Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Кај ме подсети цц и мене ми се присака ама изгледа толку сум чкарт што 3 корпи по ред пиам и ми се оде%и повеќе...

п.с. секоа ден се бањам !
Брат јас токму затоа викам дека сакам,а не прашувам,заради корпите.
Ај има време кога тогаш,а сеа за сеа :drk::icon_lol:

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
сакам да му пишам на фб на едно момече што ми се допаѓа, но тоа да не биде во стилот со хи, како си.. туку нешто интересно
имате некоја идеја???

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
сакам да му пишам на фб на едно момече што ми се допаѓа, но тоа да не биде во стилот со хи, како си.. туку нешто интересно
имате некоја идеја???
А како бе срце??? би му се нафрлила со " Еј дај бе да одиме на кафе а??" "Пер те сакам".....Нормално ќе почнеш со старите докажани...Здраво, како си, кај учиш, што правиш во животот, каде излегуваш, имаш девојка....ако го заинтересираш тој прв ќе ти рече за излегување....:smir:

--- надополнето ---

Брат јас токму затоа викам дека сакам,а не прашувам,заради корпите.
Ај има време кога тогаш,а сеа за сеа :drk::icon_lol:
Корпите не се бројат, вервајме...вреди секогаш да пробаш...ако не пробаш - нема да знаеш.... До душа и јас иам лапнато троа отпојќе ама не си ги бројам и лесно ми е :vozbud:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
имате некоја идеја???
Фејсбук не е правиот избор али коа си решила мој совет ти е да идеш вака...ќе и пишеш"кај си ти ма" или шо те нема..и он збунето ќе те праша МОЛАМ? и ти ќе му речеш..аууууу извиниу грешка четов ме шиба нешто..и он ќе ти рече ко и секое фино момче нема проблем..и ти ќе му речеш..иначе како е? и он ќе ти одговори и натаке ќе тргне муабетот!:toe:

P

PewDiePie

Гостин
Вака луѓе имам мал проблем,еден од моите најдобри другари е поприлично затрескан во една од моите најдобри другарки,јако не ? Епа ќе беше јако ако девојкава си немаше дечко со кој си иде 4 години :jaj: . Е сеа како дојде до затрескувањево на другаров и ја незнам зошто он одсекогаш беше онака како повеќе со нас (другарите) одколку со женскиве,не во геј смисла туку беше повлечен и срамежлив,ама во врска со другаркава е тотално друг,онака отворено и се пушта кога е она тука збори мислиш не кажал збор во животот значи одма се сменува во нејзина близина. Другаркава пак,си е малце таква љуби да си флертне со сите по малце( зборам за овие што се сингл,со мене не пошто ние не се ни гледаме на тој начин а сме најблиски вака а и башка се другарки со женска ми)и така ќе го флертне два три пати и овој на небо лета а јас вака од страна кога гледам објективно од километар познавам дека девојчево си игра пенис со другаров тоест го врти како сака он не ни приметува нормално,плус знам колку е заљубена во дечко и и знам дека никогаш не би го изварала или остави значи ни на крај памет не би и дошло тоа,пример он сега да ја запроси она ќе каже да,али ете сака да им пушти водичка малце на другариве.

И сеа мене ми е глупо,го гледам другаров затрескан незнае главата кај му е,а реално нема шанси нешто повеќе да се деси другаркава може до кога сака да му пушта водичка и после ќе го кикне нормално пошто не ни има некои чувства за него и мене ми е мака,како да му помогнам да му кажам,пер дај освести се или незнам а глупо ми е да му скршам филм пошто како што спомнав ми е еден од најдобрите другари.
Ако може совет. Поздрав

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
А како бе срце??? би му се нафрлила со " Еј дај бе да одиме на кафе а??" "Пер те сакам".....Нормално ќе почнеш со старите докажани...Здраво, како си, кај учиш, што правиш во животот, каде излегуваш, имаш девојка....ако го заинтересираш тој прв ќе ти рече за излегување....:smir:

--- надополнето ---

Корпите не се бројат, вервајме...вреди секогаш да пробаш...ако не пробаш - нема да знаеш.... До душа и јас иам лапнато троа отпојќе ама не си ги бројам и лесно ми е :vozbud:
Брат ма ич не се замарам корпа не корпа ама некако не ми се ни прашува,како да се чуствувам дека сум на одмор,а сум на РАСПУСТ и 24/7 рацете ми се на тастатурата и маусот така да нека помине ова па ќе прашам:vozbud:

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Малце ми е глупо ова па затоа напраив нов профил за тие што ме познаваат да не ме ребраат.. :pos2:

Вака сеа...има едно девојче што ми се свиѓа(мислам дека и ја и се свиѓам:smir:), се запознавме на фб пред 5-6 месеци (а иначе колеги сме на правен, али не сме заедно) и сеа сакам да ја викнам негде да искочиме али незнам како ни каде :) мислам негде у дискотека да и речам да викне другарки ја другари и така..(и знам дека глупо звучи:kesa:)
И 100% сум сигурен дека ке сака, али после коа ке отидеме незнам како да и пријдам (да не дојде до заблуда до сеа сите што ги имам мувано ми ги местеле или сум бил камен па глупости сум им зборел, али оваа многу ми се свиѓа и несакам ко кретен некој да отидам камен напраен, контате нели:smir:)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Малце ми е глупо ова па затоа напраив нов профил за тие што ме познаваат да не ме ребраат.. :pos2:

Вака сеа...има едно девојче што ми се свиѓа(мислам дека и ја и се свиѓам:smir:), се запознавме на фб пред 5-6 месеци (а иначе колеги сме на правен, али не сме заедно) и сеа сакам да ја викнам негде да искочиме али незнам како ни каде :) мислам негде у дискотека да и речам да викне другарки ја другари и така..(и знам дека глупо звучи:kesa:)
И 100% сум сигурен дека ке сака, али после коа ке отидеме незнам како да и пријдам (да не дојде до заблуда до сеа сите што ги имам мувано ми ги местеле или сум бил камен па глупости сум им зборел, али оваа многу ми се свиѓа и несакам ко кретен некој да отидам камен напраен, контате нели:smir:)

Ја може да ти помогнам и да ти речам да се исклучуеш сместа од овој профил или да го избришеш...за 2 профила се добива Перманент човеку!

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Ја може да ти помогнам и да ти речам да се исклучуеш сместа од овој профил или да го избришеш...за 2 профила се добива Перманент човеку!
Динамично ИП човеку! ништо не ми можат:vozbud: хахахах се зезам..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Разменете си телефон и дудлајте си,овде не!

D

devojcence

Гостин
krismas kolega ne mi brukaj faxs :) sala. ke ja prasas kaj ke ide vikendov i ke ti kaze vo koe disco ke bide ke se vidite i ke i pravis labav muaebt za lugjeto pesnite i sl. ke ja prasas so ke pie ke pravis ziveli ke jigras labavo i ke ja prasas dali sakas da ja vratis ti ili ispratis i ondak ako saka nakaj doma ke ja bacis i taka.ili vtora varijanta ke ja viknes na kafence i ke piete kafe i muaebt labavo smeenje guskanje malce ligavenje i koga ke ja vrakjas nakjaj doma ke ja bacis i ondak to. biraj si ja sam varijantata.iako jas licno disko bi ti preporacala po labavo e. a za sram nema zasto. ili da zapamtis deka bez samodoverba ke bides ocaen i ke se ponasas sigruno i noromalno ko da znaes deka saka i taka. :)i ako ne probas vise da ne si prasal za sovet na kajgana :) i da pises za castenje :)

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
krismas kolega ne mi brukaj faxs :) sala. ke ja prasas kaj ke ide vikendov i ke ti kaze vo koe disco ke bide ke se vidite i ke i pravis labav muaebt za lugjeto pesnite i sl. ke ja prasas so ke pie ke pravis ziveli ke jigras labavo i ke ja prasas dali sakas da ja vratis ti ili ispratis i ondak ako saka nakaj doma ke ja bacis i taka.ili vtora varijanta ke ja viknes na kafence i ke piete kafe i muaebt labavo smeenje guskanje malce ligavenje i koga ke ja vrakjas nakjaj doma ke ja bacis i ondak to. biraj si ja sam varijantata.iako jas licno disko bi ti preporacala po labavo e. a za sram nema zasto. ili da zapamtis deka bez samodoverba ke bides ocaen i ke se ponasas sigruno i noromalno ko da znaes deka saka i taka. :)i ako ne probas vise da ne si prasal za sovet na kajgana :) i da pises za castenje :)
Многу ми се олд скул методиве:pos2: фала што се потруди иначе...:smir:

D

devojcence

Гостин
epa pod skul sum ali provereno :) a ne mangup da s epravis i da izmisluvas topla voda pa posle da cvikas. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom