romantic girl
sexyyyyy
- Член од
- 11 март 2010
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
mi treba help sto mislite za toa da imate nesto poveke od lapkanje so decko postar od vas ama da ne ste vo vrska?
Дека е секс без обврски. Кул.mi treba help sto mislite za toa da imate nesto poveke od lapkanje so decko postar od vas ama da ne ste vo vrska?
Лапкање без драпкање?:uvo:mi treba help sto mislite za toa da imate nesto poveke od lapkanje so decko postar od vas ama da ne ste vo vrska?
Не спомна секс.Дека е секс без обврски. Кул.
А што не си фатиш дечко и да го решиш проблемот?mi treba help sto mislite za toa da imate nesto poveke od lapkanje so decko postar od vas ama da ne ste vo vrska?
tebe ova dane tie vtor akaunt hehe prviot tie "sexy chick" ?mi treba help sto mislite za toa da imate nesto poveke od lapkanje so decko postar od vas ama da ne ste vo vrska?
tebe ova dane tie vtor akaunt hehe prviot tie "sexy chick" ?
ти кажав еднаш, можете да си бидете “секс пријателчиња“ и никој да не те смета за лесна..
Дали е овој доволно добар за тебе?rabotata e sto ne znam sto saka od mene...koga pravime muabet sme iskreni i otvoreni i mu imam kazano deka do sega ne sum napravila nesto "poveke" so nekoj decko zatoa sto ne sum pocuvstvuvala deka e dovolno dobar za mene. me sfati i mi rece da ne se sekiram deka se ke bide vo svoe vreme...se muvame mesec dena i koga i da pocneme muabet doaga do temata seks i mi kazuva deka ne mora da napravime nesto takvo za da uzivame koga sme zaedno ali nikogas ne go izostava toa da kaze deka ne e na odmet ako imame oralen seks...ne znam sto da mislam,kakvi ocekuvanja ima od mene
Работите драстично се променија! Порано машките молеа за секс, сега женските молат за секс Сега треба да им се заблагодариме на феминистките оти многу ни помогнаа Треба да имаш повеќе разбирање, сепак тоа е чувствителна тема за машките :smir:rabotata e sto ne znam sto saka od mene...koga pravime muabet sme iskreni i otvoreni i mu imam kazano deka do sega ne sum napravila nesto "poveke" so nekoj decko zatoa sto ne sum pocuvstvuvala deka e dovolno dobar za mene. me sfati i mi rece da ne se sekiram deka se ke bide vo svoe vreme...se muvame mesec dena i koga i da pocneme muabet doaga do temata seks i mi kazuva deka ne mora da napravime nesto takvo za da uzivame koga sme zaedno ali nikogas ne go izostava toa da kaze deka ne e na odmet ako imame oralen seks...ne znam sto da mislam,kakvi ocekuvanja ima od mene
bas naprotiv ne saka samo lapkanje so mene a vo posledno vreme onaka ko na sala mi spomnuva za vrska,sto ke bide ako ideme, zasto ne se gledame pocesto blablabla....i bas zatoa sto ne sme vo vrska ne znam kolku daleku bi bilo ok da odam so nego...Дали е овој доволно добар за тебе?
Исто така, дали си ти доволно добра за него? Можеби тој си сака со некоја друга да спие, а со тебе само да се лапка... Ако не сте во врска, тоа е исто така можност.
Ако си уште невина, чувај си ја невиноста. Не требит то лесно да се давит на било кого посебно не на некој со кој не си во врска.bas naprotiv ne saka samo lapkanje so mene a vo posledno vreme onaka ko na sala mi spomnuva za vrska,sto ke bide ako ideme, zasto ne se gledame pocesto blablabla....i bas zatoa sto ne sme vo vrska ne znam kolku daleku bi bilo ok da odam so nego...
Во случајов мене ми изгледа како ти да си проблемот...ете дечкото сака врска, разговарате, не си под притисок све е у реду...не гледам некаков проблем...или се лажам?bas naprotiv ne saka samo lapkanje so mene a vo posledno vreme onaka ko na sala mi spomnuva za vrska,sto ke bide ako ideme, zasto ne se gledame pocesto blablabla....i bas zatoa sto ne sme vo vrska ne znam kolku daleku bi bilo ok da odam so nego...
Ај да почнеме од ново, ОКЕЈ? Колку години имаш? Он сака врска, а ти не сакаш?bas naprotiv ne saka samo lapkanje so mene a vo posledno vreme onaka ko na sala mi spomnuva za vrska,sto ke bide ako ideme, zasto ne se gledame pocesto blablabla....i bas zatoa sto ne sme vo vrska ne znam kolku daleku bi bilo ok da odam so nego...
Во случајов мене ми изгледа како ти да си проблемот...ете дечкото сака врска, разговарате, не си под притисок све е у реду...не гледам некаков проблем...или се лажам?
za nekoj mesec polnam 18...a za vrska ni jas ne sum sigurna dali saka zasto nekogas gi vrti muabetite na taa tema ama nisto direktno mi nema kazano:icon_confАј да почнеме од ново, ОКЕЈ? Колку години имаш? Он сака врска, а ти не сакаш?
Не можам да кажам дали е во ред, тука мораш сама да процениш...види разгледај дали сака врска колку да те легни или за орален секс па после ЧАО, или стварно чувствува нешто, колку години сте разлика? Ти колку години имаш? Еве пробај, запознај го со другарки и другари или однеси го дома кај тебе на кафе и види како ќе реагира...излегувате во град заедно? Или преферира да се гледате "на само"...?mozebi e prisuten samo stravot od nepoznatoto...sekogas go spomnuva oralniot seks iako znae deka do sega ne sum go napravila toa.. Mislite deka e vo red ako se sluci nesto takvo nadvor od vrska??
Доволно си возрасна за да знаеш дали сакаш секс или не. Треба директно да прашаш тој што сака да има со тебе. Од неговиот одговор ќе знаеш што ќе правиш понатаму!za nekoj mesec polnam 18...a za vrska ni jas ne sum sigurna dali saka zasto nekogas gi vrti muabetite na taa tema ama nisto direktno mi nema kazano:icon_conf