Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем, неможам да се заљубам:nesvest::pos:, а сакам. Пред 1-2 години во секоја втора се затрескував, а сега, камен чоек, ме привлекуваат некои ама љубов никаде. Сериозен сум. :)
Да одам кај гатачка ?? :)

SAMO DA PRASAM NESTO......... DALI VREDI DA SE SAMOUBIES ZA DEVOKJA KOJA JA SAKAS MNOGU....... ?

Другар...за НИШТО и НИКОЈ не вреди да се самоубиеш...така само ствараш проблеми на другите окулу тебе....а не решаваш ниту 1 проблем! Иначе иам и ја проблем ама отом потом ме мрзи да објаснуам сеа :D

Ама ти да плаќаш погребални трошкови :pos2:

Девојката нека плаќа. Она е крива:star:

--- надополнето ---

:vozbud::vozbud::vozbud:

До таму дојде работата бе? Мислиш последна е на светот? :vozbud::vozbud:

:nenene::nenene::nenene: НЕ ВРЕДИ, секогаш постои можност да се најде друга :helou:

Не го лажи. Мора да се убиеш бачко. Она е таа за која МОРАШ да го направиш тоа. Едноставно така функционира универзумот.

Девојката нека плаќа. Она е крива:star:

--- надополнето ---

Не го лажи. Мора да се убиеш бачко. Она е таа за која МОРАШ да го направиш тоа. Едноставно така функционира универзумот.

Aj бе да се убиеш за женска? Нема смисла ниедна не го заслужува тоа брат искрено ти кажувам бев на такв намисла еднаш и се предомислив во последен момент знеш што направи женската која мислев дека вреди за тоа се омажи за друг по 1 недела откако раскинавме и вреди женскла да се убиваж за неа? Никако не е вредна за тоа

Не знам дали си свесен, ама некои луѓе се мали наивни глупи и сериозни. Ретко, ама се случува. Не си интересен.

Не знам дали си свесен, ама некои луѓе се мали наивни глупи и сериозни. Ретко, ама се случува. Не си интересен.

А шо да му речам дека не е убаво? Да беше свесен самиот ќе сфатеше. И не, не пробувам да бидам интересен.

SAMO DA PRASAM NESTO......... DALI VREDI DA SE SAMOUBIES ZA DEVOKJA KOJA JA SAKAS MNOGU....... ?
ama ti epten si otishol a? ako nema nishto losho vo toa nekogo da sakash samo namesto da mislis i da prashuvash po forum dali vredi da se samoubiesh, razmisli za toa kako pak da bidesh so nea;)

Жив си уште ? Да знајме дали да го затвориме случајот. Ако по некоја случајност си уште меѓу нас, за женско не вреди да се убиеш во никој случај ... за машко вреди.

Сеа, мајтапо настрана, не смејш ниту во една ситуација во животот да помислиш на самоубиство а најмалку заради некоја си женска шо „ја сакаш многу“.

Според твоите години не ме изненадува што прашуваш ова.
Значи сериосли...Ти ова озбилно?
Дај не зезај бре.
Се наогаш во најубавите години а ти веке мислеш на самоубиство?
Ај мин:icon_roll
Што е проблемот?
Не те сака?
Ако е до тоа,единствена верувај ми дека не е.
Мисли на своите родители,не ми е за тебе,за нивните трошоци и нивното страдање после кога ке те нема.
Шала на страна.
Не вреди никој и ништо да се самобиваш макар вила Џесика Алба или пак Анџелина Џоли.
Ако сметаш дека треба да се убиеш,слободно...
Ама ништо не си решил со тоа.
Е така да си знаеш.
Жив си уште ? Да знајме дали да го затвориме случајот. Ако по некоја случајност си уште меѓу нас, за женско не вреди да се убиеш во никој случај ... за машко вреди.

Wowwwwwwwww :vozbud: Е сега го кажа и ти дека за машко вреди.
Само кажи ми дека беше ироничен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom