LordDragonII
Dr.Strangelove
Имам еден проблем добивам мн корпи незнам зошто некогаш дури и не сум докажал одма е не што да правам:zid:
Сигурно носиш цвикери... извади ги пред да стапиш во акција ! DAMN!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам еден проблем добивам мн корпи незнам зошто некогаш дури и не сум докажал одма е не што да правам:zid:
brat4e,koga im se pustash sigurno si trezen.:salut:Имам еден проблем добивам мн корпи незнам зошто некогаш дури и не сум докажал одма е не што да правам:zid:
Ако си нападен- смири сеИмам еден проблем добивам мн корпи незнам зошто некогаш дури и не сум докажал одма е не што да правам:zid:
Ако си нападен- смири се
Ако си трезен- дрмни неколку пијачки, ама не да се напраиш летва
Ако носиш розева кошуља- соблечи ја
Ако си шатиран и имаш џигерици- изгледај нормално
Ако имаш трајболи на рака и врат- отстрани ги
Ај толку за сега
еве со сопствена слика . Па сеа не се сметам за нападен и доста сум директен сакам да се зближам со неа и там ќе тргне работата она ми ојде за друг![]()
Овде сум немал многу женски и некако и не знам како да им пријдам.
Имам еден голем проблем и ми треба помош од вас. Имам срам од женски и колку и да ми се свига не можам да и пријдам. Многу ми е срам, и страв од одбивање, како и тоа дека ке ја изгубеам од мојот живот. Не дека не су пробал но најчесто ме одбивале, или сум немал храброст да и кажам што чуствувам кон неа. Овде сум немал многу женски и некако и не знам како да им пријдам. Ве молам за помош и ако имате некој лек (совет) помагајте. :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :uvo:
Вака ко шо те глеам,ми изгледаш на директен и ладен дечко,студен и далечен,ко да нема љубов а камоли топлина во тебе-извини така ми изгледаш.еве со сопствена слика . Па сеа не се сметам за нападен и доста сум директен сакам да се зближам со неа и там ќе тргне работата она ми ојде за друг![]()
А ти колку години имаш? :uvo:Lele daj kazete so da pram so ovaj decko mi ic nejci da odime na kafe nisto samo saka da si sedime sami v kola lelele nz so e problemov samo sami saka da bidime mislam deka saka da me legni samo :pos2:
Lele daj kazete so da pram so ovaj decko mi ic nejci da odime na kafe nisto samo saka da si sedime sami v kola lelele nz so e problemov samo sami saka da bidime mislam deka saka da me legni samo :pos2: