Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj moze da se odnese kolata da se proveri komplet? nekoja kompjuterska dijagnostika ili slicno....?? znam deka na toa kazuvaat kolku km ima pominato tocno....[DOUBLEPOST=1473202735][/DOUBLEPOST]
Тоа "Реални" и "160 000" заборавиго, не одат заедно.
cenata 5600 realna e? ili moze da se iscenkas za pomalce?

Kaj moze da se odnese kolata da se proveri komplet? nekoja kompjuterska dijagnostika ili slicno....?? znam deka na toa kazuvaat kolku km ima pominato tocno....[DOUBLEPOST=1473202735][/DOUBLEPOST]
cenata 5600 realna e? ili moze da se iscenkas za pomalce?

Цената на тие возила тука се негде, се зависи како е зачувана, ќе земеш некој искусен со тебе кога ке ја возиш колата, а за сигурна проверка на километража имаше еден срвис во велес не знам како се викаше, таа проверка кошташе 50 евра, кај нас не гледај километража, сигурно над 90 посто од колите што се продаваат се со вратена километража

Цената на тие возила тука се негде, се зависи како е зачувана, ќе земеш некој искусен со тебе кога ке ја возиш колата, а за сигурна проверка на километража имаше еден срвис во велес не знам како се викаше, таа проверка кошташе 50 евра, кај нас не гледај километража, сигурно над 90 посто од колите што се продаваат се со вратена километража

kolatat e na moj prijatel negov prijatel, vika deka kolata e vo top sostojba, e sega me interesira otprilika kolku kosta golem servis da se napravi na ovaa kola

kolatat e na moj prijatel negov prijatel, vika deka kolata e vo top sostojba, e sega me interesira otprilika kolku kosta golem servis da se napravi na ovaa kola
2006 год .1.9 TDI значи е пумпа дизна 105 кс , така ? Истиот мотор како во голф, пасат и тн. Ке си отидеш во продавница за авто делови и ке си побараш цени за делови за тој мотор . Значи каиши, затегачи, водна пумпа , уље и сите филтри не би требало да фати повеќе од 250 евра...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

IMG_20160907_193631.jpg дали може некој да ми каже за што служи ова го добив со звучници и појачало за во кола а незнам за што служи

2006 год .1.9 TDI значи е пумпа дизна 105 кс , така ? Истиот мотор како во голф, пасат и тн. Ке си отидеш во продавница за авто делови и ке си побараш цени за делови за тој мотор . Значи каиши, затегачи, водна пумпа , уље и сите филтри не би требало да фати повеќе од 250 евра...

a nekoe mislenje za ovaa?
http://www.pazar3.mk/Оглас/Се-прода...обили/Seat/Leon/SEAT-LEON-1-9-TDI--06/2459248

За гуми и бандажи немам знаење, па ме интересира, сега имам гуми 205/55/16, дали може на истите бандажи да ставам гуми 225/50/16. Фала (y)

За гуми и бандажи немам знаење, па ме интересира, сега имам гуми 205/55/16, дали може на истите бандажи да ставам гуми 225/50/16. Фала (y)
Moже[DOUBLEPOST=1473340643][/DOUBLEPOST]
Kako se resetira tripot za dnevna km kaj Punto 2 jtd? Ponekogaš koristam od rodnina punto a nemožam da ja vratam na nula. Site kombinacii sum gi probal
Од левата стрна на шалт таблата блиску до отворот за вентилација имаш 2 копчиња од кои едното е за светло на километража а другото е за ресетирање и на него пишува km.
Ќе го задржиш 2-3 секунди и че се ресетира на 0 дневна градска километража

Последно уредено:
Која ширина има бандажот ?

Која ширина има бандажот ?

Колку цола е?А не која ширина!
Ако е помалку цола бандажот а широки гуми ќе изгледа како гумите да се на бандаж и ич нема да биде стабилно.
Ке биде како по снег да возиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom