Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Mi treba pomos...kako da mu kazam na tipot deka sakam da imam odnosi so nego, a do sega sme bile samo na muvanje?? :toe:
Кога ке бидете заедно мести му се ти ускут воа ноа фати му ја раката негова и носи ја на понедостапни места за јавноста, провоцирај го искажи му сексипил попали го, фати му го полека и он ке сфати дека сакаш неш и ке се обиде...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
a sto ako pomisli deka sum lesna??
Лесна значи дека сакаш секс со *сите*. Ти кажи му дека сакаш секс со *него*.

А ако тој од тоа помисли дека си лесна, тешко му со тој ум. Ама верувај - прво ќе ти даде секс, па потоа ќе мисли што и да е.

Значи, со среќа. :helou:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.810
Поени од реакции
2.604
Вака сега!
Има една мома што ја свиѓам убавка е тоа се, има газе, цициња и доста развиени облини ама секат кога ќе и приидам и гледам во градите и срам ми е, а погледот не можам да го тргнам:kesa:
Помош?

Член од
10 март 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Лесна значи дека сакаш секс со *сите*. Ти кажи му дека сакаш секс со *него*.

А ако тој од тоа помисли дека си лесна, тешко му со тој ум. Ама верувај - прво ќе ти даде секс, па потоа ќе мисли што и да е.

Значи, со среќа. :helou:
ne znam kako da mu go kazam toa poso e postar od mene a, i poretko se gledame posledniov mesec... strav mi e da ne pomisli samo deka sakam da go iskoristam:(

Член од
10 март 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
фала ви многу за помошта,навистина ми помогнавте да се одлучам...едноставно многу ми е тешко и не можам да размислувам правилно,,незнам дали имате представа како е да ве лаже некој 8 МЕСЕЦИ :S фала уште еднаш ако има некој друг што може да помогне слободно нека пише..позз

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ne znam kako da mu go kazam toa poso e postar od mene a, i poretko se gledame posledniov mesec... strav mi e da ne pomisli samo deka sakam da go iskoristam:(
Искористи го... ако ти се налути да дојдиш да се пожалиш :)

Инаку, како... доволно е малку имагинација и празна соба. Немој да речиш дека немаш идеја како да заведеш машко, а си турила таков ник :smir:

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Невообичаена ситуација, обично е обратно. :)
Очигледно самиот си има поставено граници, па затоа како што пишала мислам la loca, преземи ја ти иницијативата и види како ќе реагира. Или, индиректно стави му на знаење дека сакаш нешто поише кога ќе дојде некој таков муабет, онака ко на шала, и види што ќе ти каже. :smir:

В

викацот

Гостин
Значи во врска си бил со неа година и 8 месеци, а 8 месеци те изневерувала. Со други зборови, од 20 месеци врска, 8 месеци таа си имала некој друг. Со трети зборови, скоро половина од времето што (декларативно) била со тебе, била и со некој друг.

Спремен си да ја делиш со друг? Ако да, прими ја назад. Ако не, поздрави ја и барај трета, што ќе биде само твоја и ти само нејзин.

Што поточно?
па незнам како да ти објаснам
како да сака некој или нешто да не скара

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
фала ви многу за помошта,навистина ми помогнавте да се одлучам...едноставно многу ми е тешко и не можам да размислувам правилно,,незнам дали имате представа како е да ве лаже некој 8 МЕСЕЦИ :S фала уште еднаш ако има некој друг што може да помогне слободно нека пише..позз
Пред било што да одлучиш, она заслужува да добие еден долг и ладен туш од тебе. :smir:

Член од
10 март 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Пред било што да одлучиш, она заслужува да добие еден долг и ладен туш од тебе. :smir:
извини вака(незнам кај сум :S),ама како мислиш" туш" мислиш да и се изразвикам итн или?

G

Gray Foxx

Гостин
Бачко најискрен совет. Мувкај си ја, плескај си ја.Само ти ке си знаеш, ти ке си праиш кеиф. Најубав начин да и вратиш. Нека се осеќа као шо треба да се осеќа. Дроља умрена.

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
извини вака(незнам кај сум :S),ама како мислиш" туш" мислиш да и се изразвикам итн или?
Не. :) Не да и' се дереш. Да ја игнорираш, да бидеш ладен со неа извесен период. Прво, заслужува таков третман штом 8 месеци (!!!) седела на две столчиња. Второ, после ќе можеш со ладна глава да видиш дали стварно ја сакаш толку многу или не (ќе видиш дека ќе ти проработи достоинството). Самиот викаш сега не размислуваш правилно, што е нормално.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Mi treba pomos...kako da mu kazam na tipot deka sakam da imam odnosi so nego, a do sega sme bile samo na muvanje?? :toe:
Нема што да му кажуваш,тоа со зборови не се кажува премини на дело.Сигурно до сега сте оделе некаде да се стискате на темни места.Овој пат наместо да се стискате иди до крај.
А што ќе помисли он,баш те заб*ле,ако си добра секако ќе ти се јави пак.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
море што се замарате со глупости и онака во 2012 е крај на светот не гледате охридсконо езеро се излева, земјотреси дрмаат, тие љубовни проблеми решаваат :toe: по живејте ко што треба

Kajgana Shop

На врв Bottom