Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
шо не помина на кафе, преку улица живеам :D

ефтино ќе си поминел за малку, а реално од никаде се појавија во трафиката, шо е супер. Ајде нарачки во пп, 2к парче со карго :pos:
Pa komsii sme i jas ziveam blisku zeleznicka...a sto se odnesuva do nozot jas evtino pominav, mu plativ samo 480, a drugite na rati ke si gi dobie:).
A zamisli, imav 1500 denari vo sebe i edno vreme si pomisliv da si zemam tri noza, za podarok ili slicno...ke go zakrpev za 3000 i kusur deckoto, ama ke mu gi vratev sekako...:pos:

Pa komsii sme i jas ziveam blisku zeleznicka...a sto se odnesuva do nozot jas evtino pominav, mu plativ samo 480, a drugite na rati ke si gi dobie:).
A zamisli, imav 1500 denari vo sebe i edno vreme si pomisliv da si zemam tri noza, za podarok ili slicno...ke go zakrpev za 3000 i kusur deckoto, ama ke mu gi vratev sekako...:pos:
па моеше :D
не сум при пари сеа иначе и ја би земал, сигурно нема толку брзо да се потрошат :)

dali nekoj ima bajonet od m70 od jna i ako moze da stavi sliki

До неодамна како го гледав на слики мислев дека овој нож е грд, но од денес си менувам мислењето (y)
Canadian Belt- handmade - Еден од наjудобните за користење ножеви коj го имам(y)
Челик -D2 ,рачка -palmtree!!!

037275680-big.jpg
037275679-big.jpg
037275716-big.jpg

Последно уредено:
Средувано со Paramilitary 2 мислам дека тоа е Small Sebenza-утре ако не ми помине мачка пат -ке ми донесат Large варијанта или Sebenza 25...пишува дека е со челик S35VN но тоа го знае само Кинеза...:D

Mozete li da mi kazete nesto za nozevite Falkniven AB f1? Konkretno me interesira kvalitetot i dali kaj nas moze da se nabavi takov noz za25evra?Znam deka zatie pari ne moze da bide original , tuku mislam na podobra kopija.

Ова се ножеви со смешна употребна вредност.[DOUBLEPOST=1470834413][/DOUBLEPOST]
Mozete li da mi kazete nesto za nozevite Falkniven AB f1? Konkretno me interesira kvalitetot i dali kaj nas moze da se nabavi takov noz za25evra?Znam deka zatie pari ne moze da bide original , tuku mislam na podobra kopija.

Какви 25 евра, истите чинат по 12-13 евра.
http://www.aliexpress.com/item/Bran..._7&btsid=d347c409-6cdc-403b-84f1-2676b54cde77

A vredi li nesto za tie 12-13 evra ili dzabe parite ?

Sto moze da mi kazete za ruskiot celik сталb 40x13, dali nozevite napraveni od toj celik se dobri, konretno prasuvam za ПИРАТ ЛАЗУТЧИК 903 ?

Sto moze da mi kazete za ruskiot celik сталb 40x13, dali nozevite napraveni od toj celik se dobri, konretno prasuvam za ПИРАТ ЛАЗУТЧИК 903 ?
Колку најдов податоци станува збор за stainless со малку јаглерод 0,35 - 0,4% и многу хром 13%.
Значи не ќе да е некој баш тврд челик, ама може и да грешам...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom