Јас лично не верувам на соновници и "фемина" стил толкувања. Најдобро толкување е твоето за твојот сон. Ти ги знаеш деталите, го знаеш амбиентот, ги знаеш боите, ги знаеш предметите, ја знаеш персоната и ги препознаваш емоциите.Каде можам да најдам вистински толкувања на сонови? Сонувам премногу барам по социјалниве мрежи и ништо сегде е различно незнам каде е точно.
Вошки е париШто е да сонуваш вошки на главата и да ги убиваш ?
Ее прашањето е где су паре ? ХахахааааВошки е пари
Да сонуваш бебиња во сон, тоа не е убаво, значат ѓаволи, неубаво нешто.Ве молам за толкување на еден многу убав сон
Сонував дека имаме две бебиња
Едното е машко, а второто е женско и е денес родено и е мало. И јас му се радувам - женско ќе ме чува
Нема потреба да се прашуваш, бидејќи ти си ги убила вошките во сонот...Ее прашањето е где су паре ? Хахахаааа
Ти благодарам иако мене сонот ми беше многу пријатен и многу се радував на бебињатаДа сонуваш бебиња во сон, тоа не е убаво, значат ѓаволи, неубаво нешто.
Ќе имате нешто проблеми низ дома...
Можеби па потсвеста работи, сакаш бебе да имаш...Ти благодарам иако мене сонот ми беше многу пријатен и многу се радував на бебињата
Јас мислам дека е враме да се земетеSonuvav kako deckomi bese so edna druga ne bese ubava i mi bese cudno zosto e so nea ama drugarkami mi rece taa ima mn pari zatoa toj odi so nea i jas pominav nekolku pati kraj niv da vidam kako ke reagira toj koga ke vidi deka znam za niv a toj sekogas koga ke me videse stanuvase i begase nastrana od nea za da ne si pomislam jas deka se zaedno . Ve molam sto moze da znaci sonot
Можеби се сомневаш во него. Или мислиш да не те остави за некоја богата, несигурна си во себе. Може тој прави нешто што не ти се допаѓа но го прави дека има добра заработка. Можеби тоа те мачи па сакаш да зборуваш со него за тоа.Sonuvav kako deckomi bese so edna druga ne bese ubava i mi bese cudno zosto e so nea ama drugarkami mi rece taa ima mn pari zatoa toj odi so nea i jas pominav nekolku pati kraj niv da vidam kako ke reagira toj koga ke vidi deka znam za niv a toj sekogas koga ke me videse stanuvase i begase nastrana od nea za da ne si pomislam jas deka se zaedno . Ve molam sto moze da znaci sonot
Хаха земи си dream-catcher, мојш да ги најдеш на псај транс групите на фејсбук се шалам...Сонував пред два дена, како тетка ми игра ли игра во сонот, како во некоја свадба да се наоѓаме и јас и ги чувам децата. Во сонот свесно и како да се исплашив и станав.
Имам и уше еден сон, често сонувам непознат маж во сонот... И тоа еден дечко во кој сум била заљубена во него преку букви, ама најсериозно, не можам повеќе да го сонувам, кажете ми чаре.
Знам дека е тој, ама не можам да го видам... Му го слушам само гласот, во сонот уствари го гледам, ама не знам, не го гледам. Не знам како да го објаснам.
И не, не мислам на него пред да си легнам, уопште ни во мисли не ми е понекогаш, ама сепак ми доаѓа на сон. Обавезно.