Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
7 октомври 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
Типично. И како беше, до кај стигнавте?
Таа од кај знаеше дека треба да се фатите? И кажа?
Што направи? Таа како реагираше?
Колку години имате ти/таа?

.
Eпа не и кажав директно ама имаме правено муабет на таа тема и и реков дека сакам да го завршиме муабетот. Иначе по 16 години сме и 2.

--- надополнето ---

Нормално е да, ако немате разговарано сега да се однесува како ништо да не било. Оти баш и ништо се нема случено.
Епа баш оти се нема, некако ме избегнува без причина, или со?

Член од
22 август 2010
Мислења
110
Поени од реакции
14
Слуши друже сега јас шо ќе ти кажам. Ного ного не га титри, ти си машко и треба да ржнаш малце, минимум месец дена пробуваш нешто со неа, и одеш по газо, тава гарантирам и тука ти е грешката. Саа малце ќе ги сменаш работите, ти ќе бидеш тај шо ја контролира играта. Уште утре ко ќе га сретнеш ќе напрааш така: здраво како си, вака така бла бла и не да чекаш она да ти каже ајде одам ќе се видеме, ти ќе и кажеш брзам срце ќе ти се јавам после, СО ТИИ ЗБОРОВИ, блефири малце не дека брзаш ама прај се луд, она да те мисле на тебе, а не ти на неа!! И ко ќе и се јавеш ќе га поканеш на кафе, или вечера, на филмче. Биди директен и не филозофири ного, дади и до знаење дека не е она единствена женска на свето.

:D Izleguvavme dva meseci, neso taka od prilika....A pred toa se znaevme edno 5-6 meseci... Nemam nikakvi zabeleski vo vrska so nego osven so mi preci deka e od selo(nemozam preku toa I NIKOGAS NEMA DA MOZAM ubedena sum) i pocnav kao nesakam veke niso so tebe kazuvav nekoj bezvezni izgovori(pricini) pa mi pukna filmot i mu kazav sho me maci :D normalno e navreden i se custvuvam mn loso radi toa iako sepak iame i sega nekoj prijatelski odnos.. PA SAKAM DA MU SE IZVINAM NA NEKOJ POSEBEN NACIN? STO BI MOZELA DA NAPRAVAM NESTO POKREATIVNO ?:D fala mnogu :D
А ти демек од град си, и глумиш некоја фаца, сакаш да бидеш во кремата, кога ќе те видат да кажат ееј каква п***а, абе ти си сељакот тука не бившиот твој дечко од село, неможела да помине преку тоа што бил од село, а преку к***т од "сељакот" што го прими можеш да поминеш а? Пиши му порака ИЗВИНИ и обеси се.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
имам врска околу 2 години во врската имам многу малку секс машкото првиот пат беше неискусно а јас веке имав искуство.незнам од кој причини он се осеќа несигурно и често му се случува да не му стане. Разговарав со него за да посети лекар пробав да ја прекинам врската али многу ми значи он, :toe:
Најчесто причината за еректилната дисфункција кај мажите е психолошка, а секако може да биде и пропратена со реален анатомско-физиолошки проблем.
Затоа е многу битно да се знае/ открие причината за проблемот ...

Ме чуди што велиш дека сте заедно а незнаеш што е причината, па те прашувам ... отворени ли сте еден со друг, разговарате ли за тоа и сл ...

Не е работата да му кажеш на некој да оди на лекар, туку и психолошки да му дадеш поддршка во смисла да почуствува дека искрено го сакаш, разбираш и секогаш си тука за него ...

Ќе го прочитам советите и на другите мои пријатели од Кајгана, ап можеби тогаш ќе имам идеја плус

--- надополнето ---

Требаше да се фатиме на Нова Година ..... бевме заедно само 15-20 минути ...... од другиот ден се се смени, како да е оладено нешто и да не е повеќе заинтерсирана за мене?
Што може да се смени за толку краток временски период? - Да си потврди уште повеќе дека не и се допаѓаш. Чисто како солза ... кога за Нова Година, тоа не се случило, кога сите се пијани ... што очекуваш понатаму ...

Јас предлагам да си бараш друго чаре .... и ич не се секирај ... има полоши работи од твоево љубовно проблемче

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Еден совет ако може...Бев прееска у еден ресторан со другар,и една девојка шо седеше спроти мене и ја приметив како ме гледа така м многу почесто,додека беше у ресторанот и ме гледаше и се смешка.И сеа на оваа тема сум најслаб и ако може еден совет иначе девојката ја знам така од око..Може ова за вас е гола вода ама појма неам за овакви ситуации...И дали вреди да се обидам нешто повеќе??..Ај еден совет..

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Еден совет ако може...Бев прееска у еден ресторан со другар,и една девојка шо седеше спроти мене и ја приметив како ме гледа така м многу почесто,додека беше у ресторанот и ме гледаше и се смешка.И сеа на оваа тема сум најслаб и ако може еден совет иначе девојката ја знам така од око..Може ова за вас е гола вода ама појма неам за овакви ситуации...И дали вреди да се обидам нешто повеќе??..Ај еден совет..
Ако ти се свиѓа типката секако вреди ако не не вреди, нема голема математика :).

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Па убава е помала е од мене 2 години мислам,ама како да пробам преку фб или?
Не е битно како ќе пробаш битно е да стигнете до кафе или искачање на само. Не мораш да брзаш ама мора да те примети и да имате муабет. Поздрави ја следен пат кога се смешка, дај и некој ситен комплимент (ама не биди нападен), запрај и муабет нешто кежуал да види дека не си смотан :).

Ако ти иде со ФБ користи го, битно да се запознаете подобро и да сфати дека не ти е само пролазна работа а другото ќе си дојде само по себе.

Дури и да кикснеш да не ти е гајле, ќе си имаш добар тренинг па ќе знаеш за следен пат што да корегираш :).

ПС. Друг пат кога се смешка пристапи и одма макар и на минутка :).

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2

Kajgana Shop

На врв Bottom