Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ги чекам дортмунд х2 за 5000 и они примаат гол у 90та.
Да качи коефициент демек.
К*р шо ќе уплатам спортска веќе.
:гомце:

А јас што да кажам, Вест Хем 1х што ја имав. Памет за другпат, премногу ретко играм дупла шанса и секад вака ме треска некоја од земја.

Znaci na ciganite od Katalonija da im ebam se po spisok mater da im ebam sugava protiv ebaniot Alaves gol nemoze da dadat 1-1 so 1.30 kvota me ebat vekot titula da ne vidat da im ebam ciganstilokot FAMILIJATA DA IM JA EBAM KUR DA PUSHAT :mad::mad::mad:

@Клипче Има некоја шанса загубен тикет да се подигне или не (копачка нормално)?
Пријави го ко изгубен, ќе го блокираат за исплата за во случај да го најде некој и ќе чекаш едно 30 дена додека да одобрат да земеш кешот.

Пријави го ко изгубен, ќе го блокираат за исплата за во случај да го најде некој и ќе чекаш едно 30 дена додека да одобрат да земеш кешот.
Кога имав таков случај ми рече тој на шалтер : "Јебига..." .

Кога имав таков случај ми рече тој на шалтер : "Јебига..." .
Епа имаше еден период кај шо не важеше молбата за изгубен тикет па пак се врати во употреба, ваљда тогаш ти рекол јебига.

Ако може Барса да ме заебе за 3300 денари,златно си ја имам пишано 1-3+..Има уште до крајот да се надеваме.

Епа имаше еден период кај шо не важеше молбата за изгубен тикет па пак се врати во употреба, ваљда тогаш бил периодот.
Минатата година, април 2015 поточно. Тикет со поголема уплата, дали имаше 50% ќар во споредба со уплатата, ама испадна скроз зијан на уплатата иако беше добитен тикетот... :D

Со погоден 392 коефициент колку има ваучер во копачка (по колку)? (вкупниот коефициент е 687, а утнатиот 1,75)

Последно уредено:
Ajde uste Cerro Porteno 3+ da se spasi malku ova sabota,zs si ibavme ezot ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    1,8 MB · Прегледи: 54
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom