Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
порто има стаж во ЛШ рома уште еден милениум нема да го стигне тој стаж во ЛШ

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
порто има стаж во ЛШ рома уште еден милениум нема да го стигне тој стаж во ЛШ
И шоако има стаж?..ене и Ц.Звезда има историја и стаж во ЛШ па Лудогорец буквално мајтап си играше со нив,секој напад шанса за гол му беше...

Не игра името и историјата туку играчите на теренот а Рома моментално има дрим тим за тие ѓупците од Порто и мислам дека Салах и Џеко ќе му ја дупнат глата вечер...1 и т12+

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
порто нема да се предадат ни под разно имаат спремни играчи,натпреварот ќе биде неизвесен

upload_2016-8-23_10-52-8.png

статистиката доволно кажува од првиот дуел тој дрим тим не функционирал воопшто, порто се тепа секоја година во ЛШ со гиганти, рома не спаѓа во тие гиганти

како сакате али далеку од сигурица е ова

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
порто нема да се предадат ни под разно имаат спремни играчи,натпреварот ќе биде неизвесен

статистиката доволно кажува од првиот дуел тој дрим тим не функционирал воопшто, порто се тепа секоја година во ЛШ со гиганти, рома не спаѓа во тие гиганти

како сакате али далеку од сигурица е ова
Многу интелегентно од твоја страна што не го спомна црвениот на Вермален што го доби прилично рано,провери дотогаш кој доминираше на теренот и дали Порто воопшто ја допре топката до тој момент..да не беше црвениот ќе завршеше 0-3 со оглед на тоа каква канонада пред голот на Порто имаше претходно.

Порто нема играчи воопшто да не надигрува со Рома која има поквалитетен тим

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
од шо се истепаа пред гол кој да даде гол вермален добива црвен картон - џони логика

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802

Prodolzuva prokletsvtoto po eden par ..
So ubo mi bea u prv plan Esbjerg i Malmo ..
Za denes katastrofalna ponuda,bar za mene,edino Peterboro,Jeonbuk i Fylde sto mi fakaat oko za na golovi,al ke gi dodadam i Celzi,Liverpool,Everton i nekoja no ne na poveke od 100den vlog,da se prati samo ..

Inace za alatkite,https://www.statmuse.com e edna od niv,imaat istorija za se okolu Nba,igraci i slicno ..
Samo si prasuvate so konkretno ve interesira,i vi dava odgovor ..
Na primer,Lebron James last 3/5/10 game .
Na toa mozete da dodate,at home,road,vs Heat(?).
http://nbaknights.com
Forumov e dosta dobar i korisen,ima kvalitetni diskusii i predlozi ..
http://www.hoopsstats.com/basketball/fantasy/nba/opponentstats/16/10/oreb/1-1
Ovaja e alatkata koja vi dava podatoci za toa koja ekipa kolku poena prima od odredena pozicija,doma,gosti,cela sezona,playoff,zadni 3/5/10 ..
Samo treba da steluvate to sto barate,sezona,ekipa,pozicija ..i to e to ..
Ipak so malku sreka i pratenje na ekipite,mozna e dobivka,nisto ne e sigurno ..
Rano bese da gi klaam,ke se izgubat do noemvri ..

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
од шо се истепаа пред гол кој да даде гол вермален добива црвен картон - џони логика
Abe sto se inaetis bezveze ..Roma gi gazese se do crveniot.Porto imaa samo edna jaka sansa odma posle primeniot gol.Tolku napravija do 40 i nekoja minuta koga dobi crven Vermaelen.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Abe sto se inaetis bezveze ..Roma gi gazese se do crveniot.Porto imaa samo edna jaka sansa odma posle primeniot gol.Tolku napravija do 40 i nekoja minuta koga dobi crven Vermaelen.
твои пари, твое решение на што ќе вложиш,само повели 1&Т1, среќно

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Ja ne rekov deka ke gi igram,nego ti se inaetese bezvrska,a stvarno dzoni bese vo pravo.Dodeka se igrase 11 vs 11 Roma dominirase.A ne dali se moi parite ili od komsijata.
ќе видиме вечер дали лесно ќе биде 1&Т1 ќе заврши и колку е дрим тим жабарскиот тим (y)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ќе видиме вечер дали лесно ќе биде 1&Т1 ќе заврши и колку е дрим тим жабарскиот тим (y)
Сакаш јас и ти да се кладиме?..по кило скара + шопска каде сакаш и кога сакаш ..за мене 1 за тебе X2 бива? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom