Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали е антената или ви-фи чипот, но како што рече треба да се види, го носев на неколку места и тие немаа поим
ako e wifi cipot, nema ni da ukl wifi, moze da se pojaca toa ide na gornata maska. kako. i da e treba da se proba.

Sent from my iPad using Tapatalk

ako e wifi cipot, nema ni da ukl wifi, moze da se pojaca toa ide na gornata maska. kako. i da e treba da se proba.

Проблемот е што воопшто копчето з ви- фи не работи, сиво е[DOUBLEPOST=1472718587][/DOUBLEPOST]

Проблемот е што воопшто копчето з ви- фи не работи, сиво е

Проблемот е што воопшто копчето з ви- фи не работи, сиво е[DOUBLEPOST=1472718587][/DOUBLEPOST]
Проблемот е што воопшто копчето з ви- фи не работи, сиво е
cipot e , moze da se. pravi na tvoj rizik. poso moze i plocata da umre.

Мислење за Алкател Идол 4? И дали знаете дали во Т - Мобајл со него во пакет доаѓаат и наочарите за VR?

^
Не диоаѓаат.
Тоа е премиум пакување у странство за промоција.

Кај нас VR-сет се смета за аксесори.

Sent from my TCL S720 using Tapatalk

Препорака за телефон до 15 000ден. Не ми треба некој ептен голем некој стандард до 4,7инчи екран.

Како да ја вратам старата верзија андроид на Алкател поп 4 , бидејќи му дадов апдејт ама работи многу побавно одколку претходно.

Пробано пак си стои на 6.0.1
Ако мислиш на ова Factory date reset.
На тоа мислев. Не би требало да ти стои 6.0.1 освен ако телефонот не дошол со него. Не сум имал ваков проблем со ниеден мобилен што сум го користел.

Алкателот со 6.0.0 си го купил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom