Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Mi treba pomos...kako da mu kazam na tipot deka sakam da imam odnosi so nego, a do sega sme bile samo na muvanje?? :toe:

Кога ке бидете заедно мести му се ти ускут воа ноа фати му ја раката негова и носи ја на понедостапни места за јавноста, провоцирај го искажи му сексипил попали го, фати му го полека и он ке сфати дека сакаш неш и ке се обиде...

a sto ako pomisli deka sum lesna??

Лесна значи дека сакаш секс со *сите*. Ти кажи му дека сакаш секс со *него*.

А ако тој од тоа помисли дека си лесна, тешко му со тој ум. Ама верувај - прво ќе ти даде секс, па потоа ќе мисли што и да е.

Значи, со среќа. :helou:

Вака сега!
Има една мома што ја свиѓам убавка е тоа се, има газе, цициња и доста развиени облини ама секат кога ќе и приидам и гледам во градите и срам ми е, а погледот не можам да го тргнам:kesa:
Помош?

Лесна значи дека сакаш секс со *сите*. Ти кажи му дека сакаш секс со *него*.

А ако тој од тоа помисли дека си лесна, тешко му со тој ум. Ама верувај - прво ќе ти даде секс, па потоа ќе мисли што и да е.

Значи, со среќа. :helou:

ne znam kako da mu go kazam toa poso e postar od mene a, i poretko se gledame posledniov mesec... strav mi e da ne pomisli samo deka sakam da go iskoristam:(

фала ви многу за помошта,навистина ми помогнавте да се одлучам...едноставно многу ми е тешко и не можам да размислувам правилно,,незнам дали имате представа како е да ве лаже некој 8 МЕСЕЦИ :S фала уште еднаш ако има некој друг што може да помогне слободно нека пише..позз

ne znam kako da mu go kazam toa poso e postar od mene a, i poretko se gledame posledniov mesec... strav mi e da ne pomisli samo deka sakam da go iskoristam:(
Искористи го... ако ти се налути да дојдиш да се пожалиш :)

Инаку, како... доволно е малку имагинација и празна соба. Немој да речиш дека немаш идеја како да заведеш машко, а си турила таков ник :smir:

Невообичаена ситуација, обично е обратно. :)
Очигледно самиот си има поставено граници, па затоа како што пишала мислам la loca, преземи ја ти иницијативата и види како ќе реагира. Или, индиректно стави му на знаење дека сакаш нешто поише кога ќе дојде некој таков муабет, онака ко на шала, и види што ќе ти каже. :smir:

Значи во врска си бил со неа година и 8 месеци, а 8 месеци те изневерувала. Со други зборови, од 20 месеци врска, 8 месеци таа си имала некој друг. Со трети зборови, скоро половина од времето што (декларативно) била со тебе, била и со некој друг.

Спремен си да ја делиш со друг? Ако да, прими ја назад. Ако не, поздрави ја и барај трета, што ќе биде само твоја и ти само нејзин.

Што поточно?

па незнам како да ти објаснам
како да сака некој или нешто да не скара

фала ви многу за помошта,навистина ми помогнавте да се одлучам...едноставно многу ми е тешко и не можам да размислувам правилно,,незнам дали имате представа како е да ве лаже некој 8 МЕСЕЦИ :S фала уште еднаш ако има некој друг што може да помогне слободно нека пише..позз

Пред било што да одлучиш, она заслужува да добие еден долг и ладен туш од тебе. :smir:

Пред било што да одлучиш, она заслужува да добие еден долг и ладен туш од тебе. :smir:

извини вака(незнам кај сум :S),ама како мислиш" туш" мислиш да и се изразвикам итн или?

Бачко најискрен совет. Мувкај си ја, плескај си ја.Само ти ке си знаеш, ти ке си праиш кеиф. Најубав начин да и вратиш. Нека се осеќа као шо треба да се осеќа. Дроља умрена.

извини вака(незнам кај сум :S),ама како мислиш" туш" мислиш да и се изразвикам итн или?

Не. :) Не да и' се дереш. Да ја игнорираш, да бидеш ладен со неа извесен период. Прво, заслужува таков третман штом 8 месеци (!!!) седела на две столчиња. Второ, после ќе можеш со ладна глава да видиш дали стварно ја сакаш толку многу или не (ќе видиш дека ќе ти проработи достоинството). Самиот викаш сега не размислуваш правилно, што е нормално.

Mi treba pomos...kako da mu kazam na tipot deka sakam da imam odnosi so nego, a do sega sme bile samo na muvanje?? :toe:

Нема што да му кажуваш,тоа со зборови не се кажува премини на дело.Сигурно до сега сте оделе некаде да се стискате на темни места.Овој пат наместо да се стискате иди до крај.
А што ќе помисли он,баш те заб*ле,ако си добра секако ќе ти се јави пак.

море што се замарате со глупости и онака во 2012 е крај на светот не гледате охридсконо езеро се излева, земјотреси дрмаат, тие љубовни проблеми решаваат :toe: по живејте ко што треба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom