Многу на спиење ја удривте работава... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок е Деко, иди сеа на фб споделувај лоши твитови и чекај пичките да ти лајкнуваат.Стварно @Џонтра Волта реално си шупачиште шо родена мајка би си продал за лајкови! Па бар да ги ебеше форумџикиве со гачкиве
#СпавашлимирноЏонтре?
Ок е Деко, иди сеа на фб споделувај лоши твитови и чекај пичките да ти лајкнуваат.
За форумџикиве не можам да дојдам на ред од тебе, Казанова што ги фаќа пичињата на сожалување.
Тешка патетика си прике мој.![]()
А и овај @Џони Вајсмилер почна да наликува на Џонтра, ништо не му се вели!![]()
А коа те дупат за Шпанско дека од 0-2 завршуеле пошо имале јаки одбрани кукаш :***
Зашто бе? Да ме начекате со Кастиел другар ти?Штрбни накај Фан Клуб Милан бе пичко арачиновска![]()
Сине јас не вреѓам никого,јас си одам директно со аргументи и факти и те уништувам како Фрчковски што си играше мајтап со Иванов на интервјуто во 2009 за претседателски кандидат..Џонтрата е поинаков експерт,не само во фудбал туку и во економија,политика,социјални случаеви,историја,стопанство,бизнис,веб дизајн(PS,AI,CSS,Javascript),програмирање(ПХП,Јава)...Џонтрата е мастер и затоа си зема слобода да тера упичку матер
Стефан на пример кога ќе се поднапие не знае што зборва/пишува..кладилниците му го зедоа умот на чоекот[DOUBLEPOST=1474321986][/DOUBLEPOST]
Кој се тие шо ме дупат бе..Клипче,Стефан и Џонтра што заедно немаат три утакмици изгледано во Шпанското?..тие истите што не знаеа каков играч е Нолито лани а тој мајки шајки му разеба онде на Реал и Барса и цела Шпанија за сега да направи трансфер во Сити и да игра прва постава од што е слаб..
Па Шпанија се игра убедливо најдефанзивен и најцврст фудбал од сите други лиги,тоа е веќе евидентно не знам што гледате искрено
Знајш како.. ок сум со таквите играчи ко Џонтра, да, агро се али и тој е рејџ и јас сум рејџ, во 2 минути се прајме пичвајз и на последните две наши мислења си стегаме по еден лајк и се затвора случајот! (до ново рочиште)
Не уживам со такви ко оној тегла, доста подмолно и цинично дискутира, пецка и се повлекува, најмногу ме живцира тоа...![]()
Мене Тегла ми е онака кул лик,си реплицира кратко и јасно и си заминува..можеби нема чоекот време да се расправа по форуми мора и тоа да го земиш во предвид![]()