Руска ископирана технологија

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Chertrg_Tsiolkovsky.jpg
@Let 3
tapish be brat
Povekestepena raketa principot go дade Konstantin CIKOLVSKI toa i amerika go priznava ne brat !

Тцццц

https://ru.wikipedia.org/wiki/Циолковскиј,_Константин_Эдуардович[DOUBLEPOST=1473247935][/DOUBLEPOST]
800px-Ciolkovsky%28statue_in_Borovsk%29.jpg
[DOUBLEPOST=1473247977][/DOUBLEPOST]
800px-Memorial_plaque_dedicated_to_Tsiolkovsky.JPG

800px-%D0%9F%D0%B0%D0%BC%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%9A.%D0%AD.%D0%A6%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83_%28%D0%94%D0%BE%D0%BB%D0%B3%D0%BE%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BD%D1%8B%D0%B9%29.jpg
Ова е филозоф бе не е научник.
Американецо лансираше ракети со уградени жироскопи и потисници и стабилизирани прв во целата историја на човештвото

5808137215_b3f3d36216.jpg download.jpg DrGoddardPark.jpg images.jpg

Aмерика интезивно правеше и лансираше ракети во време кога главна преокупација на русите беше каде да ги закопаат телата на стреланите романови

Стрелањето на романови е дивјачли чин
а сега погледај малку и ова па ке најдеш и оргинали и копии и уникати,

И Менделлев да на бил филозоф :???

Стрелањето на романови е дивјачли чин
а сега погледај малку и ова па ке најдеш и оргинали и копии и уникати,

И Менделлев да на бил филозоф :???
страшна работа

I popatno laseri vo 1980 i ne e se kako shto e na slika
stepenot na tajnost e trgnat pa gledaj i sam vselesko letalo bez posada!

prijatno popladne kolega @Let 3[DOUBLEPOST=1473258200][/DOUBLEPOST]
Mиг 105?
то е оној авион кој ги победи америчките и западните армии во војните во србија, сирија либија ирак??
Seriozno znamdeka znaesh.

Chertrg_Tsiolkovsky.jpg
@Let 3
tapish be brat
Povekestepena raketa principot go дade Konstantin CIKOLVSKI toa i amerika go priznava ne brat !

Тцццц
Американците ко ловеа марсовци и учеа нивна технологија од нивни книги, кај русите уште не беше стигната веста дека е откриено тркалото.

Gledash samo toa shto sakash d avidish.ne si go poglednal videoto.
Шо да видам на видеото?
дека русите во 1988 лансирале прв и последен пат летало без посада кое е чиста копија на америчкиот спејс шатл кој во вселената редовно летал веќе 7 години пред тоа??

Ок Лет 3 што ти е поентата со целава тема мене стриктно ме интересира,ги омаловажуваш Русите како нација или што е ?

Ок Лет 3 што ти е поентата со целава тема мене стриктно ме интересира,ги омаловажуваш Русите како нација или што е ?
стриктно заинтересиран Ѓорче :D

Како Русите се омаловажени ако американци први лансирале ракети или први лансирале жив организам во вселена или првиот амерички сателит имал сензори и функции или ако американцоите први конструирале атомска бомба, спејс шатл, ласер.....

@Let 3 арно си тролаше у религија. Шо ти текна сеа тука да додеваш.
А не религија... таму веќе натрупа еден куп на гревови.
Да го пратиме да се трола со бугарите. Кога ги читав лет и бугарите тоа е... :) малку е да се кажи забава. Се намерачил трол јунак на јунак трол. Патеките на муабетот им се надвор од секоја предвидливост и здраворазумност. Единствена ситуација каде сфатив дека троловските дарби на лет не се залудно добиени, и правилно да се насочени и искористени и тој и сите можи да имаме полза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom