Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
^
Биди упорен, пиши приговор дека трет пат истиот дефект се појавува.

Ако е у гаранциски рок,
Мислам дека МОРААТ нов уред да ти дадат после 3 пати повторен ист дефект.

Од АМЦ ништо не се купува баш ради тоа што сервис подршката им е катастрофа.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ми имаат спомнато за овие мобилени али баш ради тоа што не се познат бренд ме фаќа страв за поправки, маски бидејки се си мислам нема да најдам резервни делови и сл.
Исто имам некоја одбивност кон кинеските марки, мислам одма ќе се расипат.Мада што се што постои е кинеско, па дури и самсунг.
Земи Xiaomi како што кажа Gajche и гарантирам нема да згрешиш и дури кога користиш и ако не ви се допаѓа можеш да го продадеш има доста што купуваат Xiaomi и не е за џабе во Кина,Индија, Малезија и др за нив Xiaomi е како ајфон го симна тронот ајфон и самсунг инаку јас имам чепкано кратко време за Xiaomi и можам да кажам дека изработката се квалитетни и чиниш како да држиш ајфон и андроидот со miui кориснички интерфјс е далеку подобар од кориснички интерфејс на самсунг тачвиз.
Патем погледнете на ЈуТуб за Xiaomi па да видиш како функционира.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Ми имаат спомнато за овие мобилени али баш ради тоа што не се познат бренд ме фаќа страв за поправки, маски бидејки се си мислам нема да најдам резервни делови и сл.
Исто имам некоја одбивност кон кинеските марки, мислам одма ќе се расипат.Мада што се што постои е кинеско, па дури и самсунг.
Земи Xiaomi како што кажа Gajche и гарантирам нема да згрешиш и дури кога користиш и ако не ви се допаѓа можеш да го продадеш има доста што купуваат Xiaomi и не е за џабе во Кина,Индија, Малезија и др за нив Xiaomi е како ајфон го симна тронот ајфон и самсунг инаку јас имам чепкано кратко време за Xiaomi и можам да кажам дека изработката се квалитетни и чиниш како да држиш ајфон и андроидот со miui кориснички интерфјс е далеку подобар од кориснички интерфејс на самсунг тачвиз.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Барам Samsung Galaxy K Zoom (или некој со слична камера), доколку познавате некој да продава пишете ми порака.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Здраво дечки, имам HTC Desire 610 и сабајле кога го ставив да се пуни ми вика Phone in USB Host Mode и нејќе да се пуни. Глеав на нет ама ништо не ми помогна.
@Torte Mobile @krale Дали е нешто до андроидот, се прави ли или да го фрлам? :нинџ:

Здраво дечки, имам HTC Desire 610 и сабајле кога го ставив да се пуни ми вика Phone in USB Host Mode и нејќе да се пуни. Глеав на нет ама ништо не ми помогна.
@Torte Mobile @krale Дали е нешто до андроидот, се прави ли или да го фрлам? :нинџ:
пробај прво со фабричко ресетирање, па после носи го по сервиси. еден таблет јас така го оправив, а исто имаше проблем со полнењето на батеријата

Press and hold POWER + VOL UP + VOL DOWN for AT LEAST 2mins. Anything less will not reset the charge mode.
ова го проба ли?

Пробав друже, нејќе. Не можам ни фактори ресет да му лупнам, исклучен е скроз.
скроз е празна батеријата? пробај со друг усб кабел, пробај врзи го на пц, види дали така ќе полни.

Најверојатно е до конекторот за полнење

Поздрав КОЛЕГИ :D ми требит помош сака да си купа нов тељефон,од овија смартфонојте до 280-300 ојра.Шо е паметно да си купа?
Самсунг Ј7 2016 гољд има ли некој паметен шо се разбира у тељефонојве да ми кажит за тија пари шо да си купа хахахахахахахаха

Луге дај малку помогнете ми што да си купам за тие 300евра кој телефон што предлагате што е добро квалитетно и бла бла бла Итно ми е :D

фабричко ресетирање можиш да направиш со позајмена батерија од некого. За една минута секој ќе ти ја позајми батеријата. А после правиш што ќе правиш со телефонот.

Ј7 е 5,5 инчи и за мои вкус е голем телефон, мада има 8 јадрен процесор,за разлика од Ј5 кој има 4 јадрен.

Сепак верзијата на Ј5 за 2016 е 5,2 инчи а е потенок од Ј7

Поздрав КОЛЕГИ :D ми требит помош сака да си купа нов тељефон,од овија смартфонојте до 280-300 ојра.Шо е паметно да си купа?
Самсунг Ј7 2016 гољд има ли некој паметен шо се разбира у тељефонојве да ми кажит за тија пари шо да си купа хахахахахахахаха

Луге дај малку помогнете ми што да си купам за тие 300евра кој телефон што предлагате што е добро квалитетно и бла бла бла Итно ми е :D
че искача ајфон 7 за некој ден, таков да си купиш

m8s konektor na cel flet e mzoe da se nabavi od nekade :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако не одговара од м8 нема никаде, ако ти е само за конекторот за полнење може да се смени само тој веројатно и одговара од м8

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom