Чим Груевски е бил на гатачка сигурно погаѓа таа гатачка![]()
Кај да најдеме број од гатачката на Груевски што работи во царина?

Еј можеби во царина намерно вработиле гатачка па таа им кажува кога и каде ќе има шверц на дрога, оружје...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим Груевски е бил на гатачка сигурно погаѓа таа гатачка![]()
Ama da imase takvi site ke odevme da ni kazat realno za idinataJaс сакам кај некоја да појдам ама реално се да ми погоди, да ми кажи нешто за иднината, минатото веќе го знам![]()
Пример, какви чуда?Jas sekogas sum vikala deka sum covek sto veruva vo fakti i data nisto nedokazano i apstrakno nemalo smisla za mene arno ama se omaziv i pocnav da veruvam gi trgnav site somnezi na strana moite prikazni na ovaa tema se dolgi imam otideno kaj poveke luge sto se vidoviti manje vise se edno isto no jas mu blagodaram na gospod sto po najslucajna slucajnost koga mi bese potrebno vo zivotot mi dade kontakt so edna prekrasna zenicka na koja se nadevam deka nekogas ke i vozvratam so dobrina vo zivotot zenava pravi cuda bukvalno barem za mene se vika beti mlada e ptekrasna e zivee pomegu kumanovo i k palanka
Jas sekogas sum vikala deka sum covek sto veruva vo fakti i data nisto nedokazano i apstrakno nemalo smisla za mene arno ama se omaziv i pocnav da veruvam gi trgnav site somnezi na strana moite prikazni na ovaa tema se dolgi imam otideno kaj poveke luge sto se vidoviti manje vise se edno isto no jas mu blagodaram na gospod sto po najslucajna slucajnost koga mi bese potrebno vo zivotot mi dade kontakt so edna prekrasna zenicka na koja se nadevam deka nekogas ke i vozvratam so dobrina vo zivotot zenava pravi cuda bukvalno barem za mene se vika beti mlada e ptekrasna e zivee pomegu kumanovo i k palanka
Од Воднооо,јас првпат слушам дека Водно има гатачздраво на сите, нова сум на форумов. Имам проблеми мн моментално, па ме препорачаа кај некој Бранко од Водно ама баел и гледал во Куманово. дали некој има слушнато за него или некое искуство со него..
Позз :*
живеел на Водно ама работата му наложуваала да работи, гата бае во некое Кумановско селоОд Воднооо,јас првпат слушам дека Водно има гатач![]()
Важно,не е Водњанецживеел на Водно ама работата му наложуваала да работи, гата бае во некое Кумановско село
[DOUBLEPOST=1474638276][/DOUBLEPOST]Jas sekogas sum vikala deka sum covek sto veruva vo fakti i data nisto nedokazano i apstrakno nemalo smisla za mene arno ama se omaziv i pocnav da veruvam gi trgnav site somnezi na strana moite prikazni na ovaa tema se dolgi imam otideno kaj poveke luge sto se vidoviti manje vise se edno isto no jas mu blagodaram na gospod sto po najslucajna slucajnost koga mi bese potrebno vo zivotot mi dade kontakt so edna prekrasna zenicka na koja se nadevam deka nekogas ke i vozvratam so dobrina vo zivotot zenava pravi cuda bukvalno barem za mene se vika beti mlada e ptekrasna e zivee pomegu kumanovo i k palanka
Ako moze nesto poveke za taa Beti nesto telefon ili adresa kako bi mozele da ja najdeme.pozJas sekogas sum vikala deka sum covek sto veruva vo fakti i data nisto nedokazano i apstrakno nemalo smisla za mene arno ama se omaziv i pocnav da veruvam gi trgnav site somnezi na strana moite prikazni na ovaa tema se dolgi imam otideno kaj poveke luge sto se vidoviti manje vise se edno isto no jas mu blagodaram na gospod sto po najslucajna slucajnost koga mi bese potrebno vo zivotot mi dade kontakt so edna prekrasna zenicka na koja se nadevam deka nekogas ke i vozvratam so dobrina vo zivotot zenava pravi cuda bukvalno barem za mene se vika beti mlada e ptekrasna e zivee pomegu kumanovo i k palanka
Решавај ги проблемите чекор по чекор. Не по гатачи да се надеваш дека ќе ти го решат.здраво на сите, нова сум на форумов. Имам проблеми мн моментално, па ме препорачаа кај некој Бранко од Водно ама баел и гледал во Куманово. дали некој има слушнато за него или некое искуство со него..
Позз :*
Ke te molam kontakti nekoi ako moze☺Jas sekogas sum vikala deka sum covek sto veruva vo fakti i data nisto nedokazano i apstrakno nemalo smisla za mene arno ama se omaziv i pocnav da veruvam gi trgnav site somnezi na strana moite prikazni na ovaa tema se dolgi imam otideno kaj poveke luge sto se vidoviti manje vise se edno isto no jas mu blagodaram na gospod sto po najslucajna slucajnost koga mi bese potrebno vo zivotot mi dade kontakt so edna prekrasna zenicka na koja se nadevam deka nekogas ke i vozvratam so dobrina vo zivotot zenava pravi cuda bukvalno barem za mene se vika beti mlada e ptekrasna e zivee pomegu kumanovo i k palanka