Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
Kрстосувачки ракети американците имаа уште во 50 сетите, стелт авион во 70 десетите а денес русите се обидуваат да ја достигнат и направат таа технологија. Од 50 сети и 70 десети Америка постојано напредува, денес имаат стелт бродови, имаат ласерски топови кои ги монтираат на бродови и веќе се тестираат ласерски оружја монтирани на авиони, како и ласерски оружја кои можат да имаат повеќе улоги - како оружје како систем за пренос на иформации, како сензори и како одбележувачи на целта, веќе се тестираат борбени авиони и возила без екипажи, оружје и со мал калибар со муниција која се програмира во завсност од целта и дистанцата, нови маскирни техники кои буквално го прават војникот визуелно невидлив, електромагнетноо оружје коие исфрла проектил со брзина од 2400 метр во секуда без барутно полнење.....https://www.youtube.com/watch?v=vPu_RL7Ncao
nadomkta na amerika ne e taka nedostizna (inace ova ne se tomahavki )ova se ruski krstosuvacki raketi(Kalibar M) ispaleni kako sto gledate od brotcinja od kaspiskoto ezero prema ISIS iteresno gi ispalija rakeite i ja pogodija celta na odalecenost ekvivalentna na onaa izmegju Kaliningrad i London 1080 km ,amerikancite so golema doza na zagrizenost gledaa na slucajov pred se poradi toa sto na niv za da ispalat vakvi raketi im treba krstarica ,a rusite si mavaat od patrolen camec kako od sala
https://www.youtube.com/watch?v=JPFJ1qQjNFI
s400 i s 500 vo momentov se nenadminati PVO sistemi (locirane ,domet,preciznost )
inace se slagam so toa sto amirakancite imaat daleku daleku podobra avijacija od rusite za mornarica da ne pravime muabet tamu se svetlosni godini ponapred ,
Edisveno sto mozam da kazam deka sega rusive stvarno im se zapnaa i im se zad peti epem i tie imaat po nekoj as da izvadat od rakavot , Amerikancive i Evropa vo ocaj
se bori protiv Ruskata ekonomska ekspanzja ,alii kako odat rabotive izleda deka ne se vo taa kondicija od vremeto na Bus postariot i Klinton(mazot) koga nacekaa edna budala Gorbacov i edna pijanica Elcin ,rusite poleka stanuvaat ekonomski gigant vo svetot imaat resursi imaat sekakvi bogatsva (ne postoi element na periodniot s-em sto go nema vo izobilje vo rusija )imaat gas kolku so sakaat isto i nafta ke imaa dota zaebancii sea so Klinton (zenata)ke se manat asalno mi se cini i toa se poveke od jasno e deka ke e Ukraina samo se ceka 8 noemvri (zenata )da pobedi
И то е она шо се знае дека е веќе во фаза на тестирање а она шо е сега како идеја или план во Америчките воени лабаратории и истражувачки центри - нам може да ни изгледа само како магија.
Русија имаше голем заостаток во воената технологија, и во тек на студената војна беа доста поназат од западот, после изгубија повеќе од деценија при распад на СССР кога згаснаа многу научни истражувачки центри кај нив и многу млади и постари стручњаци заминаа на запад, така да денес се некои 50 години зад западна - америчка технологија, а ова е трка каде америка не застана во својот развој, продолжи напред со полна пареа, не чека некој да ја стигне.