Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.294
- Поени од реакции
- 8.502
Жив се јадам што не можам да го најдам интрото од 10 минути за Хонда кое што беше претставено како маркетинг сензација на рамниште Стив Џобс и неговите презентацииSledniot domasen natprevar ke go igrame na noviot moderen stadion izgraden od Barbara.

@Castiel
Јас барем во потполност го разбирам носењето на кванитетет во моментов. Тоа се иницира од немање пари за квалитет. Замисли ти си менаџер на одредена фирма. Му правиш профит на газдата освојуваш пазари ама доаѓа до момент кафе што добивката треба да ја ре-инвестира газдата во нови машини/опрема. Дечкото вика кој ве ебе како можеше до сега да правам профит, така и од сега ќе биде. Ти тераш, ама конкуренцијата те тица и заостануваш. Ти пак му викаш на газдата за нови машини он ти вика "остај ме сега не ме замарај гледаш дека падна нафтата " (ова е исто како идејата на Силвио да купува таленти од сериа Б). На крај што следува? Конкуренцијата веќе 5 години пред тебе со технологија и знаење. Ти кратиш од каде можеш. Доаѓа ситуација каде што конкуренцијата може да ти го привлече било кој вработен со поголема плата и тоа е тоа. И на крај се се сведува на крпење колку да помине уште една година до следниот пат кога ќе бидеш одјебан за парите што ги бараш.
Јуве 2015-6 70 милиони буџет за плати
Милан 2015-6 40 милиони буџет за плати
Немој да споредуваш...