Zodiak ајде сега пополека кажи го истото само без прози и поезии.... зошто многу не сфатив кој е проблемот?!?!
Е па и со прози и без прози истото е... Пополека прочитај го... може ќе ме разбереш... Како понатаму... Милиот лик е насекаде околумене, а многу зборови ми изнарече што не се вистинити, сето продуцирано од нејзиниот мозок... Како што рече еден член на форумов во темата „
Вашиот партнер се запознава со личности од спротивниот пол “... Ете тоа беше проблемот со раскинот на мојата врска со саканата особа... Со која повеќе не знам дали можам да бидам некогаш после лошите зборови кои ми ги изнарече... се поради:
посесивност (желба девојката/дечкото да биде само со него/неа и никој друг) и секако несигурност во сам/а себе (мисли дека некој друг е подобар од него/неа и дека партнерот нема да биде во можност да го/ја задржи). :nesvest:
Овие две работи ја дотуркаа нашата врска до дното... Но како понатаму, не можам од место да мрднам... ликот на таа особа го гледам во секој околумене, како да сум опседнат... Тешко ми е... Пријателите сите ме прашуваат, другарите пак несакајќи ја споменуваат...
А мене се ме пече, колку и да се трудам да не мислам...Никогаш не излегов со други за да барам поубава особа или не знам што, љубоморна беше дури и на мојата сенка, ама тоа не го прознаваше, зборуваше измислици што кај ми ја труеа мојата душа, си ја труеше и нејзината... Многу грди работи ми изнарече и се направи светиња, иако многу работи излегоа дека не се така, колку и да еве верувам дека не излегла на кафе со никој на, сепак знаела кои се и што се, се допишувала, комуницирала... И ред други работи... кои ми ја зајадоа душата откако подолг период ми ја уништуваше психата со нејзините претпоставки...