Ocigledno stanav glavna mrcatorka na temava,golem hejter.Dvapati vraten na dopolnitelna i podnesel dopolnitelen na 19 avgust i za edna nedela pravo na finalen.Da se smejam ili da plakam.Ne cekajte ke se smejam.Sega veke pocnuvam realno da veruvam deka "spioni su medzu nama".Edna molba do tie so novite profili ako veke lazete lazete dobro so pouverlivi informacii.Znaci sto se nema da napravat posrednicive im opadna biznisot.jas sum od 2013 i dvapati bev vraten na dopolnitelna na 19 avgust odnosov ponovo dokumenti a denes mi se promeni statusot na finalen ekspertski pregled... Aj da vidime ekspertite sto kke kazat ...
Br: 4XXX/2013 i 1XXXX/2013
Bas taka, a nie sakame da si veruvame vo ubavi prikazni.... Jas kako citam ovde samo EDNAS vrakaat na dopolnitelna !Ocigledno stanav glavna mrcatorka na temava,golem hejter.Dvapati vraten na dopolnitelna i podnesel dopolnitelen na 19 avgust i za edna nedela pravo na finalen.Da se smejam ili da plakam.Ne cekajte ke se smejam.Sega veke pocnuvam realno da veruvam deka "spioni su medzu nama".Edna molba do tie so novite profili ako veke lazete lazete dobro so pouverlivi informacii.Znaci sto se nema da napravat posrednicive im opadna biznisot.
Ti si so nekolku brojki pred mene znaci nema logika za tolku kratko vreme od 11000 da stasaat do 14000 pa nagore.
Pa i se lutat !!! Navredeni se deka bas clenovive ne veruvaat vo takvi izjavi. Pominal BEZ NISTO, aj cestito super vest ama kolku e toa bas taka.Хмм мнoгу чуднo. Не знaм штo се случува нa фoрумoв. Мнoгу прoвидни рaбoти се изнaкaжaa. Кoј бил нa дoпoлнителнa пa врaтен зa 10 денa,прекрaтен пa врaтен . кoј пoминaл сo пoтврдa,a друг врaтен дo тaткo или дедo. Мнoгу сoмнителнo се слoжувaм. Немa кoнструктивни пoстoви кaкo пoрaнo сaмo прaшaњa,a не oдгoвoри.
Pa Kamelija ne e vo Germanija ?????Od preveduvackata Kamelija vo Skopje dali ima nekoj telefon ili e-mail?
Asja si otisla vo germanija mi kazaa vo kancelarijata kade sto rabotese so prevodim Kamelija tuka e vcera na telefon ja dobiv[DOUBLEPOST=1472627538][/DOUBLEPOST]Pa Kamelija ne e vo Germanija ?????
Jas znam deka duri i se zaposli tamu vo bolnica. Sestrana zena , biznismenka so firmi, preveduvac, vo bg ambasada raboti , pa firma Germanija, pa ke ve zaposli vo Germanija, pa pa pa
Asja si otisla vo germanija mi kazaa vo kancelarijata kade sto rabotese so prevodim Kamelija tuka e vcera na telefon ja dobivPa Kamelija ne e vo Germanija ?????
Jas znam deka duri i se zaposli tamu vo bolnica. Sestrana zena , biznismenka so firmi, preveduvac, vo bg ambasada raboti , pa firma Germanija, pa ke ve zaposli vo Germanija, pa pa pa
освен молба со наведените дополнителни док ,че ти побараат картонче и пасош друго посебно неKoga podavas za dopolnitelni dokumenti vo Sofija osven dokumenti i kartonce koga si vrsel intrvju treba li uste nesto da se potpolni nekoj formular ....Odam vo cetvrtok vo Sofija da predadam dop.dokument zatoa prasuvam
Jas sum 12000/2013 uste na dopolnitelna so dok od v.trnovoOcigledno stanav glavna mrcatorka na temava,golem hejter.Dvapati vraten na dopolnitelna i podnesel dopolnitelen na 19 avgust i za edna nedela pravo na finalen.Da se smejam ili da plakam.Ne cekajte ke se smejam.Sega veke pocnuvam realno da veruvam deka "spioni su medzu nama".Edna molba do tie so novite profili ako veke lazete lazete dobro so pouverlivi informacii.Znaci sto se nema da napravat posrednicive im opadna biznisot.
Ti si so nekolku brojki pred mene znaci nema logika za tolku kratko vreme od 11000 da stasaat do 14000 pa nagore.