S
Samurai_Sk
Гостин
Ти кажав дека таква теорија не пали секогаш, од искуство ти кажувамVcera dobivka deneska nisto = 00 ne sum vo minus, ali treba da probas nesto. Mislev deka ke bide kec ali nisto.. X 1-1.
Ти кажав дека таква теорија не пали секогаш, од искуство ти кажувамVcera dobivka deneska nisto = 00 ne sum vo minus, ali treba da probas nesto. Mislev deka ke bide kec ali nisto.. X 1-1.
Јас така минатата сезона до декември негде ги играв кецови и двојки, и ич не ми идеше. На сред сезона почнав вака да играм 2+ цела, и не се замарам дали е кец или двојка. Еве денес пример од 24 утакмици Лига 1 и 2, само 2 не завршија 2+, а им даваат по 1.30 скоро секогаш. Не викам дека се прават пари вака, тешко е да фатиш 15 утакмици, али за забава за 50фче таман си еЈас играм максимум 4-5 натпревари многу ми се 15-20,+20 колкав кофициент имаат ?? 1.30, 1.25? ајде бе ке гризам нокти од нервоза, 4-5 натпревари не можам да погодам, ке погодам 15 ???
Мене за конечен тип ми беше зборот, така да ги играш најзаебани се
Далеку од зицер е ова со хендикепов, затоа реков вреди да се проба. Мислам дека Плискова би била премногу импресионирана од финалево и не би можела 2 добри меча да изигра против најдобрите 2 тенисерки.Прегледај го приврзокот 156013
во финалето во синсинати плискова ја плесна кербер 2-0. пред тоа имале тесни дуели, ова никако не може кербер да биде зицер плус со хендикеп...........јес да кербер неуморна е се бори нон стоп секое топче да го врати , но моментално плискова сервира и удира од основна линија проектили кои паѓаат на противничка основна линија и не оставаат контранапад од противничката
Ако дадат 2 гола имаш цела добивка на тој коефициент, ако дадат само 1 имаш пола добивка0.75+? Ова значи Лестер дава гол ваљда?
к** ќе свиткат‘‘
Вау, какво размислување.
Па Кастро денеска игра крило, што не е негова примарна позиција, Кагава го нема. Дембеле имаше мала повреда, играше за Франција некни и затоа не стартува.
Следно коло
Роде-Кастро
Дембеле-Кагава-Ширле
Ауба
Не знам...
Го заборавив и малиот Емре Мор.
Mora da se igra nesto, jas po takva teorija odam sekogas i ne sum vo minus nikogas.Ти кажав дека таква теорија не пали секогаш, од искуство ти кажувам
Вчера бев сигурен дека Вавринка ќе го добие Нишикори... Денес исто така сум сигурен дека Плискова ќе победи... Едноставно прејако мава.. Мое мислење, не мора да сум во право, ама дефинитивно баш мислам дека Кербер психички ќе падне, мала причина е тоа што веќе се знае дека ќе биде нумеро уно на ВТА...Далеку од зицер е ова со хендикепов, затоа реков вреди да се проба. Мислам дека Плискова би била премногу импресионирана од финалево и не би можела 2 добри меча да изигра против најдобрите 2 тенисерки.
Нема теорија во спортска што ти гарантира пари , се е ок тоа дека ова недела од Лига 1 и 2 само 2 не завршија +2 но што ако ти баш една од тие 2 натпревари ке играше на ливче тоа е јебигаЈас така минатата сезона до декември негде ги играв кецови и двојки, и ич не ми идеше. На сред сезона почнав вака да играм 2+ цела, и не се замарам дали е кец или двојка. Еве денес пример од 24 утакмици Лига 1 и 2, само 2 не завршија 2+, а им даваат по 1.30 скоро секогаш. Не викам дека се прават пари вака, тешко е да фатиш 15 утакмици, али за забава за 50фче таман си е
Стварно жал ми е, не те зезам, го знам чуството мене Барселона лани 1.10 така исто за 22 000 и за лани од тогаш не играв а беше фебруари или март не ми текнуваГи чекам дортмунд х2 за 5000 и они примаат гол у 90та.
Да качи коефициент демек.
К*р шо ќе уплатам спортска веќе.
![]()