Zdravo!! :helou:
Epa vaka,imam devojka ideme edna godina i celiot toj period ni pomina vo karanje.Mene navistina mi e zdodeano da se raspravam.Prvata polovina od godinava premnogu i popustav a taa si igrase igracki so mene,me lazse,mi vikase za gluposti,mi se ponasase na mnogu grdi nacini a jas sepak bev dobar so nea. Mi se derese zasto nemalo taxi i slicni rbaoti.Znaci stvarno bese idiotsko od nejzina strana. No veke mi zdodea samo da kjutam pa pocnav da i se sprotistavuvam i od togas uste poveke se karame.Probav i so dobro i so loso ne biva.I nikogas nema vreme za mene,postojano me odbiva koga ke i predlozam da pravime nesto zaedno,postojano ima rabota,postojano ima povazni raboti od mene i toa mene mnogu me povreduva.Ona misli deka jas i se lutam ako izleze so drugarka ili ako pravi nesto bez mene,no ne e taka JAS SAMO SAKAM DA MI POSVETI VNIMANIE.Zarem tolku mnogu baram? Pa mislam deka ne e fer jas mnogu ja sakam i niz mnogu raboti pominav i progledav niz prsti samo za da bidam so nea srekjen. Site okolu mene mi velat da i raskinam a jas nemozam zatoa sto premnogu ja sakam.Stvarno ne bi sakal da propadne ovaa vrska.I ne razbiram samo zasto ide so mene ako ne me saka? Ako me saka zasto mi go pravi seto ova? Kako da ne saka da bide so mene,kako da me odbegnuva,neznam veke sto da pravam...I da,sega mi tvrdi deka ne me laze demek probuva da se smeni ali jas ne go gledam toa.Da se odnesuva dobro so mene,da mi izrazuva ljubov da pocustvuvam deka me saka togas mozebi bi pocnal povtorno da i veruvam.Ali sega nemozam,mozebi ona ne me laze ali jas ednostavno nemozma da i veruvam zatoa sto premnogu me ima lazeno.Postojano mi veli deka me saka i deka toa se slucuva samo vo mojata glava ali jas ne mislam taka.I den denes sekogas koga ke se skarame i popustam,sekogas e vinovna ali se pravi deka ne e,galje kako da i e.Ona pravi ogromni greski i lesno pominuva a jas nesto sitno akoa zgresam togas sum najlosiot decko sto postoi. Pa toa e toa
Se nadevam deka ke ima nekoj da me sovetuva.
--- надополнето ---
Nesakam da raskinam so nea no nesakam ni da prodolzam vo vakva vrska...pomognete da izlezam od situacijava...