А1 Македонија

На Џабест имаш неделен интернет 300MB за 39 денари,а има и месечен за 150 ден 2GB
Мислам дека ова на Џабест за 150 денари 2ГБ месечно најмногу ќе ми одговара. Како можам да го активирам? Дај линкче.

Мислам дека ова на Џабест за 150 денари 2ГБ месечно најмногу ќе ми одговара. Како можам да го активирам? Дај линкче.
Треба тарифата да ја смениш на Џабест да бидеш,прати порака на бројот 14712 со текст TM Dzabest и треба да ти дојде порака добре дојде на Џабест.За интернет да активираш треба да пратиш порака на бројот 181 со текст MOBILE NET XS

Kako e mozno da mi doaga poraka za iskoristen internet vo roaming koga data connections e isklucen od granica koga izlegov of Makedonija, ne e pusteno ic a mi doaga poraka deka non stop mi e pusten plus dve SMS poraki sto mi bea prateni mi gi naplatile po 11 denari vo roaming. Imal li nekoj ist vakov slucaj I kako pominal dali treba se plaka...

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Kako e mozno da mi doaga poraka za iskoristen internet vo roaming koga data connections e isklucen od granica koga izlegov of Makedonija, ne e pusteno ic a mi doaga poraka deka non stop mi e pusten plus dve SMS poraki sto mi bea prateni mi gi naplatile po 11 denari vo roaming. Imal li nekoj ist vakov slucaj I kako pominal dali treba se plaka...

Sent from my 6039Y using Tapatalk
Нема таков случај. Тебе намерно тоа ти го праат, дека си Албанец.

Треба тарифата да ја смениш на Џабест да бидеш,прати порака на бројот 14712 со текст TM Dzabest и треба да ти дојде порака добре дојде на Џабест.За интернет да активираш треба да пратиш порака на бројот 181 со текст MOBILE NET XS
Фала многу :love:

сигурно ова? не гледам ништо на сајтот на вип. ако е така тогаш супер е ова.
2 гига месечно за 150 не е лошо.

Зошто колку што знам 2GB интернет за 149 денари повеќе нема. Има само пакети со 1GB за 199 денари и пакет од 3GB за не знам колку точно денари?
Пред да се спојат, ги зголемија цените и ги намалија пакетите и во One (DzaBest) и во Vip тарифните пакети за мобилен интернет.

Ќе одам некој ден до Вип за да прашам таму лично, па после ќе ве известам.
ако не ме претрка некој ;)

Сакам за моове да земам Џабест броеви. Ме интересира тие користат Вип мрежа или Оне?

Во последните недела/две СМС пораките испратени до мене доцнат+примам СМС од ВИП дека имам пропуштени повици-а ниту телефончето ми ѕвони, ниту повиците се регистрирани. Пробав да се јавам пред малку за поддршка, ама само услуги ми нудат. Напишав порака/поплака на ВИП сајтот (која беше со ограничени карактери). Пробав да продолжам понатаму (до толку туп не сум) ама не ми дава опција за нова порака.

Некој со слично искуство?

Утре одам во ВИП салон, како ВИП личност :)

Дечки,ги глеам Вип на тацна,што нудат за телевизори на рати.Но,кратка листа,само 4 тв има:icon_lol: Ваша проценка,кој е добар ?Баталете го 32ката,само 40ките

Па секаде имаш ТВ на рати, сите продавници соработуваат со банките кои даваат кредит. Иначе Филипс никако, гледај LG или Самсунг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom