Вака дечки сега. Заљубен сум во една девојка од глава до пети:nesvest:. Си пишаме на мсн,фејсбук,скајп ставам лајкови и она ми враќа и се така и се така... Ја прашав еден ден дали сака да се мува со мене преку смс порака она вика хмммммм... Одам у живо и викам сакаш ли и ме одби... Отогаш па досега си немаме нишо кажано а ја сакам ја сакамммм незнам колку :С:С:С Дајте постарите и поискусните некопј совет ве молам....
Ви благодарам на советите дечки.....:smir: А да и тоа заборавив да ви кажам утре на девојката и е роденден па и купив меченце АЈ ЛАВ ЈУ
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Што да направам да биде нешто или да останам ладен ко вие шо кажувате ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ НА СОВЕТИТЕ !
Едит: Не ми враќа лајкови на ФБ а нејзиниот профил е полн од мене :С
Драга интернет генерацијо, за напалм си ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Девојчињата не се само за муабетење по мсн или скајп. Девојчињата се за да ги фатиш за цицка, за гз, па шамар да ти закачи, па да се гушнете и пољубите за смир. Сега, забележа можеби дека за сево ова не е доволно да ја лајкнеш или да ја збоднеш (poke) на ФБ, него мора да направиш екстра напор... ВО ЖИВО!!!! баба рогааа!!!!
По пишувањево, немаш повеќе од 14 години. А ако имаш, за ќотек си.Сепак пошо сум убеден дека си помал, еве совет од „постарите“: за да те свиѓа таа треба да си и предизвик. Или да си најдобриот кошаркар во школо, или да си женкарче (на времето и Најк патики ќе завршеа работа) или нешто трето со кое ќе ја заинтригираш. Ама тоа никако не може да се случи со нон стоп баналности на мсн, фејс, скајп и т н. Си ја прашал да се мувате во порака? Куре, мадињата на фејсбук да не ги остави?
Што правевме ние кога немавме фејсбук бе друже?
Да кликаа нашиве родители на лајк ко вие денес, па пола немаше да сме родени бе Провокатор
Ако си провокатор, провоцирај ја. Пуштај и водичка. Штипни ја, па искулирај ја. Ќе се створи прилика (како роденденот... само молимте кажи ми дека не и го даде мечето
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
) кај шо ќе може да нападнеш со клизача.
АМА НЕ И ПИШУВАЈ ВО СМС ЈЕБОТЕ ДЕКА САКАШ ДА СЕ МУВАТЕ. По смс може кога ќе имаш 21 година (по сите стандарди полнолетен, ради коректност на форум) и имаш девојка дооолго време која те сака и која ја сакаш премногу (пак ради коректност на форум, инаку може да е и бештија од последната кафана кај шо стоеше на нозе) и на која ќе и пратиш некогаш порака „душо моја, те мислев и баш би сакал да дојдеш да се нурнам во твоите бедра“ (коректно бр. 3, вулгарната верзија нема да ја пишувам, поради некои нови закони во нашава земја
)) ).
Што повеќе real time интеракција. Знам дека девојчињата твоја генерација висат по тоалети со апарат во рака и прчат усни во фејсбук пози. Ама јеботе, најди некоја понормална. Не е ваљда дека светов до толку у курац отишол...
Крајно, ако се бендисувате, викни ја дома да си играте доктори. Или да и снимиш некоја нова апликација за фејсбук уснопрчење. Па на домашен терен, ударај
Ај, со к'смет