Фан Клуб: Интер

Стварно @Џонтра Волта реално си шупачиште шо родена мајка би си продал за лајкови! Па бар да ги ебеше форумџикиве со гачкиве :)

#СпавашлимирноЏонтре?
Ок е Деко, иди сеа на фб споделувај лоши твитови и чекај пичките да ти лајкнуваат.
За форумџикиве не можам да дојдам на ред од тебе, Казанова што ги фаќа пичињата на сожалување.
Тешка патетика си прике мој. :D

Продолжете да се расправате бе,барем да имам на што да се смеам :D..на дискусијата уште Гуарин и Мондоико фалат па ако е бал нека биди маскенбал :D

Ок е Деко, иди сеа на фб споделувај лоши твитови и чекај пичките да ти лајкнуваат.
За форумџикиве не можам да дојдам на ред од тебе, Казанова што ги фаќа пичињата на сожалување.
Тешка патетика си прике мој. :D

Штрбни накај Фан Клуб Милан бе пичко арачиновска ;)[DOUBLEPOST=1474321757][/DOUBLEPOST]Овој па влакнестиов паркингометар од НА корзо в Битоља почнал со Џонтра Алијанси да склапа :D

А коа те дупат за Шпанско дека од 0-2 завршуеле пошо имале јаки одбрани кукаш :***

А и овај @Џони Вајсмилер почна да наликува на Џонтра, ништо не му се вели! :cool:

Сине јас не вреѓам никого,јас си одам директно со аргументи и факти и те уништувам како Фрчковски што си играше мајтап со Иванов на интервјуто во 2009 за претседателски кандидат :D..Џонтрата е поинаков експерт,не само во фудбал туку и во економија,политика,социјални случаеви,историја,стопанство,бизнис,веб дизајн(PS,AI,CSS,Javascript),програмирање(ПХП,Јава)...Џонтрата е мастер и затоа си зема слобода да тера упичку матер :D

Стефан на пример кога ќе се поднапие не знае што зборва/пишува..кладилниците му го зедоа умот на чоекот :D[DOUBLEPOST=1474321986][/DOUBLEPOST]
А коа те дупат за Шпанско дека од 0-2 завршуеле пошо имале јаки одбрани кукаш :***

Кој се тие шо ме дупат бе..Клипче,Стефан и Џонтра што заедно немаат три утакмици изгледано во Шпанското?..тие истите што не знаеа каков играч е Нолито лани а тој мајки шајки му разеба онде на Реал и Барса и цела Шпанија за сега да направи трансфер во Сити и да игра прва постава од што е слаб..

Па Шпанија се игра убедливо најдефанзивен и најцврст фудбал од сите други лиги,тоа е веќе евидентно не знам што гледате искрено..И никогаш нема да правам алијанси со Џонтра because For The HORDE :D

Последно уредено:
Штрбни накај Фан Клуб Милан бе пичко арачиновска ;)
Зашто бе? Да ме начекате со Кастиел другар ти? :icon_lol::P

Мојот човек Клипче е таму, грП ми е т.е МИЕ. :icon_mrgr:

Деко ок е брат, дои пиши ми на чет дека те преебале БК Хакен-Џургарденс ГГ3+ и не кур ме умарај идам филм да глеам мико мој. ;););););):cool:

Сине јас не вреѓам никого,јас си одам директно со аргументи и факти и те уништувам како Фрчковски што си играше мајтап со Иванов на интервјуто во 2009 за претседателски кандидат :D..Џонтрата е поинаков експерт,не само во фудбал туку и во економија,политика,социјални случаеви,историја,стопанство,бизнис,веб дизајн(PS,AI,CSS,Javascript),програмирање(ПХП,Јава)...Џонтрата е мастер и затоа си зема слобода да тера упичку матер :D

Стефан на пример кога ќе се поднапие не знае што зборва/пишува..кладилниците му го зедоа умот на чоекот :D[DOUBLEPOST=1474321986][/DOUBLEPOST]

Кој се тие шо ме дупат бе..Клипче,Стефан и Џонтра што заедно немаат три утакмици изгледано во Шпанското?..тие истите што не знаеа каков играч е Нолито лани а тој мајки шајки му разеба онде на Реал и Барса и цела Шпанија за сега да направи трансфер во Сити и да игра прва постава од што е слаб..

Па Шпанија се игра убедливо најдефанзивен и најцврст фудбал од сите други лиги,тоа е веќе евидентно не знам што гледате искрено

Знајш како.. ок сум со таквите играчи ко Џонтра, да, агро се али и тој е рејџ и јас сум рејџ, во 2 минути се прајме пичвајз и на последните две наши мислења си стегаме по еден лајк и се затвора случајот! (до ново рочиште) :icon_mrgr:

Не уживам со такви ко оној тегла, доста подмолно и цинично дискутира, пецка и се повлекува, најмногу ме живцира тоа... :rolleyes:

Знајш како.. ок сум со таквите играчи ко Џонтра, да, агро се али и тој е рејџ и јас сум рејџ, во 2 минути се прајме пичвајз и на последните две наши мислења си стегаме по еден лајк и се затвора случајот! (до ново рочиште) :icon_mrgr:

Не уживам со такви ко оној тегла, доста подмолно и цинично дискутира, пецка и се повлекува, најмногу ме живцира тоа... :rolleyes:

Мене Тегла ми е онака кул лик,си реплицира кратко и јасно и си заминува..можеби нема чоекот време да се расправа по форуми мора и тоа да го земиш во предвид :D

Мене Тегла ми е онака кул лик,си реплицира кратко и јасно и си заминува..можеби нема чоекот време да се расправа по форуми мора и тоа да го земиш во предвид :D

Да али заминување после еден куп на недоречености.. :unsure:
Ма не пробува да те сфати, те рецензира онака површно како ќе му фати око и одма педераката.
Не се интересира да води дискусија, туку само да те пецни и се повлекува, а тоа не е фер. Јас без разлика дали се карам или мирно разговарам одам до крај со мои причинско-последични мислења, а не вака.. ;)

@DeviAngel битолскиот неоткриен скаут на светскиот фудбал. Оди бе штракај со апаратот на широк сокак по гулаби, не кур умарај овде, ќе те искинат како осмооделенка, нема нормални тука :D

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Лекот за вас е да си перните по две ракии :D
Заедно?

6a00d8341c018253ef017c332b92d1970b-640wi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom