам една ситуација сега видете потребен ми е совет...Што да се направи со девојка која знае дека ја сакате а досега на неа имат испробувано многу момчиња да излезат со неа но без успех..е сега дали има смисла да продолжам по неа да се трудам и на каков подетален начин да ја задоволан мислам дека сфаќате фала однапред поздрав..
Пробај, ништо не губиш ако се обидеш може само да добиешАа имам една ситуација сега видете потребен ми е совет...Што да се направи со девојка која знае дека ја сакате а досега на неа имат испробувано многу момчиња да излезат со неа но без успех..е сега дали има смисла да продолжам по неа да се трудам и на каков подетален начин да ја задоволан мислам дека сфаќате фала однапред поздрав..