Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Normalno ke igrate van tetovo koga ste indijanci i imate 0 navivacka kultura.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

За инфо. Шкендија играше вон Тетово поради реконструкцијата на градскиот стадион во ТЕ.
Изгледа си еден мал провокатор, не знам како модераторите не ти ги избришат мислењата.

За инфо. Шкендија играше вон Тетово поради реконструкцијата на градскиот стадион во ТЕ.
Изгледа си еден мал провокатор, не знам како модераторите не ти ги избришат мислењата.
Dupnavte li glava na golman na vardar? Toa e vistina kako provokacija?

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Na ramkovnite povtorno ke im se progleda niz prsti najverojatno, za storeno prekrsok koj ffm go donela use od pred dve sezoni, oni ke dobijat pomiluvanje i gratis pobeda.
Posle sakame fudbal, epa ke nema koa se se pravi za mir vo kukja i za ramkovnite vazat drugi pravila.
Од каде сега тоа дека ќе им се прости? Јас разбрав дека ФФМ вчера покренала постапка по службена должност и победата против Силекс сигурно ќе им биде одземена, со тоа што победата нема да им биде препишана на Силекс бидејќи правилата налагале да поднесат жалба во рок од 24 часа по завршување на натпреварот. Исто така нема да и се одземаат дополнително бодови на Шкендија, затоа што и за тоа требало да се вложи жалба во рок од 48 часа по натпреварот. Се на се, голем аматеризам од делегатот на средбата и од луѓето од управата на Силекс што дозволиле да им пројде пред нос таква работа без да ја забележат, а и нашиве требало да бидат побудни и да искористат да го завршат прашањето за титула уште по прво коло.

Новаци денеска наместена 1 исто и Ренова 2 и 4+ само што тука нигде не ги примаа..

Новаци денеска наместена 1 исто и Ренова 2 и 4+ само што тука нигде не ги примаа..

Исто и Академија Пандев била јака местенка викаат од луѓе што ја гледале утакмицата.

Логично е,кога Брацо сите овчари од Лисиче ги донесе во Ѓорче

Исто и Академија Пандев била јака местенка викаат од луѓе што ја гледале утакмицата.

Логично е,кога Брацо сите овчари од Лисиче ги донесе во Ѓорче
Која местенка бе да ни дојде Ф.К. Млекар гз ќе не направи. Нема да сакаат ни да учествуваат у местенка кога знаат дека ќе не тепаат сигурно.
Академија е екипиште за овие селски играчи од Лисиче и Љубанци.
Тони Мицевски со 147 години што игра уште 3-та лига е измислен за овие пи*енца што ги довлечкал брклето.

Која местенка бе да ни дојде Ф.К. Млекар гз ќе не направи. Нема да сакаат ни да учествуваат у местенка кога знаат дека ќе не тепаат сигурно.
Академија е екипиште за овие селски играчи од Лисиче и Љубанци.
Тони Мицевски со 147 години што игра уште 3-та лига е измислен за овие пи*енца што ги довлечкал брклето.
Поешево екипата на Тони Моцевски и Горан Ставревски оваа година ќе играат во општинската лига во Битола, немаат пари за во регионалната лига :D

У пм ептен касно ми ги кажуваат овие местенке да ги наречам..
Брегалница - Силекс 2ка ај да е за неверување ама и Штипјани гледам го коментираат истото..
Каква лига човече :facepalm:

3 кола 3 пенали за ѕинговци.Ѕинго is on fire...Изгледа сака пак во Европа дркуло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom