Kade kaj nas prodavaat AUX kabelce? Mi treba za od iphone u aux priklucok.
у анхоч е најефтино 50 денари, барав и на други места ненормални се со цените
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kade kaj nas prodavaat AUX kabelce? Mi treba za od iphone u aux priklucok.
Filtri za nafta i gorivo ti e edno isto.Inace filterot za gorivo se menuva na sekoi 20.000 km.Stavaj si nafta od benzinska i nemas maki.
Да не му имаш правено ти сега голем сервис ( каиши , затегачи , водна пумпа ... ) па да ти има кажано мајсторот следна промена по 60 000 км ??? Ако е така , тогаш е во ред. Инаку што мотор носи голфот ?? По цената ке да е околу 2002-2003 год и пумпа-дизна систем. Ако е таков исклучиво 5W-30 уље со 505 01 норма и менување на не повеќе од 10 000 км, во твојов случај еднаш годишно. Филтер за уље менување со секоја промена на уље , исто и филтер за воздух ... Филтер за нафта можеш секој втор сервис , а филтер за воздух во кабина ( полен ) ако користиш клима препорачливо е исто така секоја година...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Drugar imase pred 4 godini ne sum siguren za site delovi ama znam vodnata pumpa go kostase okolu 110evra (zaedno ja zimavme od nekoj magacin so uvezuval od grcija original delovi demek zatoa znam ) inaku prosireni veni dobi dodeka ja prodade... so sreka u sekoj slucaj[DOUBLEPOST=1472874647][/DOUBLEPOST]Me interesira nekoj sto imal Audi a4 karavan 2.5tdi v6 motor kako e so odrzuvanje i potrosnja!
Drugar imase pred 4 godini ne sum siguren za site delovi ama znam vodnata pumpa go kostase okolu 110evra (zaedno ja zimavme od nekoj magacin so uvezuval od grcija original delovi demek zatoa znam ) inaku prosireni veni dobi dodeka ja prodade... so sreka u sekoj slucaj[DOUBLEPOST=1472874647][/DOUBLEPOST]Me interesira nekoj sto imal Audi a4 karavan 2.5tdi v6 motor kako e so odrzuvanje i potrosnja!
Не губи , на слушалки кога слушаш дали губи ?? Друга опција - за ајфон имаш и фм трансмитер , поскапа варијанта , ама нема кабли , исто како радио да слушаш...Gubi kvalitet taka ili ? So drugi opcii imam osven aux kabel za da slusam muzika od tel?
Епа затоа ти кажал следен сервис на толку , мислел на голем сервис. Инаку да пумпа дизна е 101 кс. За него уље со 5-ка напред , значи 5W-30 со норма 505 01.Па од бензинска пумпа секогаш си ставам дизел во колата, од каде другде би ставал? Најчесто од Макпетрол, 2-3 пати од помали приватни бензински, од Лукоил уште не сум ставил.
Ќе го менувам еднаш годишно филтерот кога ќе го менувам и уљето. Фала ти.
Да, му правев голем сервис на автомобилот. Нормално дека откако ќе се купи половен автомобил дека ќе се прави голем сервис, да се види да не фали нешто на колата, тоа не го пишав претходно.
Му се смени ребрест каиш, водна пумпа, затегачи, уље, филтри......
И мајсторот тогаш ми кажа на 50.000 км следен сервис. И затоа ми беше тоа со 50.00 км чудно околу уљето и филтрите.
Но ќе менувам уље еднаш годишно, а и филтрите ќе ги менувам еднаш годишно кога и уљето ќе го менувам, како што си напишал.
Тип на мотор на голфот 4: ATD, Зафатнина на мотор: 1896 cm 3, Силина на мотор: 74 Kw, и вртежи: 4000- во 1 минута. Се работи за голф 1.9 TDI од 2003 година произведен, увезен од Милано. Во Бугарија го донеле Бугарите во Дупница, а потоа пак ликови од Крива Паланка од авто плацеви го земале и јас на плац во Крива Паланка го купив.
Единствено што катализаторот на сервис ми кажаа дека го нема, дека го исекле, ми кажаа дека на повеќето коли во Бугарија така прават со катализаторот.
Авто Лидер.Каде можам во Скопје да најдам Пластидип (оној спрејот течна гума)?
Koja cena e da ne znaes?Авто Лидер.
Не губи , на слушалки кога слушаш дали губи ?? Друга опција - за ајфон имаш и фм трансмитер , поскапа варијанта , ама нема кабли , исто како радио да слушаш...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
По 250 денари спреј, некој кинески е.Koja cena e da ne znaes?
Kade mozam da najdam fm transmiter u Sk?
jas spored moite potrebi i mojot budzet i rmbanje u makedonija so 250evra plata takva mozam da si dozvolam a ako ti si nekoe tatino since ili imas plata od 600-700 evra i vise kupi si i od 80.000 evra i vozi si ja! nit te prasav tebe licno nit ke te prasam ubavo prasav nekoj sto imal![DOUBLEPOST=1473020632][/DOUBLEPOST]Се решил дa земе кoлa штo ич мaлце нoвa oд сaлoн кoштa 40.000 еврa и прaшувa зa пoтрoшњa и дaли билa скaпa зa oдржувaње.
#мaќедoнијo.
Mislam deka bese 1999-2000 ne me fakaj za zbor ... a potroshnja tolku i nego okolu 10 -11 litri ipak zavisi kako go stiskas i kolku e odrzuvano od toj pred tebe i daljeШто модел беше сабот, година???
Пријател има А4 кватро со тој мотор 2003-та , севисот вика дека е скап(пред тоа имаше пасат) а низ град 12 му пиело како ништо[DOUBLEPOST=1472912433][/DOUBLEPOST]
Што модел беше сабот, година???
Пријател има А4 кватро со тој мотор 2003-та , севисот вика дека е скап(пред тоа имаше пасат) а низ град 12 му пиело како ништо
a dobar li e barem? dzabe da ne go kupuvam..По 250 денари спреј, некој кинески е.
jas spored moite potrebi i mojot budzet i rmbanje u makedonija so 250evra plata takva mozam da si dozvolam a ako ti si nekoe tatino since ili imas plata od 600-700 evra i vise kupi si i od 80.000 evra i vozi si ja! nit te prasav tebe licno nit ke te prasam ubavo prasav nekoj sto imal
Зависи за што ќе го користиш, за некои работи е добар.a dobar li e barem? dzabe da ne go kupuvam..![]()