W
wicked_1
Гостин
Сеисто.Само да забележам дека сум Ѓорѓи.
Она што ти го коментираш не може да биде „постапка“. Ти реков, и јас можам да сум „аналитичар“ (како еден куп други), ама едно е да си аналитичар дома, пред кооперација... а друго е да се води постапка со законски правила. Повеќе пати сум рекол дека јас имам сомнеж во сите политичари од цел свет дека се „корумпирани“ (расипани), а друго е да поведеш постапка пред суд или сл. Таму треба докази да се прикажат (секако, легални), а од муабети нема ништо. Јас не се бунам, туку само укажувам на ова што го напишав. Џабе некој скока како петел, ако нема легални докази.
Тоа што го кажувам е легитимизирано со договор, 4те партии се согласни дека ЈО не работело согласно устав и закон, па усвоија закон за формирање на ново тело кое ќе работи согласно законските регулативи. Ептен е лесно ова да се сфати, не треба си гениј некаков. За докази и што е легално што не, не треба да се тегавиш оти не разбираш, далеку си од материјата.
Твојата афекција спрема одредени групи во државата те тера да размислуваш антидржавно и малициозно, ти не би да се решава проблемот, туку да се продлабочи, а тоа е на штета на сите нас Ѓорѓе.