~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
абе брат од кога и ти вакви проблеми :nenene: јас еве како другар, ти викам да ги баталиш и двајцата ќе најдеш и нова девојка, а за другари ехеее имаш дал господ :smir: уживај дур си младичокима еден со мене што учи, се знаеме 100 год. не комуницираме баш овој период ама долга приказна. е сега во последно време тој како да сака повторно да комуницираме, барем едно здраво, ти реков-ми рече. тоа се е во ред ама проблемот е неговата девојка. се познавам со девојката и ми вика јас воопшто не го сакам, сакам да сум со тебе и спремна сум уште сега да му се јавам и да го оставам. и сега има две варијанти:
1. ако го остави и кога ќе дознае дека јас одам со неа, односите меѓу него и мене ќе се расипат т.е. лом ќе се направиме наместо да се подобрат или
2. може и да си останеме како што бевме оти тој навистина е горделив дечко и демек ќе се прави “не ми е гајле дека со тебе излегува, јас ќе најдам подобра’’
дали да прифатам и да ризикувам за односите со “другарот’’ или да се обидам да се смириме па после некое време да почнам да излегувам со неа?
инаку пак да напоменам многу ГОРДЕЛИВ е човеков.
ај кажете ваше мислење :smir: