Стипендии

Член од
14 јуни 2016
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ако немам положено два предмета од сите години, а инаку, го исполнувам условот за стипендија со просек, дали ќе ми се продолжи стипендијата? Мислам дека тие 90% ги надминувам.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Ако немам положено два предмета од сите години, а инаку, го исполнувам условот за стипендија со просек, дали ќе ми се продолжи стипендијата? Мислам дека тие 90% ги надминувам.
Каква стипендија кориситиш? Јасно е дека условот пишува 90% незнам оти се буниш.

Член од
28 април 2012
Мислења
20
Поени од реакции
3
Ако сега запишувам прва година на факултет може ли да земам стипендија за студенти?

E

Epsilon

Гостин
Дали некој знае како се пресметува колку % имаш положено испити?

Член од
4 декември 2014
Мислења
324
Поени од реакции
287
Кога се роковите за пријавување на стпиендија на факултет за втора година ?

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Имам просек 8,96 со сите положени предмети, а за задржување на стипендијата ми треба просек 9,00. Има некој искуство со ваква мала разлика дали ќе ми ja продолжат?

Член од
18 септември 2011
Мислења
221
Поени од реакции
24
А дали процентот на положени предмети се пресметува од сите претходни години или само од последната ?

Член од
13 јануари 2015
Мислења
811
Поени од реакции
276
Дали имате некоја информација кога би требало да се отвори конкурсот за продолжување на стипендиите? Се работи за социјална стипендија на додипломски студии.

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
Дали имате некоја информација кога би требало да се отвори конкурсот за продолжување на стипендиите? Се работи за социјална стипендија на додипломски студии.
Во ноември.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.352
Не oбјaвувaaт кoнкурс зa прoдoлжувaње.

Член од
14 јули 2016
Мислења
4
Поени од реакции
0
пишува на договорот до кога треба да се достават документите доколку се продолжува

Kajgana Shop

На врв Bottom