Јас 5-6 епизоди издржав и ги баталив, премногу нехорор беше.Сега гледам почнала трета сезона од The Strain, го гледа ли некој уште тоа смече
www.tvshowtime.comНекој добра сајт за тоа кога излегуваат одредени епизоди на серии .Сакам да си направам акаунт и да си ги наредам тие серии што си ги гледам како што ја користев оваа страница http://www.yourtvschedule.com/ .Страница е веќе хаос од кога дадоа да може секој да мести кога излегува одредена епизода .Некој предлог за вакво нешто ?
Имаш и апликација за на телефон.Некој добра сајт за тоа кога излегуваат одредени епизоди на серии .Сакам да си направам акаунт и да си ги наредам тие серии што си ги гледам како што ја користев оваа страница http://www.yourtvschedule.com/ .Страница е веќе хаос од кога дадоа да може секој да мести кога излегува одредена епизода .Некој предлог за вакво нешто ?
Дали има некоја страница која веќе ја користите онлајн ?Некористам јас телефон многу за вакви работи .
Вакво нешто?Дали има некоја страница која веќе ја користите онлајн ?Некористам јас телефон многу за вакви работи .
Да вакво нешто .Каде што можам да си направам свој профил и да си ги наредам јас сам само серии што јас си ги гледам и да ми пишува дати кога излагаат .Дали ја има таа опција овде ?
ДаДа вакво нешто .Каде што можам да си направам свој профил и да си ги наредам јас сам само серии што јас си ги гледам и да ми пишува дати кога излагаат .Дали ја има таа опција овде ?
Е кој е проблемот? Можеш и на десктоп, и на мобилен да ја користиш...Дали има некоја страница која веќе ја користите онлајн ?Некористам јас телефон многу за вакви работи .
Ја има. Ќе направиш профил и вака изгледа календарот.Да вакво нешто .Каде што можам да си направам свој профил и да си ги наредам јас сам само серии што јас си ги гледам и да ми пишува дати кога излагаат .Дали ја има таа опција овде ?
Најбитното го заборавивДа
Али епизоде календар не беше ограничен на одреден број серии?
Па www.tvshowtime.com - ти кажа Донев. Можеш и на компјутер, а има и апликација за телефон, што не мора да ја користиш ако не сакаш. Ти направи си ако сакаш и на episodecalendar акаунт, ама ќе видиш дека како сите нас наскоро и ти ќе мигрираш на tvshowtime. Episodecalendar мислам дека го ограничија на максимум 30 серии, ако сакаш повеќе да ставиш, мораш да си платиш.Дали има некоја страница која веќе ја користите онлајн ?Некористам јас телефон многу за вакви работи .
Да почнав веќе да ги редам сериите .Едина работа што ми смета е тоа што треба да ги штиклирам кои сум ги гледал кои не .Инаку фала многу за страницата навистина ќе ми користи .[DOUBLEPOST=1472761350][/DOUBLEPOST]Ја има. Ќе направиш профил и вака изгледа календарот.
![]()
постои опција и за листа, и за неизгледани епизоди...
Најбитното го заборавивда, до 20 серии. Мене ми се доволни ама за @khz777 не знам.
Ова тивишоутајм ми дава само за телефони понудено ајфон и андроид или има негде и за десктоп посебен данлоад ?Па www.tvshowtime.com - ти кажа Донев. Можеш и на компјутер, а има и апликација за телефон, што не мора да ја користиш ако не сакаш. Ти направи си ако сакаш и на episodecalendar акаунт, ама ќе видиш дека како сите нас наскоро и ти ќе мигрираш на tvshowtime. Episodecalendar мислам дека го ограничија на максимум 30 серии, ако сакаш повеќе да ставиш, мораш да си платиш.
Само изумив погоре споменаа, free опцијата има лимит од 20 серии.Да почнав веќе да ги редам сериите .
Кај опцијата Unwatched можеш да штиклираш и цела сезона ако си ја гледал.Едина работа што ми смета е тоа што треба да ги штиклирам кои сум ги гледал кои не