Д
ДаркхарТ
Гостин
Добро не сте ми јасни како не сфаќате дека не е ни прв ни последен.Животот ти го донел животот ќе ти го однесе.И кога веќе сакаш да го заборавиш стави си го во главата тоа дека те повредил многу и мисли само на тоа.мисли на лошите ствари и ќе го заборавиш.Имајте гордост бе мајку му стара.Премини преку се застани гордо и достоинствено како личност со ставови и свое јас.Така ќе ти се зацврсти карактерот и ќе почнеш да се цениш самата себе.Зошто ради недозреани будали си се погазувате не ми е јасно. Не се врти светот околу него туку тој се врти заедно со светот.Значи он е ништо во споредба со се што те опкружува и со убавините што животот ти ги пружа али си заслепена ради некој идиот недоквакан.my comlicated life-Веќе месец го немав видено...и мислев дека сум ги заборавила...и дека сакам друг..ама очигледно не тоа точно.По неколку дена од нашата средба сфатив дека всушност него го сакам..,Мн сум збунета.,не сакам а го сакам(ама го кажав ова)Умот ми зборува нешто,срцето друго..Мн често се караме...во последно време константно.Јас не можам веќе да се носам со ова...Многу ме боли..Не знам вее што да направам.На секој можен начин пробав да заборавам..Меѓу нас никогаш немало нешто официјално,ама мене ми предизвикува бол..Постои ли начин да се одалечам од него.....Како да знам дали на некој навистина му се допаѓам..?/:jaj:
Поради овакви ствари нас женските не прават дебили и плачки.:smir: