T
Tetro
Гостин
Овие набројаните не вредат повеќе, им падна цената на берзатаНе вреди никој и ништо да се самобиваш макар вила Џесика Алба или пак Анџелина Џоли.
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Овие набројаните не вредат повеќе, им падна цената на берзатаНе вреди никој и ништо да се самобиваш макар вила Џесика Алба или пак Анџелина Џоли.
Пробај да гледаш на работите вака:SAMO DA PRASAM NESTO......... DALI VREDI DA SE SAMOUBIES ZA DEVOKJA KOJA JA SAKAS MNOGU....... ?
dobro decko site sme ocajni ama ti ja preminuvas granicata... i sto mislis nekoj ke ti kaze idi ubij se? Sekako deka ne vrediSAMO DA PRASAM NESTO......... DALI VREDI DA SE SAMOUBIES ZA DEVOKJA KOJA JA SAKAS MNOGU....... ?
Па не мисли де... ако беше сам како ќе го заборавеше?Треба да го заборавам знам, но премногу боли помислата дека е со друга, како да се помирам дека е со друга и да направам да не ми е тешко...
Абе секој си има начин на олеснување.... некој/а пие да заборави, некој пие одсабајле. Некој/а си наоѓа друг/а, некој/а плачи по цели деној... се пронајде во муабетот?:nesvest: 5-6 месеци?! а него неколку недели му требаа за да најде друга... иначе фала на одговорите![]()
E, pa po se izgleda deka na tipot nikogas ne si mu znacela. Za problemov, nema nekoe resenie sto mozeme da ti go dademe. Eve konkretno jas bi te sovetuval slicno so onoa na Dish, pa sepak toa e kako jas bi postapil. Na krajot izborot e tvoj, imas nacini na preboluvanje (od pienje, preku iskacanje so drustvo i zezanje, do koristenje na taktikata klin so klin se izbiva) Afterall you have choices. So srekja:nesvest: 5-6 месеци?! а него неколку недели му требаа за да најде друга... иначе фала на одговорите![]()
Друже, многу ти е рано да се замараш со сериозни врски уште повеќе со сериозни девојки од твоја генерација.Те молам остави тоа на страна.SAMO DA PRASAM NESTO......... DALI VREDI DA SE SAMOUBIES ZA DEVOKJA KOJA JA SAKAS MNOGU....... ?
Откачи се од него, најди си и ти друг, не се замарај било што било..:nesvest: 5-6 месеци?! а него неколку недели му требаа за да најде друга... иначе фала на одговорите![]()
Дали е можно да сакате некој кој се однесува лошо према вас? Долго време имав дечко, кој беше премногу љубоморен и посесивен. Направи мн работи кои не требаше да му ги простам, но поради тоа што го сакав бев многу наивна и за се попуштав. Конечно собрав сила да ставам крај, и да не му се вратам, иако ме молеше, ми ветуваше дека ќе се смени и такви глупости но не попуштив. Сега си фати женска, иако пред многу малце време расчистивме. Себично е од моја страна што нејќам да му се вратам, а и се нервирам што е со друга но не знам како да си помогнам. Знам дека вака е подобро за мене, но како и да е премногу ми е тешко, знам викате треба време да помине ова она, но не знам што е ова што го чувствувам, како е можно да сакате некој кој само ве повредува, дали поради тоа што на почетокот било убаво, стварно не знам но не сакам да имам никакви чувства за него.
Не мора да е 5-6 месеци,може и помалку ама може и повеке во зависност колку сте биле блиски.:nesvest: 5-6 месеци?! а него неколку недели му требаа за да најде друга...