Ги чекам дортмунд х2 за 5000 и они примаат гол у 90та.
Да качи коефициент демек.
К*р шо ќе уплатам спортска веќе.
![]()
А јас што да кажам, Вест Хем 1х што ја имав. Памет за другпат, премногу ретко играм дупла шанса и секад вака ме треска некоја од земја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги чекам дортмунд х2 за 5000 и они примаат гол у 90та.
Да качи коефициент демек.
К*р шо ќе уплатам спортска веќе.
![]()
Мачкин дим!Луксмбург со Македонија 1хендикеп (19.5) 1.50
Посигурна нема.
Изгубија дебиливе.Динамо Загреб Х

Кога имав таков случај ми рече тој на шалтер : "Јебига..." .Пријави го ко изгубен, ќе го блокираат за исплата за во случај да го најде некој и ќе чекаш едно 30 дена додека да одобрат да земеш кешот.
Епа имаше еден период кај шо не важеше молбата за изгубен тикет па пак се врати во употреба, ваљда тогаш ти рекол јебига.Кога имав таков случај ми рече тој на шалтер : "Јебига..." .
Минатата година, април 2015 поточно. Тикет со поголема уплата, дали имаше 50% ќар во споредба со уплатата, ама испадна скроз зијан на уплатата иако беше добитен тикетот...Епа имаше еден период кај шо не важеше молбата за изгубен тикет па пак се врати во употреба, ваљда тогаш бил периодот.

X4-5Со погоден 392 коефициент колку има ваучер во копачка (по колку)? (вкупниот коефициент е 687, а утнатиот 1,75)
0.75+? Ова значи Лестер дава гол ваљда?
за утре:
Атлетико 2
Њукасл 2
Јуве 1&2-4
Арсенал 1
Јунајтед 2-3г