Jas sum,bez potvrda od bkks,bez dostava na dokumenti od bugarski predok.Zavcera mi se smeni statusot odobreno cekam potpis na ukaz.Mi bese cudno zatoa prasav ovde.A odma me napadnaa.Прво честитки , а ве има многу, до сите оние кои чекаат на потпис,
Имам прашање, Дали некој е на потпис без документи од бугарски предок, односно само со потврда оф вккс или можеби и без неа
Значи тргнала работатаJas sum,bez potvrda od bkks,bez dostava na dokumenti od bugarski predok.Zavcera mi se smeni statusot odobreno cekam potpis na ukaz.Mi bese cudno zatoa prasav ovde.A odma me napadnaa.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zaedno so maz mi podadovme,koga pobaraa dopolnitelni dok toj dostavi od prv bratuced a za mene ostavivme taka,so nadez deka koga ke mu odobrat nemu da dostavam dokumet kako sopruga negova.Ama ova me iznenadi prijatno.Значи тргнала работата
државјанството ти излегло во 2011 година, а ти сега гледаш?Може некој да ми помогне што значи ова , оддамна подадов долументи и сега пак се ангажирав и незнам што понатака .. Дали е искочен происход или државјанство ?
Па го имав изгубено бројчето и пинот ... Долга приказна , сега ова е происход или државјанство штп понатака да правам ..? Како да закажам термин ?државјанството ти излегло во 2011 година, а ти сега гледаш?
Da si pojdis da si go zemis drzavjanstvoto gotovo si zavrsil rabota cestitam pozzМоже некој да ми помогне што значи ова , оддамна подадов долументи и сега пак се ангажирав и незнам што понатака .. Дали е искочен происход или државјанство ?
Фала многу , ме буни само тоа како да закажам во министерство за правосудоае ... За да можам да си го подигнам и да поднесам за пасош,истите документи ми се потребни за пасош ?Da si pojdis da si go zemis drzavjanstvoto gotovo si zavrsil rabota cestitam pozz
E toa drugar neznam da ti odgovoram [DOUBLEPOST=1471629191][/DOUBLEPOST]a kolku se izdadeni ?
Pred nekoj den pisa decko deka bil u sofija na intervju i mu se smenil statusot fo finalen i toa e tocno zasto nie sto bevme na intervju vo oktomvri septemvri vo skopje brojcinja ni se dodelieni od dekemvri pa natamu taka da ocekuvajte do krajot na septemvri da ni se smeni statusot ma da ja se nadevam deka vo narednite dve do tri nedeli ke ni se smeniЈaс сум 82../2015 и се уште пишува зaдoлжителнo сoглaсувaње. Тaкa дa не е редoт дo 9000 или не идат пo ред
мисли на околу 900 а не 9000, уште е рано за такво нешто...Јaс сум 82../2015 и се уште пишува зaдoлжителнo сoглaсувaње. Тaкa дa не е редoт дo 9000 или не идат пo ред
Nezz dali kazav inace sum od 2013Сите вие кои сте на потпис , а немате доставено дополнителни документи пишете за да знаеме колку сте, да знаеме што да правиме ние од 2012,2013 да знаеме дал даваат без докименти па да почниме од по. Ново