- Член од
- 13 декември 2014
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 337
Toa e vas miris druže. DOBRO UTROMoze da iscistite malce Kaj fan club Shkendija, pocna da smrdi
Toa e vas miris druže. DOBRO UTROMoze da iscistite malce Kaj fan club Shkendija, pocna da smrdi
За плачење вие сте први. Некој од нас ако провоцира во ваш фан клуб одма пцовки и плачења, барате бришење и банирање.Пак со плачење. Нека ви го избришат пак фан клубот и да не умарате веќе.
Поздраф4е хехе
Kolku godini imas? Iskreno. Normalno e da ve izmejuvame koga se ponasate kako da ste ja oslobodile germanija. Daj be cela godina ve ostavivme da go slavite kupeniot plasman na EP i pobedite na shkendija i drugite vasi timovi vo evrokup. Celo vreme kukate za stvari za koj ste sami uste pobeter. Pred da se pojave shkendija sekoj albanec navivase protiv mk timovi vo evrokup a za reprezentacija da ne sboram. Nikoj na vas e ljubomoren, toa e samo vo vasata fantazija.За плачење вие сте први. Некој од нас ако провоцира во ваш фан клуб одма пцовки и плачења, барате бришење и банирање.
А кога јадете гомна кај нас изигрувате интересни човечиња.
Абе сериозно вака ли се тешиш?Kolku godini imas? Iskreno. Normalno e da ve izmejuvame koga se ponasate kako da ste ja oslobodile germanija. Daj be cela godina ve ostavivme da go slavite kupeniot plasman na EP i pobedite na shkendija i drugite vasi timovi vo evrokup. Celo vreme kukate za stvari za koj ste sami uste pobeter. Pred da se pojave shkendija sekoj albanec navivase protiv mk timovi vo evrokup a za reprezentacija da ne sboram. Nikoj na vas e ljubomoren, toa e samo vo vasata fantazija.
Dodeka vie ne sfatite nekoj raboti toa taka ke prodolzi bezkraj.
Ne pokusavam da se pravam fraer deka arenata bila polna 70min iako mojata ekipa gubi 4:0. Ajde gitlaАбе сериозно вака ли се тешиш?
Очите ќе ти пукнат од тоа што го гледаше вчера, а верувај уште долго ќе го гледаш истото.Ne pokusavam da se pravam fraer deka arenata bila polna 70min iako mojata ekipa gubi 4:0. Ajde gitla
Абе ја мислам дека они некако ви ги демотивирале играчите. Затоа толку го лапнавте.Очите ќе ти пукнат од тоа што го гледаше вчера, а верувај уште долго ќе го гледаш истото.
Грешиш ако мислиш дека ќе ме испровоцираш со резултатот, Гент беше подобар и си победи поштено. Ама што ти е тебе, сигурно нешто те пече одзади...
Ne ja gОчите ќе ти пукнат од тоа што го гледаше вчера, а верувај уште долго ќе го гледаш истото.
Грешиш ако мислиш дека ќе ме испровоцираш со резултатот, Гент беше подобар и си победи поштено. Ама што ти е тебе, сигурно нешто те пече одзади...
Abe majmun eden zasto pokusavas da begas od ocigledni fakti. Provociravte pa vi vrativme kraj na prikaznata dzabe kukas.Очите ќе ти пукнат од тоа што го гледаше вчера, а верувај уште долго ќе го гледаш истото.
Да да очигледни факти, од тикварот што бере лозје во Тиквешијата ама е од Крушево.Ne ja g
Abe majmun eden zasto pokusavas da begas od ocigledni fakti. Provociravte pa vi vrativme kraj na prikaznata dzabe kukas.
Tolku ti e mozokot ne te krivam.Да да очигледни факти, од тикварот што бере лозје во Тиквешијата ама е од Крушево.